-
Blbost v první řadě
Renči, id.o.e, přísahám, že mě v kině na tvým filmu už nikdo neuvidí. A jestli si myslíš, že na mě nesejde, tak nejsem sama, kdo si na tebe udělal názor a u koho jsi skončil. Pohřby jsou i k projevení úcty mrtvýmu a ne k vyřizování účtů, ať už je Vendula Svobodová jakákoliv. A nechápu co ses cpal do první řady, nejsi rodina. Podívej se na svůj život a pak suď druhý, tu svou malou holčičku jsi ani nechtěl přiznat a teď budeš dělat komedie a necháváš se s ní fotit v zoologický....Zrovna ty někomu říkej o hereckým výkonu. Jsi H-V-ADO. -
Panu Renčovi
Pane Renči,po tom co jste předvedl
na pohřbu pana Karla Svobody
jsem si zhnuseně odsedl od televize
a litoval paní Vendulu Svobodovou.
Je to možné,že mezi umělci ještě
existují takové skryté kr.....y?
Pro mě jako umělec jste skončil a na
Vaše filmy přestanu chodit.Doufám,že to
udělá každý slušný člověk v tomto státě. -
jitce
bla bla hatlämatla. nam neprislusi soudit ani toho ani toho. jsme jenom lide a stejne se to diky tehle diskuze nedozvime *9* *9* -
-
Re: jitce
ale jak se zdá, tak tu soudí každej renče. -
-
Re: Re: jitce
Jituš tak schválně ze který vesnice ty jsi??? *15* Ale líbí se mi tvoje prostoduchost a víra v pravdivost bulvárních novin. Řeknu ti tajemství: né všechno ,co se píše je pravda. Snad jsem ti teď nezbořila tvůj svět...
-
-
-
podpora
Každopádně jsem moc ráda, že je nás tolik, kteří vendule vyjadřujeme podporu a postavili jsme se za ni. Tohle si nezasloužila. Já jí mám za velmi silnou a statečnou ženu, která to něměla a bohužel ještě dlouho nebude mít lehké a už jen to, co dělá pro Kapku je obdivuhodné, vážím si jí a moc jí přeju, aby se svým synem byla šťastná. Je mi jí moc líto a to, že neměla chuděra klid ani na pohřbu vlastního manžela mi přijde teda nechutné. Renč je normalní krysa a věřím, že se mu to všechno vrátí zpátky.. -
Kdo jsi,že se tak chováš?
Můžeš být úspěšný, můžeš mít peníze, můžeš být krásný, chytrý a zdravý, ale nnemáš právo nikoho nodsuzovat, jelikož nejsi sám bez chyb.
To co jsi dnes předvedl na rozloučení s panem Svobodou bylo ubohé. Byl jsi tam aby jsi se předvedl nebo proč? Nikdo není na tvoje výstupy zvědavý. Přišel jsi se snad rozloučit s panem Svobodou? Tak se nauč chovat na takových obřadech a předvádět se můžeš jinde. Velice jsi zklamal nejen mne, ale podle reakcí většinu národa. Svědčí to, že i takový člověk je nevychovaný a slušné chování mu nic neříká.
Proč jsi tam šel?
Mám jedno přísloví "Na každého jednou dojde". Mladíku přeberte si to jak umíte.
*9* -
FILÍPEČEK
FILÍPEČKU,
PRIMITIV MÁ PRAVDU, NA POHŘBU JSI BYL NEPŘEKONATELNÝ, PROSTĚ NEJLEPŠÍ...A HODNĚ DOBŘE JSI REŽÍROVAL SOUROZENCE SVOBODOVI.
JEN TAK DÁL, NÁROD TĚ MILUJE A BUDE JEŠTĚ VÍCE!!! -
INZERCE
Potřebujete proti sobě poštvat příbuzenstvo? Zdá se vám, že by řada příbuzných v krematoriu měla mít uprostřed cizýho člověka? Je vám hloupé verbálně napadnout ženu s dítětem? Chcete odborně posoudit váš psychický stav? Obratte se na nás!! Firma Renč vše zařídí. *5* *5* *5* -
morální "celebrita" Renč
Vyzýváme vás Renči, odejděte!!!! -
Co si myslím o Filipu Renčovi
Opravdu velmi neslušné chovánání na pohřbu tak úžasného člověka, jakým byl Karel SVOBODA. Je opravdu pravda, že pan RENČ je to co o něm píší ostatní. Každý článek v novinách o Vás pane RENČI použiji místo toaletního papíru. -
renč
Pane Renči, to co jste předvedl svedčí o Vaší namyšlenosti, hlouposti a necitelnosti.
Vy se neštítíte pro zviditelnění udělat cokoli.Preji Vám aby jste měl hodně přátel, kteří se chovají jako Vy sám. A také se tak k Vám chovali.