-
DOTAZ
Co vedlo děti pana Svobody,že byli tak
zajedno s F.Renčem? *13* -
vrazda!
Napadá mě to též! PRAVDU zná jenom p. Svoboda! Přeje všem DOBRÝM LIDEM "POKOJ V DUŠI"! -
robot
renči, jsi vůbec člověk? *13* -
renč
Myslím, že renč už taky (konečně) zažívá svoje. Před chvílí jsem četla nějaký článek, kde se strašně diví tomu, proč se k němu lidi chovají tak jak se chovají (že mu prý dokonce nadávají už i na ulici a tak...)... k tomu prostě není co dodat, pořád prostě nechápe co "vlastně udělal" a nikdy mu to ani nedojde (bohužel) *9* -
Je to ubohost
Pane Renči,aby jste napsal sms paní Svobodové a měl pochyby o jejím smutku se mi zdá neuvěřitelné.Jste ten největší chudák, tupec a to jsou jen slušná slova, neslušných by se našlo víc, mnohem víc. Jste ubožák co nemá ani tušení co taková ztráta blízkého člověka obnáší.Podívejte se na sebe a pak ještě jednou ať vidíte co jste zač *16* udělal jste si pěknou reklamu svědčící o vaší inteligenci -
Debile!!
Doufám, že si to přečteš a že tě to bude provázet celým životem. Přeju ti jen to nejhorší, ubožáku *5* *8* *16* -
Zdravím Vás,vážený pane Renči!
Po Velice těžkém životním souboji v nejmenovaném léčebném zařízení
jsem se rozhodl svůj příběh zveřejnit,ačkoli mě jistá instituce upozornila,že si tím mohu vykopat vlastní hrob.
Nedovedete si představit co je v 21.století možné zažít ve velkých léčebnách,kolik stovek nevinných lidí ročně přichází o možnost vrátit se zpět do plnohodnotného života jen proto,aby si tím pár vysoce potavených ,leč zvrhlých lékařů vyléčilo své ego.Nechci se zde
na veřejné síti rozepisoval o podrobnostech. Každopádně bych Vám
rád svůj autentický příběh poskytl jako námět
pro další zpracování..(Jaké,to nechám čistě na Vás.)Stále více uvědomuji ,že zamlčovat pravdu před širokou veřejností
jen ze strachu o vlastní bezpečnost není správné. Moc Vás prosím,
je-li to ve Vašich silách,ozvěte se mi na email :RobinSodomka@seznam.cz Děkuji! -
...
Pane Renči, sice jsem se níže dočetl, že je možné, že mezi vámi a paní Svobodovou probíhala nějaká komunikace, ale stejně je politováníhodné, co jste jí napsal. Souhlasím s panem Brunclíkem, že to je ubožácká touha po zviditelnění sebe sama. Styďte se. -
exhibicionista Renč
Vendula je silná ženská, a Vy jste zlý člověk,nebudu urážet hyenu - jste horší,nesaháte jí po kolena,jste v podstatě malý,nevýrazný rtutovitý chudáček,protekční hajzlík,schováváte se za syna Petra,neumíte si sám obhájit svoje nechutné chování,překvapila Vás odsuzující reakce národa? Jen si to užijte spolu se svojí hloupoučkou kikinkou!Zviditelnil jste se! -
-
Re: exhibicionista Renč
asi také čtenářka blesku *4* -
-
Re: Re: exhibicionista Renč
co tím chcete říct ??? -
-
Re: Re: Re: exhibicionista Renč
všichni si tu dělají názor podle bulváru,zůstala by vůbec nějaká z celebrit neposkvrněna? S Vaším názorem na věc se ztotožňuji
-
-
-
Re: exhibicionista Renč
Překvapuje mě s jakou rozhodností a upřímností soudíte člověka, kterého ani pořádně neznáte ? Ale fajn, je to Váš názor .. jen jsem tímhle chtěla vyjádřit, že se s tímto názorem neztotožňuji ... -
-
Re: Re: exhibicionista Renč
Prekvapuje me jen jedno ze se tento pan reziser neumi slusne chovat ani na pohrbu a to je ta ostuda!!!! *8*
-
-
-
Nepřikláním se ani k Vendule ani k Filipovi ale...
říká se PODLE SEBE SOUDÍM TEBE...