Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro janu

Ty máš dvě děti, a to se ani trochu nedokážeš vcítit do pocitů ženy, které umřelo dítě? Škoda, že to už asi nikdy nezažiješ!
    Jak ty můžeš pracovat a mluvit o zdravotnictví *16* . Být tebou, tak se s tím ani nechlubím, tobě bych se opravdu nechtěla dostat do péče *13* !
    • Re:myiskaj

Ano mam dve deti a dokazu ji pochopit,kdyz ji umirala holcicka,ale uz nedokazu pochopit,proc chodil pan Svoboda na hrbitov sam? Protoze musela zapomenout trajdanim?
      • pro janu

Teď budu trochu polemizovat - co když na ten hřbitov prostě chodit nemohla? U mě např. to tak je. Od doby co mi zemřel děda, jsem na hřbitově nebyla, prostě to nejde. Je to už sice pár let, ale občas to ještě zabolí .... třeba i u ní to tak mohlo být, nemyslíš? A ani bych se nedivila, každý prožívá strátu dítěte jinak...
        A nebo tam chodila, ale teď bohužel pro ni se tenkrát nenašel žádný "očitý svěkdek, který by ji přistihl při činu".
      • Re: Re:myiskaj

No co ty nemáš všechno v rukávu za drby. Tak ted jsem dostal chut si zjistit, kdo doopravdy jsi. Protože tohle už začíná přesahovat veškerou normu slušnosti a hraničí to s pomluvou. Zatahovat do diskuse pár let mrtvé dítě a polemizovat nad častostí návštěv na hřbitově. To si nedovolil ani Renč. Myslím, že ti děvče udělám reklamu, že se z ní nevzpamatuješ.
        • vismajor

Nikoho nepomlouvam,prece ma kazdy pravo na svuj nazor
  • všechno nej

všechno nejlepšíííííí k narozkám!
  • pro janu

ty ale musíš mít sebevědomí! A možná jsi taky trochu senzibil a vševěd,co?!
    Že tak přesně víš, co udělá Věřin manžel.
    Ono nestačí, že přesně víš jaká ve skutečnosti je Vendula Svobodová, teď jsi dokonce vystihla i někoho úplně neznámého...no bravooo *8*
    Ale dej si bacha ať jednou přes ten svůj veký noc nezakopneš a nenabiješ si držku! *13*
  • miluse.cechova
    Vážený pane Renči, četla jsem, že jste se narodil v Praze. Víte však, až kam sahají kořeny Vašich předků? Již několik roků se zabývám rodokmenem našeho rodu a narazila jsem i na Vaše předky.Zdraví MČ
  • Golem

Je mi líto, ale tento muzikál, který složil Karel Svoboda rozhodně neuvidím a to jen díky tomu, že ho režíroval "nečlověk" Renč. Myslím, že s tím jak se chová by se nesmířil ani Karel Svoboda kdyby žil. Je nelidské se zviditelňovat takovým nechutným způsobem.
  • Filipe vykašli se naty chudáky co tě špiní

Vyjadřuji podporu panu Renčovi, nikdo neví co jak bylo a soudí, já nemusela čekat až pan Renč vysloví svůj soud o paní svobodové smama jsem poznala že hraje komedii(pí.Svobodová)Mě před 10ti lety zemřela 20ti letá dcera (tragicky) a vím že jsem se nezmohla snad ani na dýchání jak bych mohla mluvit s novinářia v televizi, není to normální tak silný není nikdo, až za rok jsem se tomu postavila a snažila se s TV Nova najít pomoc a spolupráci k vyšetření,nepomohlo to a vrah běhá po svobodě i přes mnoho nejasností....ale to neřeším jen chápu pana Renče a dejte mu pokoj.Pana svobody jsem si vždy moc vážila a doufám že se sním moje krásná holčička setká a bude v dobré společnosti.Sbohem pane Svobodo s úctou Alena K.
    • Re: Filipe vykašli se naty chudáky co tě špiní

Paní Aleno,z těch hulvátů si nic nedělejte. Svobodové ušlapával cestičku manžel,přimlouval se za ni, bez něho by byla nula.
    • Re: Filipe vykašli se naty chudáky co tě špiní

Paní Aleno, nevíte co říkáte, kolika dětem jste pomohla vy po smrti své dcery?
  • námět na film

Vážený pane režisére, jelikož nemám na Vás kontakt, zkouším se spojit takto.
    Mám pro Vás zajímavý námět na film. Jedná se o český dobrodružný a moderní příběh, který by byl novinkou na trhu.
    Bližší info zašlu po zkontaktování o zájmu. Garantuji profesionalitu a vstřícnost. Děkuji a přeji Vám plno pracovních úspěchů.
    S pozdravem Petr P. 31let
    Dne 04.12.2010
    • Re: námět na film

kontakt: ppp27@seznam.cz
  • Lásku jenom Vendula předstírala

Vendula měla STRACH z rozvodu, protože BY ODEŠLA TAK JAK PŘIŠLA.....
  • HYENA RENČ

Dobrý den, pane Renči, kde berete tu odvahu soudit někoho jiného když sám máte bordel v rodinném životě a sám nevíte co chcete? Tím myslím že si děláte děti kudyma chodíte a pak se horko těžko k nim přiznáváte? Kde berete tu odvahu sednout si do první řady mezi příbuzné a potom sedět jak trouba? To se nedělá a značí to něco o vašem vychování a souhlasím s tím že pana Karla Svobodu zničil ten Váš pitomý GOLEM a paní Vendule Svobodové nesaháte ani po paty! Budu plivat na veškeré vaše fota,díla atd!!! Lepková Martina, Děčín *16*
  • pro Renče

Doufám p. Renči, že když jste takový hrdina a děláte ostudu na pohřbu p.Svobody, tak budete mít doufám tolik odvahy si přečíst tyto stránky. Jste bezcharakterní sprostý člověk. Nevěděla jsem, že jste s p.Vendulou a jejím manželem žil? Když tak vše dobře víte a soudíte! Ukliďte si před svým prahem. za vším hledej ženu, ale problém vždy pramení v muži. Sbohem!!!
    • Re: pro Renče

...problém pramení vždy v muži? Lucie,vy budete asi divná! Pane Sobodo!Čest Vaši památce a pane Renči asi jste to po...l *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit