Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže Golem už má své oběti?

Když bude šéf podniku měkota a nebude na lidi přísný v dodržování kvality a termínů,tak to může za chvilku zabalit a díky volné morálce může jít firma do háje. Jestli se někomu nelíbí pracovní podmínky ,může jít dělat někam jinam,kde nejsou takové nároky a asi taky za jiné peníze. Na ostatní v Golemovy byl hodný nebo taky přísný a kolik se jich dalších zastřelilo.Kdyby se měla odstřelit každá vystresovaná pokladní ze supermarketů co jsou po republice,tak by se musel zavést zase pultový prodej. Podle mě důvodem zrovna nebyly pracovní problémy,ale pokud si vzpomínám,tak se tady neřešila Renčova přísnost(kdo chce něco dokázat,tak sebou musí mrsknout,samo to nikomu do klína nespadne),ale řešilo se tady jak nehorázně se vyjádřil o truchlící vdově do médií a přitom zmíněná SMSka byla určena Sidovskému a ten je patrně ta drbna ,která to poslala dál,místo aby taktně mlčel a případně si to s Renčem vyříkali mezi sebou. Renč zhodnotil její umělecký dojem jejímu manažerovi a v tom nevídím nic zas tak strašného. Pavel
    • Re: Takže Golem už má své oběti?

Pavle a kdyby se měl zastřelit každý, kdo má doma problémy, tak vymře polovina národa...
    • Re: Takže Golem už má své oběti?

Kde jsi byl tak dlouho, mam stejne nazory,ale v unoru me tady chteli lidi malem sezrat...konecne nekdo normalni
      • Re: Re: Takže Golem už má své oběti?

Mám se v práci co ohánět a ve volném čase jezdím s dětmi a manželkou společně na výlety,teď do toho byly hory o pololetních prázdninách a tak moc nestíhám psát do diskusí. Začal jsem psát až když jsem viděl ,jak si tady všichni notují a všechnu tu špínu házejí na Filipa. Ne že bych s ním ve všem bezvýhradně souhlasil ,ale když porovnávám chování těch co jsou kolem smrti p.Svobody,tak mi Filipovo chování připadá nejpravdivější a bez přetvářek a falše,zatímco u ostatních bych po jejich různých vyjádřeních pochyboval i kdyby mi řekli dobrý den. Čau Pavel
        • Pro Pavla - největšího hrdinu a inteligenta, který je sice zaneprázdněn dětmi a manželkou, ale neustále všechny oblažuje tady

Jasně, jasně, jasně. Ty si nám tady chyběl. Neříkám ani tak ani onak, ale že o Renčovi celou dobu neslyšíme, s Petrem Svobodou se ani nezná, a najednou si bude hrát na hrdinu? U mě jenom chudák.
          Ale nemůžu neokomentovat to tvoje věčný vychvalování, jak se věnuješ dětem a manželce, to je fakt směšný - i podle Tebe by to měla být samozřejmost, tak co to tady na nás vytahuješ v každém e-mailu? ? ? Možná jste s Renčem v něčem podobní - ta nechutná snaha zalíbit se, co ty na to *4* Ale podle mě ....oba špatně a přesně obráceně... *16* Veronika *9*
          • Re: Pro Pavla - největšího hrdinu a inteligenta, který je sice zaneprázdněn dětmi a manželkou, ale neustále všechny oblažuje tady

Ještě jsem ti Veroniko zapoměl napsat,že jsem neměl 5dní čas se podívat na tyto stránky,ale každý den jsem se věnoval po škole dětem a veř tomu nebo ne,chůvu jsem k tomu nepotřeboval.Nechci se tady nijak vytahovat,ale jsou takový,kteří ji potřebují pro jedno dítě i na dovolené. Pavel
          • Re: Pro Pavla - největšího hrdinu a inteligenta, který je sice zaneprázdněn dětmi a manželkou, ale neustále všechny oblažuje tady

Veroniko a víš ,že jsem si myslel,že jsem vám tady chyběl.
            Nemohu posoudit,jestli si Renč hraje na hrdinu,ale jestli víš co je to televize,tak se na ní podívej a každou chvíli je tam něco z jeho práce,ale o tom asi nemáš ani tušení,ale je snadné se do něj trefovat,že?
            V každém mailu nepíšu a své manželce nebo dětech,ale někdy se snažím přirovnat chování Venduly k chování k dítěti nebo partnerovi,k chování svému,které pokládám za správné a připadá mi v naprostém rozporu s tím co nám předvádí Vendula a ještě by za to možná chtěla medaily. Rád si nechám od tebe klidně poradit,ale zdá se ti na tom něco divného ,že jezdím na dovolenou s manželkou a dětmi nebo se ti zdá můj názor na chůvu na Vendulině dovolené divný.
            Možná jsme si Renčem v něčem podobní ,ale není to nechutná snaha zalíbit ,protože popravdě řečeno ,je mi jedno co si o mě myslíš,ale třeba je to už snaha ohradit se proti výmyslům někoho ,kdo nás chce přesvědčit o tom jak je svatý a jak mu všichni ubližují.To nás opravdu míní neustále o tom informovat ze svých vystoupení v televizi,do té doby ,dokud všichni nebude souhlasně přikyvovat? Pavel
            • Re: Re: Pro Pavla - největšího hrdinu a inteligenta, který je sice zaneprázdněn dětmi a manželkou, ale neustále všechny oblažuje tady

Pavle, tady ale nikoho nezajímá jak se staráš o děti nebo o manželku. Vendule vyčítáš jak mluví o soukromí a sám to děláš. Jakou práci Renče, kterou můžem vidět každej den v tv, myslíš? Nějaký hrozně povedený reklamy? Nebo 1 ze 2 dobrej filmů, který udělal? Víc jich není a často jsou dobrý jen díky výkonu herců nebo dobrýmu scénáři. Jinak ty si jako myslíš, že když má někdo talent - Renč na režii -že je to hned záruka dobrýho charakteru??? Ani prd *13*
  • Neslušnost

Pana Renče asi hodně mrzelo, že už dlouho o něm nikdo nepsal a tak si řekl, že tohle je přiležitost. Bohužel místo toho aby ukázal slušnost ukázal jak hloupý a neslušný dokáže být. Je mi z toho špatně. Kdyby raději dělal něco pořádného a ne se hloupě zviditelňoval na neštěstí jiných.
  • Renč

Nevím, jak by se líbilo panu Svoodovi, kdyby věděl jak se k jeho ženě, kterou věřím, že měl opravdu moc rád zachoval pan Renč. Je to bezpáteřní krysa. *9*
    • Re: Renč

ještě bych dodala, že pan Svoboda by to takto asi taky nechtěl. Umělci, jako Karel Gott, Michal David, Eva Pilarová, Petr Hapka a další, kteří nejen že v životě již hodně dokázali a s Karlem Svobodou byli úzce pracovně i přátelsky spjatí, projevili svou úctu v pokoře a s oddaností. Rozhodně tento pietní akt nepojal nikdo k nějakému nepochopitelnému vyřizování svých účtů nebo snad k léčení svých mindráků. Nikdo, kromě Filipa Renče. Ten si spletl divadlo s místem posledního rozloučení a svým postojem urazil památku Karla Svobody. Věřím, že většina národa teď na něj bude pohlížet s opovržením.
    • Re: Renč

Omlouvám se za zkomolené jméno pana Svobody!
  • Můj názor

Myslím, že obě strany si nemají co vyčítat. Panu Renči by neškodilo trochu lidskosti, Vendulka toho má hodně zlého za sebou a prochází peklem. Nedokážu si ani představit, jak jí je. Filip Renč má právo vyjádřit svůj názor, ale mohl to udělat taktněji. Nejlepší by bývalo bylo, kdyby byli všichni ticho a neosočovali se jeden na druhého. Proč to pan Svoboda udělal se stejně nikdo nedozví a stejně to už nikdo bohužel nezmění. Vše se mělo řešit ještě za jeho života, nemuselo k takové tragédii vůbec dojít. *9*
  • Lži

Říkalo se, že jenom Renč..................................v první řadě sedělo 8!!!!!!!! lidí včetně syna a dcery..........a ovce řvou a řvou a řvou..................
    • Re: Lži

Za oceanem bohuzel NOVU nenaladim, ale videla jsem zaznam na Idnes a stacilo mi, ovsem proc reaguji, podle me lide takhle reaguji po celkovem chovani Rence, jak napada pani Svobodovou a snazi se zviditelnit na cizim nestesti, pohreb pana Svobody byl jen teckou za Rencovou karierou, alespon tam mohl dokazat, ze je preci jen clovek, ovsem opak je pravdou.
    • Re: Lži

Ale co v té řadě dělal Renč...
  • nadace

pošlete SMS na KAPKU NADĚJE tím pomůžeme nejvíc, jak paní Vendule tak nemocným dětem
  • Nebylo by lepší,kdyby si Vendula prodloužila dovolenou?

Má to cenu komentovat. Já to věděl,konec dovolené a Vendula na nás bude jukat ze všech stran.
    Všude bude zase připomínat,jak je ve stresu,jak ji ubližují,atd,atd,atd..... .
    Když je ve stresu,proč tedy leze za volant?
    Nebylo by lepší,kdyby si objednala taxíka? Čert vem toho nabořenýho Peugeota,ale kdyby přejela dítě,tak se taky bude vymlouvat na stres? Pavel
    • Re: Nebylo by lepší,kdyby si Vendula prodloužila dovolenou?

Hele Pavle, ty máš dost co?:) Proč to řešíš? Nehrabe ti trochu? Do toho s kým jela na dovolenou, jestli si vzala chůvu ti vůbec, ale vůbec nic není. Je to její život, tak ty se starej o svůj. Proč sem píšeš jak se staráš o syna, kam chodíte na procházky, žes byl měsíc bez kompu? Si jako myslíš, že to někoho zajímá? Ty seš dobrej případ...radim studenou sprchu... *5*
      • Re: Re: Nebylo by lepší,kdyby si Vendula prodloužila dovolenou?

Tak jsem si dal tu studenou sprchu,byla sice příjemná,ale nijak nezabrala.
        A můžu se zeptat tebe proč sem lezeš? Nejradši mám ty ,kteří kritizují Novu,ale vědí úplně o všem, co tam kdy dávali nebo jsou dobrý ti ,kteří kritizují Blesk,ale už ráno frčí do práce s Bleskem v podpaždí.
        Když tě to tady tak pohoršuje, nechtěl by sis přepnou a vlézt si na stránky k Vendule,když tě to všechno pohoršuje. Třeba by ti taky vrazila synka na hlídání. Pavel
    • To chce klid ...

Ahoj, tebe to ještě rozčiluje? Nevím asi jsem na jednu stranu takový flegmatik, ale je mi to už naprosto jedno... Jde o to, že hlavně bulvár o ni má pořád zájem, a proč? Protože se stále najde spousta lidí, kteří si ty jejich noviny koupí a rádoby články přečtou .... Takže si myslím, že nejlepší je - pokud tě to nezajímá - to prostě ignorovat, protože takové články ( a nejen o Vendule) tady budou pořád *4*
  • nechápu

Nechápu, zklamal nejen mne, je to prachobyčjná s....
  • názor

Pane Renči,jsem s celou rodinou škován Váším vystupováním ohledně smrti genia pana Svobody.Doufám,že se alespoň trochu stydíte.Chováte se hůř než PAROUBEK.Je mi Vás líto- běžte se léčit,u nás jste skončil i jako rádoby umělec.
    • Re: názor

Co sem pleteš Paroubka? Proč by se měl Renč léčit? Nevstal při písničce, kterých tam bylo hodně. No proč by měl? Ty taky neděláš politiku když jí dělá Paroubek. Ty Paroubku!!!
    • Re: názor

Ano, ano ... urazky v tomhle state me vubec neprekvapuji... I kdyz... predpokladala bych, ze pokud amte rodinu, ze i inteligence nejake bude.
  • Renči drž se!!!

Konečně začínají mluvit také Karlovi přátelé, kteří opravdu vědí, jak to mezi ním a Vendulou bylo a co ho nejspíše vedlo k sebevraždě. Promlouvají díky Tobě! Vydrž, pravda se už brzy ukáže!!! Přeji Ti hodně síly v tomto těžkém období a štěstí do života!

*4*
    • Re: Renči drž se!!!

promlouvají díky tobě:hahaha, přátelé:hahaha
    • Re: Renči drž se!!!

A ty jsi jako byla u Svobodových skoro jako doma? Renč toho fakt "hodně dokázal" akorát tak házet špínu na lidi kolem sebe ... to je opravdu umění ..., ale někdo to dělat musí ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit