Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Filipe je to tak

Filipe,souhlasím s tebou..Měla jsem Vendulu ráda,ale věřím tomu,že jí chtěl Karel tím,co udělal,za něco "poděkovat".Sakra někdo to už musel říct..Je prima,že máš tu odvahu.A ty,Vendulo,pykej za to,co jsi způsobila.
    • Re: Filipe je to tak

Mám jeden dotaz... Za co poděkoval malýmu Kubíkovi???? *13*
  • Renč není fracek

Myslím, že byste si všichni měli přečíst rozhovor s panem Renčem na idnes, kde se k celé věci vyjadřuje a je tam i vyjádření Petra Svobody, který potvrdil, že Renč seděl na pohřbu na jeho přání v první řadě. Kde se v lidech bere taková nenávist a zloba. Kdybyste mohli, tak ho snad ukamenujete. Fakt jako ve středověku.
    • Re: Renč není fracek

A proc si tam nesedl bozsky?
      rotoze je slusnej chlap a toto by karlu Svobodovi nikdy neudelal
    • Re: Renč není fracek

Jistě že jsme si ten rozhovor přečetli. Renč v něm potvrdil to co na pohřbu řekl Daniel Hůlka, že prostě ta svině něco navykládala Svobodovým dětem. Tak kdo tady rozpoutává hony na čarodějnice jako ve středověku?
      • Re: Re: Renč není fracek

Vsak ano,to tam mohl udelat puc kazdy kdo vendulu nemel rad sednout si do prve rady s kym jednou pracoval.Copak Renc je jeho dite nebo blizky kamarad?Ani kamarad deti jen ho o to syn pozadal.Proc nepozadal letiteho kamarada karla Gotta?
        Asi tusite proc.....
  • Jsem velmi rad ze jste dokázal začít realizovat film o me nejoblíbenější herečce Lide Baarove čekání bylo velmi dlouhé... vím ze jste zato zaplatil vysokou cenu neb jste musel poklonkovat...a vaše jméno tím utrpělo...ale věřím ze Vam to v dobrém vrátí a film bude úspěšný uz jen ze jste vybral velmi talentovanou Tatianu P do hlavní role je skvělý start hodne štěstí!!!
  • Námět na film

Dobrý den, pane Renči,nejprve Vám přeji mnoho úspěchů a pevné zdraví v novém roce 2009! Již delší dobu přemýšlím nad tím, komu říct svůj životní příběh - o životě s postiž. dítětem, o pádu i vzestupu, splnění snu... Scénář mám v hlavě, ale nevím, za kým jít - Vaše filmy jsou skvělé, proto se obracím na Vás a prosím o Váš názor, radu.
    Děkuji a přeji mnoho dalších skvělých filmů! *4*
  • Celebrita????

Pane Renči,víte Vy vůbec co je slovo slušnost?Každý slušný člověk při odchodu zesnulého povstane.To jste asi nevěděl,proto Vám to píšu.Doufám,že se na to nedívala Vaše matka.Vy být můj syn,tak od včerejška chodím kanály.Tak bych se za Vás styděla. *13*
  • lo.4denulka64

denisa

Dobrý den pane renči chtěla bych se Vás zeptat jestli budete počit pokračování REBELŮ měla bych takový návrh na na druhý díl rebelů. Prosím odepište mi alespon jestli se chystáte toči ten druhý díl rebelů předen Vám děkuji za Vaši odpověd.
    Můj eimal je:d.remisova@seznam.cz
  • Pro Marve

No jasně, že to byla ironie, s takovými názory jsem se v životě nesetkala. Asi jsem prostě ještě mladá a blbá. Ale od vysokoškoláka, to bych neřekla, co se člověk dozví. Nevím proč, ale nějak jí to všechno nemůžu věřit.
    • Re: Pro Marve

Ze začátku psala, že BY svoje děti vychovávala sama a nepotřebovala BY chůvu. Tak jsem nabyl dojmu, že děti nemá. Pak najednou vlítla rovnýma nohama do dvou dětí a ozdobila je VS. Prostě je to taková obyčejná zdravotnice bydlící v 7+2, šaty jí napoví vše o povaze člověka, nemůže vydejchat karibik, doma sedí v teplákách a kdyby myla Ivanka Gottů denně vokna, tak je bude mejt taky. Já bych tu jihomoravskou zdravotnici chtěl vidět víc než Neapol.
    • pro Věru

já se s podobnými názory taky nesetkala a musím říct, že se stydím za Janu *9*
      Já totiž pracuju ve zdravotnictví a JSEM zdravotní sestra, proto taky nedokážu jisté názory pochopit ...
      Děti sice ještě nemám, ale při představě, že by mi případně dítě mělo zemřít .... nevím, jak bych se z toho dostávala. A p. Svobodová má můj velký obdiv. Mohla se uzavřít do sebe, ale místo toho se snažila svého "zážitku" využít pro pomoc ostatním a... dokázala toho opravdu hodně.
  • Otázka

Nebýt předchozího mediálního honu, pozastavil by se někdo z vás nad tím, že pan Renč sedí při pohřbu v první řadě? A také jste se ptali, kdož jsou to vlastně ty neznámé tváře sedící rovněž na lavici určené pro rodinu? Že by se také potřebovali mediálně zviditelnit? Nenechávejte se zblbnout bulvárem a zkuste sami zapřemýšlet. Možná překvapíte sami sebe.
    • Re: Otázka

myslim si že tohle je tady z těch názorů je zkutečne názor rozumné holky co o tom co pise aspon trosku premyslí....nezajima me renč je mi ale hrozne lito pana Svobody byl to urcite fain clovek a mist pres muziku a vendula je super zena ktera se snazi pomoci vsude kde muze a ne ze o tom jenom mluvi
  • Novy klip pro Ministerstvo dopravy

Dobry den pane Renc,
    Nedavno jsem zhledl Vas posledni klip ke kampani Nemyslis,zaplatis a nemuzu se prestat divit,jak se tohle muze nekomu vubec libit natolik aby to pustili do TV.Rozumnejte mi dobre ja souhlasim se zviditelnovanim soucasnych problemu a jako takovy samozrejme provoz na silnicich v CR je.Nicmene provedeni Vaseho klipu se mi zda radeji amaterske,malo sokujici a zaverecny proslov na pitevne se mi zda smesny!Je to jako pohadka pro deti.Klip mohl klidne koncit, kdyz se auto prevratilo na strechu a nejaky vhodny slogan by udelal vic prace nez Vase komedialni konecna pasaz.
    Ocenuji a uznavam Vasi predeslou praci, nicmene tohle je tak trosku mimo..Mimochodem,nevidel jsem predeslych 6 klipu, ale jsem zvedavy,co jste vymyslel.
    Z uctou,
    Pan Zdenek
  • NOVÝ FILM

DOBRÝ DEN,PANE RENČI,MÁM NÁPAD.JESTLI CHCETE NATOČIT FILM O JANĚ BREJCHOVÉ,PŘIJEĎTE SI PRO MNE. OD 15 LET MI ŘÍKAJÍ,ŽE JSEM JEJÍ DVOJNICE.15 UŽ MI PRAVDA NENÍ.ALE MĚL BY JSTE NOVÝ NÁMĚT A SE MNOU BY JSTE BYL SPOKOJEN.TEL Č:739 848 031.JANA B. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit