-
Je mi líto
Já už ani nevím co k tomu všemu říct. Filip Renč je jak řekl Brunclík ve Střepinách ten největší póvl, který nemá v lidské společnosti co dělat. Venduli je mi moc líto, ve 34 letech je to teda těžká zkouška. Mám ji ráda ať byla jaká byla, nikdo nemá právo ji soudit. A už vůbec ne Renč, který ji určitě osobně neznal a hrál si Karlova přítele, ale nepomohl. Od toho přátelé jsou - aby pomohli. Jsou věci, které svému partnerovi nikdy neřeknete ikdyž ho milujete sebevíc. A můžu vám říct, že i přesto, že jsem teenager, mě tato událost hluboce zasáhla... -
"ahoj" má pravdu
Nechápu, jak tohle můžeš napsat, že Vendula lásku předstírala. Vendula měla Karla ráda. To, že si ho nebrala pro prachy už dokázala jen tím, že měli předmanželskou smlouvu a oddělené majetky. A ať mezi nimi bylo cokoliv, do toho nikdo nevidí a i kdyby to byla pravda, tak nic z toho přece není důvodem, že by kvůli ní musel Karel spáchat sebevraždu. Už několikrát říkával, že Vendula to nemá lehké, že jí okolí nechce přijmout. I manžela toho zubaře (jeho prý nejlepšího kamaráda)to dala najevo, Vendula prostě pro ně nebyla dost nóbl. Když mu zorganizovala ty narozeniny, před celým národem mu vyznala lásku a on tam s ní cukroval a ta písnička je taky krásná. Kdyby s ní poslední roky nechtěl být a uvažoval o rozvodu, tak proč by všechno tohle dělal a hlavně, proč by s ní měl dítě? Jak tvrdí ten zubař, že se s ní chtěl rozvést, ale bylo mu to blbý vůči Vendule? Tak to by mu blbý vůbec být nemuselo, měli předmanželskou smlouvu a Vendula je mladá ženská, která by si určitě někoho ještě našla. Ale on s ní byl chudák tak nešťastnej, že si s ní udělal Kubu a byl štěstím bez sebe. -
-
Re:
A ty máš fakt taky dost. Jestli vrchol vyznání lásky je pro tebe zorganizovat narozeninový večer jako to udělala Václava? Za 1.v tom se ona našla,kamery milovala a dokázala to i 2 den po tom neštěstí.Tohle právě bylo to co ji se na tom životě líbilo,ale pro lidi jako jsi ty je to známka největší lásky!? Tím nechci soudit jak moc se milovali,bylo by smutné kdyby nikdy ne,ale vy nesudte lásku jak se prezentuje v tv a bulvárech - skutečnost bývá jiná! -
-
Re: Re:
Proc nepises pod jednim autorem? *3*
-
-
Re:
Prosím vás přestante být už NAIVNÍ!pOŘÁD SI MELETE TU SVOJI POHÁDKU! Nestačí vám výpověd nej kamaráda,který už se na to nemohl dívat? Proč si myslíte,že lidi co o věci něco vědí musí za každou cenu závidět-právěže tito vůbec ne!! Jen se vám nechce přistoupit na pravdu !!!!
-
-
Slovník "intelektuála" Renče je pozoruhodný
iDNES: Nevím jakou má Muk diagnózu, ale někdy zasahují jeho psychické problémy až do kvality představení...
Daniel Hůlka je "hulič trávy"...
Vendula na pohřbu předvedla špatný herecký výstup...
...chtěli z Karla udělat blázna...
Další velmi "objevné zjištění: "Jako chlap ale cítím, že za jeho smrtí nebyly psychické potíže, ale spíš ty citové. Dál bych se k tomu ale raději nevyjadřoval, protože na to, co si myslím, nemám důkazy.“(!!!)
No přáteléééé, promiňte, ale to je úroveň! Filipe Renči, není vám ze sebe špatně ? Vlastně, co se ptám. Při vaší bezohledné povaze to od vás očekávat nelze.
*10* -
-
Re: Slovník
Ráno jsem to taky četla a jen mě utvrdil,že je pako vylízaný...
-
-
Fakta
Proč p. Renč neřekne ta závažná fakta, která ví jen on, proti Vendule Svobodové a která sdělil sřejmě večer před pohřbem i dětem z prvního manželství. Měli jet s Vendulou a ráno ji nechali samotnou a přijeli s p. Renčem. Proč se před tím syn Petr vyjadřoval, že mají Vendulu nechat být, že on ví nejlépe jaká je, když od 14 let s ní bydlel? Jak to že tak změnil názor? Co tam dělal pan Renč?
Zavolal si ho snad syn Petr sám? Nikdo o p. Svobodovi neřekl , že je blázen a že měl deprese to měl. Myslím, že je dost podivného na Vašem vystupování pane Renč a jestli ne tak řekněte narovinu co pro Ti Vendule máte, vždyť jste to ještě nevysvětlil. -
-
Re: Fakta
Mozna to jiz rekl vsem kterych se to tyka a nema duvod to ventilovat pres media nebo snad schanite nejale pekne sousto pro bulvar? Hlavne co je nam vsem po tom, je to jejich osobni vec, ne.
-
-
hovoří za vše
Podle Svobodových sousedů okupuje nyní Petr Svoboda[-] vilu v Jevanech a Vendula Svobodová se synem Jakubem zatím bydlí u kamarádky v panelovém bytě. Obě strany tráví většinu dne se svými právníky. (ex) -
-
Re: hovoří za vše
Uz jsem to psal minule je to vic nez jasne Ze mladej Svoboda prijel DEDIT!!!!Proto vytahujou jen spinu na Vendulu a premysli jak ji vyloucit z dedictvi a vzit ji to co ji patri!!!!Meli by se PANOVE stydet !!!!!! *1* *1*
-
-
Já se z toho poseru
Jihomoravská zdravotnice zapadla do svýho 7+2 a vynořil se tu její klon Nikola. Pan Bufka je další chudák, který se řadí těsně za Renče. Ted nemůže mlčet a vykřičí své "dojmy" do idnes. Trochu pozdě. Zapomněl svěřit, jak se snažil sám pomoct příteli. Vlastně nezapomněl. Měli ledničkové přátelství. Snobárna z výroku:"Chtěli jsme jí vzít mezi sebe" jen tryská. Bufka možná rozumí stomatologii, ale psychika člověka je mu na hony vzdálená. Pokud zubař Bufka o člověku v depresi uvažuje jako o bláznu....co na to říct. Vážím si všech přátel KS, kteří na něj zavzpomínali a nedali se přemluvit, aby někde blili své "dojmy". A proto, bacha na ledničkové přátele, kteří vás budou chtít vzít mezi sebe. A pokud to budou zubaři, tak nohy na ramena a pryč! *8* *8* -
Nedívejte se
Dneska jde na nově Renčův film, tak doufám, že se nebudete dívat *13* *1* -
-
Re: Nedívejte se
Nikdy a navždy!! *13* -
No-to snad ne,ten film je pěkný,ale je až zítra...Rád se na něj podívám a Ty se zamysli...Andreo... -
To si dám raději panáka *16* *16* *16*
-
-
Doufám
Já jen doufám, že v nebi není internet, protože kdyby si pan Svoboda přečet některé příspěvky, které špiní jeho ženu a obdibují rádoby přátele, myslím, že by mu bylo moc úzko... -
Zklamání
Jsem zklamaná z člověka, kterého jsem dlouhou dobu uznávala. Profesně si to určitě zaslouží, ale lidskost je mu nejspíš zcela cizí. Jakým právem hází kamenem kdo sám není bez viny? Jakým právem se staví do role soudce a ještě se nestydí říct, že by sám nikdy do ničeho takového nezasahoval, kdyby ho k tomu někdo nevyzval? Stačilo by, kdyby nechtěl, třeba prostě jen ze slušnosti. Nic z toho co se stalo nebylo jeho osobním problémem. Co kdyby se matka tvého nemanželského dítěte oběsila protože jsi jí zapíral? O co jsi lepší než všichni ostatní? Je mi špatně, špatně z takových bezcitných lidí. Sám si zameť ty umělče před vlastním prahem,zpytuj své svědomí jaký jsi slušný člověk než se pustíš do boje za lidská práva! bývalá fanynka Eva -
Pohřeb
Pokud pan Renč poslechl pana Svobodu mladšího a šel na jeho žádost na pohřeb p.Svobody doslova provokovat, tak to nemají ani jeden v hlavě v pořádku. -
-
Re: Pohřeb
Váš názor je tak ubohý,že to ani nejde pochopit -
Re: Pohřeb
Souhlasím -
-
Re: Re: Pohřeb
souhlasím, není to člověk!!!!
-
-