Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

Znáte někdo e - mail na Renče? Co mu takhle poslat odkaz na tyto stránky? Chovat se neumí. Že by ho omlouvalo jeho "mládí"? Nebo si zkoušel režii na nějaký svůj nový film?Je to jasné - nikdo ho nepochopil a on to vlastně myslel dobře.
    Je to prostě chudák
  • svobodovy deti

asi pan Svoboda neumel poradne sve deti vychovat, kdyz se takhle chovaji na pohrbu sveho otce. Meli by respektovat otce a po tolikem nestesti, jez v zivote prozil,respektovat i jeho zenu. Z pozice ditete chapu, ze deti nestoji o to, aby se rodic -vdovec neko hledal po smarti zeny. Ale zivot jde dal, maji byt vdecni Vendule, ze se s ni alespon nacas pan Svoboda vzchopil a zil dal i po smrti.
    Kazde dite to ma svemu rodici umoznit, a ne cely zivot vycitat A kdyz ted ne mu, tak alespon JI.
    • Re: svobodovy deti

Co si dovolujete napsat o dětech,že se chovaly špatně?? Držely se pospolu aby to přežily a aby jim to dodalo v tu chvíli sílu CHÁPETE TO VŮBEC? ZEMŘEL VÁM OTEC ?,ZAŽILA JSTE TU HRŮZU?? A navíc před kamerami,proto byly tak silné a vychované moc krásně !!!!
      • Re: Re: svobodovy deti

Na pohřeb otce to prožívali až dost chladně,že by slušné vychování?
        • Re: Re: Re: svobodovy deti

Nehodnote a nesudte prosím když nemáte zkušenosti!! to je fakt drzost! Děti byly super, moc statečné, ale jinak než Václava!!! Ale vám to nejspíš měly ukázat do kamer chudinko!
          • Re: Re: Re: Re: svobodovy deti

Zajímalo by mě ,jak vy znáte mé zkušenosti.Mě zemřel před půl rokem otec v náručí.
            • Re: Re: Re: Re: Re: svobodovy deti

Mě se tatka také zastřelil a to bez depresí, ale opravdu jsem na pohřbu nic neorganizovala.. o to víc by jste měla vše chápat!
    • Re: svobodovy deti

Co to tu prosím vás píšete? Co ty děti udělaly špatně?? Jen to,že se nepostavily na jednu z několika písniček?Proč by měly do háje vstávat proto,že vstala Svobodová?Vstali nakonec tak jak se sluší!Prožila jste toto někdy vy?? Já se divím Svobodový,že vůbec vstala a že je to pro ni tak důležité! A co Vás vede k tomu soudit děti?? Už DOST !
      • Re: Re: svobodovy deti

ne, neresim, ze se nepovstali u pisnicky, ale ze si pozvali zrovna Rence do prvni rady- patrne znaji nazor Rence na Vendulu...dalo se cekat, ze renc za ne udela spinavou praci aby se o nem zase mluvilo
  • Ahoj, nerada bych, kdyby můj dotaz vyzněl vlezle, ale jak se člověk může dozvědět o nějakém castingu na Vᚠfilm? Vaše práce je pro mě moc zajímavá, a protože druhým rokem studuji muzikálové herectví, ráda bych to na nějakém castingu zkusila. Těším se na Vaši odpoveď, ale pokud to nepůjde, tak Vám i tak přeju hodně zdaru:)!
  • Roman pro zeny

Dobry den pane Renci, Nedavno jsem mela prilezitost v Praze shlednout Vas novy film.Musim rict,ze me nesmirne pobavil.Smala jsem se spolu s celym salem po cele predstaveni.Opravdu filmova lahudka-hodne vkusne.Zdravim do Prahy a preji Vam mnoho dalsich uspechu.
    • Re: Roman pro zeny

No, myslím, že úsměv teď někomu zatuhl(teda aspoň by měl....)
  • jsem v soku!V pozitivním slova smyslu,naprosto bezchybný film.Byla jsem toho názoru ze Requiem nic nepřekona,ale je to jinak Diky.Nikdy mne nenapadlo ze budu lichotit chlapovi ale pred vami smekam Filipe
  • hovado

teda pripajam sa k vasej diskusii a musim povedat, ze renc sa zachoval ako jedno bezcharakterne, hnusne hovado.
    trucovite decko je oproti nemu nic.
  • Děkuji pane Renči za filmové zpracování románu podle Monyové! Konečně nastává doba, že se otevřeně ukazuje na domácí násilí !
  • dopis

Myslím,že já jsem ta nejlepší a proto přijedete Vy do C´Lípy.Mějte se.
  • nevim

tak nam to pene renci reknete!! ja si nemyslim ze by jim manzelstvi uplne fungovalo ale to jak se prezentovaly vypadalo fain tak proto jsou vsichni pri vendule. od vas ani od deti nic nevime ale asi zacinam tusit. myslim ze s ustou k panu svobodovi to vcerejsi vystoupeni nema co delat ale delat to co chce zrovna vendula se vam proste pricilo. chapu ze nekteri lide proste nemaji potrebu vse vyrizovat pres media a presto si mysli sve. pozdravujte jeho deti.
  • Román pro ženy

Milý Filipe, Váš film Román pro ženy byl jako všechny ostatní filmy skvělý: vtipný i vážný, slušný i odvážný, svěží,nebyl rozhodně nudný. S chutí jsem ho shlédla dvakrát.Můžete mi prosím sdělit Vaši E-mailovou adresu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit