Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou mi ukradeny vsichni

Je mi ukradenej Svoboda , Svobodova, Renc vsichni... Jen si myslim , ze snrt v rodine je smrt v rodine.. a ma taky v rodine zustat.. pokud Idnes udala z pohrbu takovej medialni kolotoc online reportaz primej prenos... je to traparna a saskarna..
    • Re: Jsou mi ukradeny vsichni

Pro ty kteří se tam nemohli dostat to trapárna nebyla
  • interview

Rozhovor s Filipem Renčem:
    http://zpravy.idnes.cz/se l-jsem-na-pohrbu-s-kuzi-na-trh-rika -filip-renc-fq7-/domaci.asp?c=A0702 07_184941_domaci_jup
  • Vzkaz Filipovi Renčovi

Filipe- bulvár opět vládne- nemyslím si, že jsi nechtěl vzdát hold Karlovi Svobodovi tím, že jsi nepovstal, Vzdal jsi ho tím, že jsi se pietního aktu dobrovolně účastnil a ve své duši jsi jeho odchod velmi oplakal. Pouze chci říci, že na vině smrti Karla Svobody je jeho rodina ale přesněji řečeno " lidé kteří tuto rodinu vytvářeli", Člověk s velkým pracovním nasazením ,jako byl tento hudební MISTR, musí mít zázemí u svých nejbližších - tj. rodina. Sama občas také podlehnu depresy ale vím, že vrátím se domů a tam na mne čeká zázemí a náruč porozumění. Největším neštěstím je když není domov(tím myslím to zázemí a lásku). Jestli žena Karla Svobody nedokázala toto zázemí vytvořil a zbořila toto zázemí svým novým poměrem (jelikož věděla o jeho zdravotním stavu vše )tak ho prostě odsoudila k sebevraždě. Je to uchuzení celého národa o velkého hudebního GÉNIA!!!!!
    Filipe -budu i nadále sledovat Vaše filmy - jsou velmi dobré !
    Také budu poslouchat hudbu Kterou stvořil KAREL SVOBODA - protože je SKVĚLÁ !!!!
    • Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

K té vaší bezmezné lásce--buď je vám 80 let a nic jíného než lásku jste nezažila,k tomu vám blahopřeji,nebo je vám 20 a nevíte o čem to vlastně mluvíte.
      • Re: Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

Není mi 80 ani 20. Jsem zralá žena 45 let. Láska, úcta a rodina existují. Najděte si ji také a budete patřit mezi ty šťastné. A posléze zjistíte, že to co jste považovali za štěstí ( peníze, majetek, postavení)nemají tu hodnotu.
        • pro Hanah

Paní, je mi také přes 40,jako vy jsem poznala lásku,ale zřejmě na rozdíl od Vás také bolest. Vy víte, co je to vyrovnat se se smrtí dítěte? Vy víte jaké je to, když Vás pronásledují novináři na každém kroku? Když zpochybňují vaše manželství proto, že jste mladší?Když se z nevinného kafe v kavárně s kolegou hned stane milenecký vztah? A navíc si pletete depresi a špatnou náladu. Z deprese vám zázemí nepomůže. To dokáže jen lékař /ne pediatr/Tak nesuďte abyste nebyla souzena!

já z vlastní zkušenosti můžu říct, že není lehké mít doma duševně nemocného člověka, je to hrozné na psychiku celé dodiny, ať se snažíte sebevíc a chcete mu pomoct. Takový lidi dokážou pěkně potrápit svými náladami, až někdy zlým chováním, i když to tak třeba nemyslí jsou prostě nemocní, ale když to musíte snášet několik měsíců ne-li let tak člověku někdy dojte trpělivost. Proto já Vendule rozumím a vím čím musela projít. Je mi jí líto, protože kromě bolesti ze smrti manžela musí snášet takové pomluvy. A žádný vztah dvou lidí není bez mráčků, ani těch nejvíc zamilovaných. A Vendula měla dost těžký život a ještě hodně pomáhá druhým tak si už zaslouží trochu klidu.

Vy jste se Svobodovými žila? Já zase věřím tomu co říká pan Muk. Pan Renč ve svém životě mnohokrát dokázal, že je bezcharakterní, proto nevěřím tomu, že by si nyní nedělal reklamu své vyhasínající hvězdičky. První co se namanulo, popadl za pačesy. Jak ubohé!

Petra Muka - jeho písničky mám moc ráda.
        Neohánějte se Petrem.
        Zde jde o něco jiného. Jestli žena Karla Svobody v době kdy byl v hluboké depresy, pracovním přetížením a manželka mu oznámí, že odchází i s JEHO SYNEM. Nezlobte se to je jako by natáhla kohoutek a dala mu ostré náboje. Když si ho brala - bylo to v dobrém i ve zlém- pak má podržet svého muže hlavně v tom zlém- a ne jen čerpat v tom dobrém!!!!!
        Hanah
        • Re: Re: Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

Pan Renči, držte se ! Jste JEDINÝ v této republice, kdo stojí za panem Karlem Svobodou veřejně !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To je z té zprávy cítit-deprese.Hanah.Jak tohle může někdo napsat,někoho odsoudit,když ty lidi neznáte.Zamyslete se nad sebou!Co kdyby se toto stalo vám a odsoudili by takhle vaše blízké takové svině jako je Renč?A přitom jen vy víte jak se k vám chovají.

To, čemu vy říkáte deprese asi ve skutečnosti deprese není, deprese je totiž onemocnění a když ji máte, nepomůže Vám ani sebevětší rodinné zázemí, něco si o tom laskavě najděte a vašim špatným náladem neříkejte deprese.

Pane Renč,velmi hezky jste si to napsal ale my vám to nežerem *9*

To jsem psala já HANAH. Asi nemáte to dobré zázemí doma, když pochybujete o tom co jsem napsala. To co je doma je svaté - je to láska a já osobně jsem šťastná žena protože je ji mám a svému nejmilejšímu muži se snažím lásku vracet a zázemí vytvářet!!!! Miluji ho protože on miluje mne
        • Re: Re: Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

Někoho miluju, protože je takový jaký je, ne proto, že on miluje me. *1*
          • Re: Re: Re: Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

Oprava - miluji svého muže i s vráskami,s bolavým kloubem, s blokací páteře . Prostě je to má LÁSKA a snažím se dělat zázemí a rodinu ( dokonce se mi to daří) v jeho poměrně velmi náročné práci. On sám, cituji :"je to pro mne zázemí které mi dává energiia uvolnění z pracovního stresu ". Jsem také mladší (nějaká desítka tam je- není tam čádná finanční výhoda- prostě se OBA MILUJEME a dáváme si oba lásku a úctu) !!!!! Hanah
  • Starej se o svou rodinu!

Pan Renc, starejte se o svou rodinu a deti!!! Ta Vase se za Vas musi radne stydet, pokud nejakou mate co ?! Hazet spinu na lidi, ktere neznate to udela jen psychopat! Kde je Vase zena? Kde jsou Vase deti? co nam o nich reknete? Jak se o ne starate? Co je pro Vas rodina? To Vy s Vasi inteligenci asi nikdy nepochopite. Bavme se o jeho detech a rodine! to je zabava! *3*
    • Re: Starej se o svou rodinu!

tolik otázek na takového inteligenta? a co tvoje rodina?pochlub se...
      • Re: Re: Starej se o svou rodinu!

ja svou rodinu ani zadnou jinou nepomlouvam na idnes.cz . Mam rodinu a neni to nekdy lehke, tak jako asi vsude.Snazim se vsak nikomu takhle jako pan Renc neublizovat, pokud se chce zviditelnit, tak nech to dela filmem, nebo nech dela neco pro deti.Bohuzel neumi ani film a kolik toho asi udelal pro deti?! On hodne a hlůavne asi pro to co ma!
  • Jak jste primitivní člověk!

Pane Renči, co si dovolujete v médiích rozšiřovat, že paní Vendula říkala o svém zemřelém manželovi, že je blázen! Co jí zase chcete vložit do úst! To je Váš výraz a nikoho jiného. Potom je podle vás bláznem i pan Muk? To je pan Muk lhář? Myslím si, že on s ním mluvil o svých problémech více jak s vámi! Tak co se nyní děláte velkým kamarádem pana Svobody? Co si vůbec usurpujete právo k takovýmto vyjádřením! Vy sám jste zinscenoval divadlo kolem vaší osoby, děláte si reklamu na úkor někoho, kdo byl a zůstane Mistrem svého řemesla, kdežto vy jste jen podprůměrný režizér a vy na něm chcete jen parazitovat. Neznáte základní pravidla slušného chování! A pokud vím já, na pohřeb se nezve, tam se chodí rozloučit se s milovanou a uznávanou osobou. Vy jste se šel jen předvést! Na film ani muzikál, ani divadlo, které budete režírovat právě vy, já už se nepodívám! Lepší by bylo, kdyby jste si zametl před svým prahem!
    • Re: Jak jste primitivní člověk!

Souhlasím, Vendula jen řekla, že měl deprese a kdo je dnes nemá...
      • Re: Re: Jak jste primitivní člověk!

Jááááááá *14*
        • Re: Re: Re: Jak jste primitivní člověk!

šťastný človíčku *1*
          • Re: Re: Re: Re: Jak jste primitivní člověk!

Ja vim a cenim si toho, ma pritelkyne trpi depresemi takze vim co to je a jak ten clovek trpi. Je me to moc lito ale snazim se aby ve me mela porad oporu a davam ji veskerou svou lasku.
    • Re: Jak jste primitivní člověk!

naprosto souhlasím ! vendula ze svýho manžela nikdy blázna nedělala, to je jeho výmysl! ať se stydí! *16*
  • pomoooc

prosim pane Renci napiste mi mi na vas kontakt ja bych potreboval poradit jsem zacinajici spisovatel a basnik je mi 30 a ja vazne od vas potrebuji pomoc mam hodne moc napadu a potreboval bych od vas poradit jste profesional a u mne jedinny rezizer cesku ktery vim ze na vas teprve skutecny uspech jeste ceka prosim mam scenar filmovou trilogii tak neuveritelnou a krasnou ze bych si moc pral aby ste to tocil jedine vy prosim ozvete se aspon mi dejte sanci zeptat se ja totiz mam v planu dalsi prace a jak mam byt dobrym bez dobreho ucitele jestli chcete muzete dostavate scenare ktere chybeji na trhu pecky prosim ozvete se
  • Golem

Dobrý den, na natáčení reklamy minulý týden jste mě pozval na konkurz na Golema (8,9), ale nevím kam mam přijít. Děkuji za eventuelní odpověď. www.martha-olsrova.com *13*
  • Děkuji, už vše vím. m
  • Teď jsem viděla film Regiment pro panenku,ve kterém hrajete a musím vám říct,že za mlda jste byl teda kus *14* !!Škoda,že teď nejste ve věku,jako v tom filmu,nebo ješte mladší... *3* !!No to je vše,co jsem Vám chtěla říct...tak papa a maj tě sa!! *14*
  • Karel a Vendula

"Proč jsme si nevyříkali názory jen mezi sebou? Proč můj soukromý názor hned volali do médií?"- proč do médií- nevím, ale každopádně si Renč nedokáže představit, co s člověkem udělá najít svého partnera mrtvého (a to je režisér?) a následně dostat zprávu, kterou Renč zaslal... dále: "Myslím, že intelektuálně nebyli vyrovnaní, že by si byl býval zasloužil lepší partnerku." Kdyby s ní nebyl většinou šťastný - tak by spolu asi nebyli tak dlouho. "Jak dobře se znáte s Petrem a Janou Svobodovými?
    Párkrát v životě jsme se viděli, ale nijak dobře se neznáme."- k tomu snad není co dodat.
    "Litujete toho, že jste v té první řadě seděl?
    Ne. Tu nabídku Petra Svobody bych přijal znovu. Prostě proto, že se tomu klukovi podívám do očí a vidím v nich Karla a věřím mu. Pravda se musí říkat nahlas, i když to je sebevíc nepříjemné i sebezničující, jako v tomhle případě. A jestli si mám vybrat, zda jít na pohřeb na pozvání Petra Svobody nebo jeho ženy, tak jsem si zkrátka vybral Petra.
    -věřím tomu, že Renče pozval syn Petr, ale pak bych nevěřila tomu, že znal Renč tak dobře Karla Svobodu a že by věřil, že by toto Karel Svoboda chtěl.Snad se chtěl rozloučit se svým kolegou a ne se... nevím, jak to vyjádřit.Každopádně toto:"Že je to silná ženská, která prošla životním peklem. Že s ní soucítím, (ale že je mi líto, že některé svoje kroky dělá proti přátelům Karla.) Rozhodně nechci a nikdy jsem nechtěl stát proti ní." - to měla být ta první sms po oné události.
    Každopádně má Renč pravdu v tom, že to co udělal je pro něj "sebezničující"!Ať se v životě Svobodých (Karla, Václavy, Jany, Petra) on nemá "právo" - to nebylo právo, to bylo "sms" a "účast na pohřbu" to takto činit. Soucítím se všemi dětmi, manželkou a ostatními příbuznými a věřím, že všichni ho m i l o v a l i, jako to jen život dovolil.
    • Re: Karel a Vendula

krásně napsané,naprosto souhlasím,on je ten poslední,který by měl soudit,ať si zamete před vlastním prahem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit