Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pirates and black trident

Piráti a černý trojzubec: Mám návrch aby jse stal z této mojí knihy film.První dil je napsaný a rád bych ho poslal nějakému tomu režisérovi, aby ho s filmoval.Je to docala dobrá dobrodružná a velmi napínavá knížka, kterou jsem napsal.Celkem jich bude čtyři a druhý jsem začal psát. ,,Je mi ale 15 let,, *3*
  • no commnet

Pane Renči, jak se vám spí? Hanba vám, stydím se za vás, já být vámi, tak si balím kufry!!! Celý národ vás má za bezpáteřní k...... a ten, kdo sdílí váš ubohý názor NO COMMENT!!!! *16* *16*
  • xxx

Další díli pirátu v angličtině zní: Pirates and black trident Pirates and island prison Pirates and Atlantic pirates Pirates and dark side tak AHOJ *5* *3*
  • Na co by vam byl kontakt na nej? Ani ho nehledehte, asi nebude davat kontakty na sebe kazdemu na potkani. I pokud by ho nekdo mel, prece vam ho neda.
  • reqiem

reqiem pro panenku.Už sám název nahání hrůzu.Celý film provází téměř dokolnalá hudba.Obsazení Báry a Ani v jednom filmu jsem si nedovedla představit,ale vyvedli mě z omilu.Pro citlivějšího člověka(jako jsem já)je to dost děsivé,v prvních minutách filmu jsem se nadechla a vydechla až při závěrečných titulcích.Možná proto,že mě poprvé tak vyděsil ho mám ráda.
  • Jseš sexy!!¨:)
  • Názor

Chci přidat svůj názor. Syn pana K.Svobody vypadá jako chytrý člověk,který si důkladně rozmyslel,proč p.Renče vzal do první řady.Sdělil tím,že se ztotožňuje s názorem p.Renče,proč si jeho tatínek vzal život.Oběma jim fandím,ať pravda vyjde najevo.Paní Vendula si určitě v životě vytrpěla svoje,ale vykládat o milovaném muži hned po jeho smrti takové věci,to asi není normální.Jenom bůh ví,co mu řekla do toho telefonu.Asi to nebylo o večeři,ne?
    Stojím při jeho dětech,protože ty p.Svobodu měli nejraději.A p.Renč se zachoval dobře,když řekl svůj názor.Držím jim palce!!!
    • Re: Názor

Není mi jasné, jestli si vážně myslíte, že je člověk schopný v šoku a hrůze udržovat auru nevinnosti kolem sebevraha. Mnozí lidé popravdě řeknou, že je naštval ten, kterého milovali, když zemřel. Sebevražda bolí a určitě je těžké jí odpustit. Pan Renč ovšem asi neví, co to je bolest. A děti pana Svobody si určitě s tatínkem netelefonovaly o jeho depresích. Ty si užívala Vendula. *9*
      • Re: Re: Názor

Asi si je moc neužívala,když nebyla věčně doma.Ale všechno jsou to jenom dohady.Boží mlýny melou pomalu,ale jistě,tak se nechme překvapit.Ne?
        • Re: Re: Re: Názor

Paní Heleno vaše názory jsou šokující!!!!
    • Re: Názor

Paní Heleno,nejste ta ,která si myslím...
      • Re: Re: Názor

Jsem obyčejný člověk,tak nevím,koho myslíte.
        • Re: Re: Re: Názor

No přeci tu slavnou...??
          • Re: Re: Re: Re: Názor

Tak ta slavná určitě nejsem.Ale mám ji ráda už od dětství.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Názor

Škoda,bylo by to zajímavý...Dík za odpověď.. *9*
  • To řekl Renč

„Neměl jsem tušení, jaké rozměry moje vystoupení den po smrti Karla nabere. Vadilo mi, jak se Vendula snažila očistit tím, že začala házet špínu na svého manžela. Přitom jí nikdo neobviňoval. Ona z něj ale dělala blázna a to on rozhodně nebyl. Jeho problémy byly spíše citové než psychické. Co přesně se dělo za zdmi vily, ale vědí jen oni. Jedno ale vím jistě, určitě bych to udělal znovu." Slyšeli jste snad někdo, že by Vendula řekla, že byl Karel blázen, nebo že by na něj házela špínu? Co si to ten člověk vymíšlí. Chce se mi zvracet...
  • Román pro ženy je super.Vypadá to že z Filipa a Michala je nová dvojka.Tak jen tak dál pánové *3*
  • Fandim Renčovi

Pan Renč, prostě není vlezprdelka a asi má ke svému jednání důvody. Určitě kdyby bylo vše u Svodových dobré, tak to nemuselo k takovému konci dospět.Holt když žena není muži oporou dává mu to najevo tak pak stačí asi hodně málo k takovému činu.
    • Re: Fandim Renčovi

Pan Filip Renc vedel.Jak to muzes napsat ty ho znas?
      Nebo jses on ten plivanec a tady se tet ocistujes?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit