Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DÍKY ZA podporu patříte mezi výjimky t.z.celebrit, kteří se zaprodali a zapomněli ,kdo za nás Čechy celé generace bojoval za naši řeč ,území Nechali se všichni koupit, kdoví za co a musí se stydět. jE NÁM HANBA za Svěráka a pod.jak se znemožnili v přímém přenosu.
    • Toto může napsat jedině totální nevzdělanec, který o historii neví vůbec nic. Doporučuji více číst, aby vás příště nemohla ovlivnit nepravdivá, lživá propaganda. Filipa Renče si velice vážím, jako výborného režiséra, který opravdu umí. Prosím Vás, neberte si do úst pana Svěráka.
      *14*
      • Milý pane režizére, na významné kulturní akci jste řekl posluchačům:"Pomáhejte chudým dětem ve světě."Tato slova mě velmi zaujala, protože mám dceru, dlouhodobě žijící v Austrálii, která tomuto pomáhání věnuje svůj volný čas i peníze.
        Jela na koloběžce ze severu Astr.do Melbroune, cestou se kontaktovala s lidmi , tel.i rozhl.studiemi a hlavně vybírala na chudé děti.Teď chystá další projekt. K tomuto ji přivedlo cestování po Indii, tam viděla ten hrůzný život malých dětí.
        Vše je na těchto dvou web.stránkách:
        www.the-next-generations.com
        www.unitedsoles.com
        Marie
  • uznání...

Krásný večer, napíšu to, co vám určitě píše hafo moc jiných lidí a fanoušků,ale opravdu jste hrooooozně mocinko sympatickej, talentovanej a sexy chlap-jistěže to musíte vědět, vlastně ani nevím proč to sem píšu.Protože Vás obdivuju, nejspíše... *8*
  • .

Povstali jsme, až když rakev odjížděla z katafalku, jak to bývá na pohřbech obvyklé" řekl Renč iDNES.cz. ...tak už přestaňte dělat z Renče hovado.Nova dala do zpráv jenom to, co se jim hodilo do krámu a 99%národa se toho chytlo. Odsuzujte Novu,Blesk atd..,to je ta banda co neinformuje,ale dezinformuje
    • Re: .

Ono by se mu taky nic nestalo, kdyby vstal o chvilku dřív... Myslím, že ho můžete obhajovat jak chcete, ale spousta lidí si na pana Renče utvořila vlastní názor... Renč tlačil na pana Svobodu s termínem na Golema a kdo tady má špatný svědomí... Renč moc dobře ví co řekl, ale ono už to nejde vzít zpátky... že Filipe!!!
    • Re: Bonton

Na pohřbu patří do 1. řady pouze rodina.
      Nejbližší rodinní příslušníci. Brát si své známé na místa vedle sebe na pohřbu vlastního rodiče je nevídané, neslýchané a natolik nehorázné, že tomu mělo být někým zamezeno.
      • Re: Re: Bonton

No nejsem si zcela jistá, ale jestli někdo z rod. příslušníků vysloví přání a požádá někoho, aby ho doprovodil na pohřbu, bylo dost opovržující, kdyby ten dotyčný odmítl. Rodina nerodina, bylo to příní syna K. Svobody a to by jste mohli respektovat.
  • Pan Renč řekl jen svůj osobní názor

Pan režisér Filip Renč řekl jen svůj osobní názor a nemá vůči p. Vendule ani nikomu jinému ZÁŠŤ A NENÁVIST. Přeji mu SLUNCE V DUŠI.
    • Re: Pan Renč řekl jen svůj osobní názor

Filip Renč má 100% pravdu, společnost zase ukázala jak je stupidní, dva řiťopichové něco kváknou, jeblej Hůlka se k nim přidá a případ je vyřešenej - za všechno může Renč a jeho sedění v první řadě (a navíc ještě nevstal, to je hrůůůza) Byl někdo z vás někdy u Svobodů doma když řešily problémy ? Myslím že ne a pan Renč jen správně poukázal na to, že je nesmysl zjednodušit si motiv Karlovy sebevraždy na deprese a přepracovanost ! Která z vás vy nány co tady slintáte by bezprostředně po smrti svého milovaného šla ochotně do médií vysvětlovat svou nevinu atd ? Nebuďte sakra už jednou všichni jako nablblý stádo !
      • Re: Re: Pan Renč řekl jen svůj osobní názor

Heele víš ty co, přečti si článek na atlasu a pak možná pochopíš, proč s tím šla Vendula hned druhý den do TV. Každý někdo se zahrabe hluboko do sebe a jiný zase naopak o tom potřebuje mluvit to za1. A za 2. aspoň ji teď novináři neotravujou s požadavky na rozhovor. Já bych nejspíš udělala to samé. A nic zas tak hrozného neřekla, ona nenazvala p. Svobodu bláznem! Jako první to udělal Renč, proč tohle vy zastánic renče nechcete přiznat? A opět další takový, který o těch skutečných depresích ví h...o *5*
      • Re: Re: Pan Renč řekl jen svůj osobní názor

Každý svůj smutek řeší jinak... a p.Vendula už po smrtí své dcerky Klárky se potřebovala z toho vypovídat - jenže to nebyla ještě tak známá a nikdo ji tu možnost nenabídl.
        A stejně by ji reportéři pořád otravovali...

Osobní názor (nebo postoj) může vyjádřit každý, to je pravda, ale jde o to jakým způsobem ho dotyčný vyjádří ! ! ! A pokud to někdo neumí,tak jako p.renč, tak ať to reději nedělá! On umí jen házet na někoho špínu, kritizovat a ubližovat! ! ! Toť zase můj osobní názor. *3*

A já říkám také svůj osobní názor. Pan Renč je jeden z posledních, kteří si může dovolit veřejně někoho kritizovat.
  • kontakt?

halo halo, kedze si nie som ista ci si to tu filipek *3* cita... tak prosiiim ak mate niekto na neho kontakt, napiste mi!!! DIIIIIIKY *3*
  • podstata věci je opomíjena

nechápu, proč je tak těžké pochopit, že P.Svoboda využil
    Renče k tomu, aby dal národu najevo svůj názor. Mělo to být gesto, které říká: "mám na smrt svého otce stejný názor jako má Filip Renč. Proto ho posadím vedle sebe do první řady a proto se nepostavím při písni, kterou můj otec složil pro ženu, která si to nezasloužila." ale přemýšlet je těžké, jednodušší je křičet:" Bože! Renč se nepostavil!!!" Nepostavil se nikdo z příbuzných!!! *10*
    • Re: podstata věci je opomíjena

Jasně,ať jdou všichni do háje,sourozenci Svobodovi,sestra Karla i Filip Renč se zachovali tak jak to cítili a nikdo nemá právo je soudit *13*
    • Re: podstata věci je opomíjena

K vyjádření těchto pocitů je pohřeb svého otce to nejméně pravé místo. Od tohoto jsou média a jiné možnosti, jak dát p.Vendule a národu najevo, že smrt otce "zavinila ona". Mimo jiné s tímto nesouhlasím, neboť deprese je dlouhodobá záležitost, kdy sebemenší podmět pak přispěje k tomuto skutku. Paní Vendula v žádném případě není vinná na této situaci i když na první pohled by se to snad mohlo zdát.
  • díky

Dobrý den, ja jsem Markéta, ta holka, co vás dneska "dovedla" na oběd a ani jsem vam nepoděkovala za capuchino, tak děkuju. A mějte se... *4*
  • podstata věci je opomíjena

nechápu, proč je tak těžké pochopit, že P.Svoboda využil
    Renče k tomu, aby dal národu najevo svůj názor. Mělo to být gesto, které říká: "mám na smrt svého otce stejný názor jako má Filip Renč. Proto ho posadím vedle sebe do první řady a proto se nepostavím při písni, kterou můj otec složil pro ženu, která si to nezasloužila." ale přemýšlet je těžké, jednodušší je křičet:" Bože! Renč se nepostavil!!!" Nepostavil se nikdo z příbuzných!!! *10*
  • život s depresí

S Vendulkou moc soucítím!Taky jsem žila s přítelem,který trpěl depresí!Je to hrozně těžké,chce aby jste byla s ním a pak vám řekne ať odejdete *9* Snažíte se mu pomoct,ale on nechce,a s tím nic neuděláte!Jednu chvíli chce jít mezi lidi,a když tam přijdete,tak chce být sám!snažíte se mu pomoct,ale on chce odejí¨t z tohoto světa,a vy stím už nic neuděláte!!Zažila jsem toto před rokem a nikomu bych to nepřála,možná akorát Filipovi Renčovi,aby poznal,jaký život to je!!
    Co se týče toho,že ve společnosti nikdo nic nepoznal,tak ani nemohl!Lidé takhle nemocní se snaží,aby nikdo nic nepoznal,ale doma už je to ten nemocný člověk!
    • Re: život s depresí

myslím,že aplikujete svoji smutnou zkušenost na tento případ, ale nevíte zda je to stejné. Karel Svoboda netrpěl až takovými fatálními stavy. Jeho smrt měla být trestem pro Vendulu a ona to ví.
      • Re: Re: život s depresí

-to je bomba,doporučuji zaslat Vendule:::
    • Re: život s depresí

myslím,že aplikujete svoji smutnou zkušenost na tento případ, ale nevíte zda je to stejné. Karel Svoboda netrpěl až takovými fatálními stavy. Jeho smrt měla být trestem pro Vendulu a ona to ví.
      • Re: Re: život s depresí

A vy víte,jaké to bylo mezi Vendulou a Karlem *7* žádný zdravý člověk se nezastřelí!!a tím pádem Ti co se zabili,chtěli potrestat lidi,kteří se jim snažili pomoct??
        Já samozdřejmě nevím,jaké to bylo mezi Karlem a Vendulou,ale určitě jí to bolí *9*
        • Re: Re: Re: život s depresí

*16* velice bych pochybovala,že se mu Vendula snažila pomoct.A možná,kdyby nebylo předmanželské smlouvy,dávno by ho opustila,nic by ale nedostala.Myslím si taky,že chtěl potrestat hlavně ji.
  • prisprvek

Mam navrh na film Zoltan

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit