Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bulvár

Tak už mě neserte po druhé!!! Proč se nepíše o slušných celebritách v bulváru? No proč asi,jsou slušní,ne,tak tím pádem jsou nezajímavý.Někdo mi vysvětlete proč jsou jiní lidi nezajímavý,než ti ostatní??? Napadají Vás vůbec někteří?,bojím se ,že ne! *9*
  • Kajínek

Pane Renč, chci hrát Kajínka!
  • Vážený p.Renč nikdy jsem nebyla Vaší velkou fanynkou,ale po shlédnutí seriálu Sanitka2 jen nahlas volám SUPER,SUPER,SUPER!!Udělal jste báječnou práci pro obyčejné lidi které jste taky zasvětil do zákulisí RZS moc Vám za to děkuji!Je mi 39let měla jsem možnost se bouhžel taky svést s RZ a jsem ráda že někdo ukázal že nejsou všichni jen špatní a podplatitelní,ale že se najdou i tací kteří mají svou práci rádi a dělají jí dobře!Pátky jsem měla vždycky ráda jako asi každý je to předvoj víkendu a volna ale co běžela Sanitka2 tak jsem se na něj těšila dvojnásob!!Jen je mi moc líto,že už nám seriál včera skončil věřím že z tohoto prostředí by bylo stále co psát proto prosím pokačujte!!!!!!Váš seriál byl akční i emoční vše perfektně vyvážené!!!Opravdu skvělá práce moc děkuji i za mé kamarádky.Celý váš tým i herci si zaslouží velikánský potlesk jen tak dál všem děkuji!!!!!!!
  • Kajínek

Chyba v e-mail.
  • Pomoc

Olivere !!!!!!! Laura
  • deti pana svobody

Este raz, myslite vsetci aj na deti pana Svodobu, oni si tiez asi prezili svoje, pochovali matku a teraz otca. Pokial si na pohreb svojeho otca pozval syn aj p.Renca, asi mal k tomu svoje dovody...Pokial by si p.Renc nestal za svojim postojom, nesiel by takto so svojou kozou... Vedia to len najblizsi, a verejnost je ta posledna, ktora sa to moze dozvediet. Este raz uprimnu sustras rodine!!!
  • Dobrý den pane Renči,
    napadlo mne, že byste mohl natočit film o šikaně v českých školách. Je toho čím dál tím více, žáci, žákyně, studenti, studentky a učitelé či učitelky to mají ve škole horší a horší. Mohly by tam být zábavné pasáže, ale hlavně tragické. Děkuji pěkně. Mějte se hezky a pevné zdraví. *3*
  • United Flavour

Chtěl bych Vás upozornit na hudební skupinu United Flavour, od dob "Láska je láska" mně to připadne jako velmi dobrá příležitost něco podniknout "klipově".Muselo by to být úžasné,spojit jejich hudbu s Vaší vizí. Ale je to jen momentální spojení nálad,které mě napadlo při poslechu jejich demo CD. Zdraví P.H.
  • casting

zdravim pane Renči!máte hodně zajímavé filmy a proto bych Vás prosil jestli je možné se dozvědět o castingu na Váš film!sportovní postava fitness-kulturistika děkuji
  • mgr.

Všem nezasvěceným lidem, společně s dětmi pana Svobody, ukázal, kde je pravda.
    • Re: mgr.

Jestli pak taky nabídl kostní dřen malé Klarce tak jako Húlka,Bartošová a další

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit