-
Velká prosba
Nevíte kde se dá stáhnout Vzpomínka na Karla Svobodu, která koluje po internetu? Pokud ji někdo máte prosím pošlete mi ji na email: ixikoy@seznam.cz DĚKUJI -
-
Re: Velká prosba
Když už budete v tom posílání, já bych taky moc prosila petruse.jankova@centrum.cz díky moc
-
-
pro Filipa Renče
Moc vám fandím,máte svůj názor a i kdyby byl jakýkoliv tak každýmu je do toho h....Váš názor zdílím také.Přeji krásný den. -
šoubysnys
Vážený pane Renči,
je-li svět šoubysnysu plný takových lidí jako jste vy, nedivím se, že tak citlivý člověk jako byl Karel Svoboda sáhne po zbrani...E. -
-
Re: šoubysnys
všichni tito lidé přeci vědí o čem ten šoubysnys je a je jedno jestli je to petr nebo pavel a když bulvár nakrmí všechny ovce tak se vůbec nedivím, že to s vámi potom takhle hází.
-
-
pikant atlas
Prectete si pikant na atlasu nazev psychologa na rence. *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Pro pana Renče
Vážený pane Renči, vážím si Vaší odvahy vyjádřit vlastní názor na věc. Ani mě se nelíbilo vystupování paní svobodové v televii,jak poskytovala novinářům rozhovory. Takhle se nechová truchlící vdova, najednou dělat s pana Svobody blázna, který měl být hospitalizován. Samozřejmě do jejich soukromí nevidíme. Ale dělat si na smrti manžela ještě reklamu, to je síla!!
To, jak po manželovi truchlí a jak si ho vážila, dokázala svým oblečením na pohřbu. Vzala si mimisukni a okázale vystavovala svoje nohy. Jistě krásné, ale na pohřeb manžela se to vyloženě nehodí. -
-
Re: Pro pana Renče
Rozhodně ve všem s váma souhlasím-napsala jste to za mě. Pane Renč normálně přemýšlející lidi stojí při Vás !! Lenka -
Re: Pro pana Renče
Rozhodně ve všem s váma souhlasím-napsala jste to za mě. Pane Renč normálně přemýšlející lidi stojí při Vás !!
-
-
Hůlka
Konečně zde přibývá vícero normálních názorů! Hůlka at je vyfetovanec nebo ne - JE! - nemá se co takto do novin vyjadřovat. Jsou na stejné vlně, tak nějak kolegové- má vědět co z toho lidi zase udělaj. Má být chlap a říct to Renčovi do očí a ne vzkazovat přes média. Lidi se toho chytaj a je zase další skandál a srágory. Hůlko jsi už out ! -
Hoď kamenem
Měl by se zamyslet sám nad sebou, jeho život a život jeho dětí je k zamyšlení. Je bez viny\ k řživotu svých dětí? Měl by se zamyslet sám nad sebou a potom soudit druhé. Co vblastně sám dokázal, než udělat nešťasné druhé. Život mu urščitě vrátí jeho jedovaté sliny. -
Filip Renč
Dobrý den, jsem ráda, že někdo se nebojí NAHLAS říct to - co si myslí... Vendula je hodně jednoduchá ženská, která se po manželových ZÁDECH dostávala k popularitě.... Podle mně ale CELEBRITA není, nic neudělala.... Její zviditelnění přes Kapku naděje... to pochybuji, že TOK PENĚZ je průhledný.... kdyby z toho neprofitovala, nedělala by to... nemohla rozumět Karlovi Svobodovi, byla o 34 let mladší... jeho první manželka mu byla manželkou, přítelkyní... vším - oporou, základnou..... Myslím si, že s Vendulou byl nešťastný... žádný vztah se "nesrovná" přírustkem... právě naopak... Byla bych ráda, kdyby Vendula odešla někam daleko a nebylo by o ní slyšet... nemůžu ji ani vidět.... Pane Renči přeji Vám zdraví a všechno to, co se nedá koupit za peníze. A. *4* -
-
Re: Filip Renč
Paní Žáková, jste opravdu ubohá.... Nemyslela jsem si, že přispívají do těchto rubrik.... Pamatujte - noží mlýny melou pomalu, ale jistě. I vaše nevkusné a nevhodné výroky budou patřičně ve Vašem životě odměněny... Styďte se... -
-
Re: Re: Filip Renč
opravuji ... boží mlýny melou...
-
-
Re: Filip Renč
Zcela se s Vámi ztotožňuji. Mluvíte mi úplně z duše. Pan Filip Renč je HRDINA
-
-
Z mého pohledu je Filip Renč režisér, který k této práci nemá předpoklady ani schopnosti - zkrátka jako všichni co nemají na svou profesi musí předstírat že něco umí, což zabere veškerý čas a na výsledeku je to znát. Tak silný a kvalitní námět není schopen profesně zvládnout, ostatně jeho filmy mluví za vše.
-
Bastard
Filipe, už když jsi byl malý a hrával jsi ve filmech, tak si se mi líbil.Když jsi se stal režisérem, tak jsem si řekla,to je talent.Potom, co jsi napsal paní Vendule sms jsem pochopila, že jsi člověk bez citu /proto asi i tvůj osobní život stojí za houby/,arogantní a hlavně strašně ubohý.Je mi z tebe na zvracení!!!!! *5*