-
Renči,Renči
To jsou dnes chlapi. Na ženskou si troufnou,ale na chlapa ne.Ještě jsem ho neslyšela,že by někdy zbrojil proti mužskému. -
Přesněji bych to nenapsala
Vážený pane Renči, plně s obsahem Vaší sms souhlasím. Člověk tak zmožený žalem, jak paní Svobodová dává světu médií na obdiv, by neměl potřebu této veřejné prezentace. -
ať hodí kamenem kdo je bez viny
Pane Renči, Vy jste neměl dost odvahy vzít si matku svého dítěte. Až prožijete 10 let v monogamním manželství, pak můžete kritizovat druhé! Eva -
Drson Jason
Nechte zastanci Rence Vendulu uz na pokoji.Udelame z pet malych do skolky.Drson Jason *16* -
Drson Jason
*1* *1* Fakt uz ji nechte na pokoji. *1* *1* Drson Jason -
-
Re: Drson Jason
Nesouhlasím. Renč tlačil Svobodu, aby dokončil Golema v požadovaném příšerném termínu. A teď hází špínu na Vendulu.
-
-
Renč
Myslím,že Renč je stejně dobrý herec,jako Vendula,jenže si zvolil pro svoji roli špatný den.Ono to jsou totiš všechno komedianti,kteří se snaží zviditelnit za každou cenu.Hrají před námi obyčejnými lidmi jedno velký divadlo.Renč se totiž na tu špínu nebál
upozornit dost tvrdě veřejně.Ono jenom kecat a nic nedělat umíme všichni. Vendule držím palce,že to jsou jen pomluvy,ale co když ne??-Uděláme z Renče pánaboha.. Ono je to stejně jedno,bulvár si nahrabe a my všichni se vrátíme zase k našemu nezajímavému běžnému životu.. -
-
Re: Renč
Ale proč už nehraje?
-
-
A ostatní
Co říkáte na ostatní umělce, kteří stojí na straně Renče??? Také je odsuzujete... -
-
Re: A ostatní
neodsutuju Renče proto jaký je..ve svém životě!!!Odsuzuju Renče proto jak manipuluje se životy jiných -
Re: A ostatní
Odsuzuju hlavně Renče, ty co se přidali tak ty méně -
-
Re: Re: A ostatní
Kdo vlka začal bít je vinen, kdo se přidá ... ten je nevinný. Ach jo, žijeme ve 21. století.
-
-
-
mám
otec spáchal sebevraždu a my jsme dlouho vyčítali matce jak se chovala po tom všem i na pohřbu,ale nikdo z nás neví jak by se zachoval,nebo jo??? -
Renč
Myslím si, že pan Renč rychleji mluví než myslí ! -
-
Re: Renč
Pokud vubec mysli??? Je to jeho ostuda!!!
-
-
Filipe Renči
Včera jsem tady ze zoufalství napsal tento příspěvěk a dnes jej aktualizuji a už se k této věci NEBUDU VYJADŘOVAT protože je hnus co se děje. Můj příspěvek je zde:
Filipe Renči, nemám ve zvyku používat hrubé výrazy. Ale, za to co jste udělal na pohřbu i před tím rodině Karla Svobody nemohu jinak než konstatovat, že jste nízký a malý člověk. Možná si řeknete, že nemám právo na tato slova. Ale já to právo mám, protože jsem Karla znal a měl jsem ho rád, a stejně tak znám i jeho manželku Vendulu. A dovoluji si říct, že si taková svinstva jaká jste předvedl nezaslouží. Svého manžela měla velmi ráda a nikdy mu nic špatného neudělala. Kdyby byl Karel na živu tak by vám pane režisére rozbil hubu. Jsem věřící člověk a dovolím si proto tvrdit, že všechno špatné co jste provedl se vám vrátí. Minimálně až jednou i vy přejdete na druhou stranu. A DOPLŇUJI AKTUÁLNÍ vyjádření dětí pana Svobody pro Idnes: "To, co se o našem otci objevilo v některých médiích, se nás hluboce dotýká. Doposud jsme neposkytli žádná vyjádření, a přesto se objevují naše údajná prohlášení a citace, od kterých se distancujeme," vysvětlují Svobodovi potomci z jeho prvního manželství."Děkujeme všem, kteří náš postoj respektují, a všem, kteří ctí památku našeho otce," uzavírají krátké prohlášení. -
-
Re: Filipe Renči
Nemáte někdo prsím kontakt na Renčův email adresu nebo telefon? děkujem *3*
-