Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ode zdi ke zdi

Všichni tu soudíte Renče podle jediné soukromé SMSky??? Není to ubohé. Nikoho, asi nezajímá názor druhé srany. Všichni melou jen totéž.
    • Re: Ode zdi ke zdi

... vážený, nečtěte mezi řádky!! žádné podle jedné SMS, ale podle jeho chování, které předvedl na posledním rozloučení s p.Svobodou!! Nepleť te si pojmy s dojmy!!
  • Pane režisére Renči, Lída Baarová byla herečka evropského formátu a femme fatale, opravdu chcete české kinematografii dělat mezinárodní ostudu s Táňou Pauhofovou? Ona to prostě neuhraje, nemá vzhled ani osobnost, souhlasím s předchozím příspěvkem Věry. Neodpovídá ani věkově, když L.B. opouštěla Německo v roce 1939, bylo jí jen 25 let, Pauhofové je už 31 let...
  • ahoj

do *16* jsem mu nevidel pokousel se ji schovat to asi ptakum zavidel............................ ......
    Nezavidte *3*
  • svobodová

Pane Renči, o pochybnostech které říkáte se dá asi diskutovat. Vaše informace já nemám, ale špatný herecký výkon paní vdovy mne přesvědčuje o tom, že máte asi pravdu.
  • Hnus

Na pohřeb se chodíme loučit s lidmi blízkým našim srdcím a NE se zviditelňovat, ubližovat a urážet)-: Měl byste si zamést nejprve pořádně před svým prahem a poté se začít chovat hodno svému věku. Je to smutné využívat smrti někoho koho si "vážíte" - opravdu hnus!...no, ale o Vás se mluví a toho jste chtěl zřejmě docílit ne?...tak gratuluji!Na Vás pane Renč je škoda plýtvat více slovy, je mi Vás "líto"!
  • Jen tak dále

Stojím za panem Renčem, přeji mu hodně odhodlání a síly v boji proti mediálnímu tlaku na jeho osobu a proti hysterickým výkřikům některých osob, rádoby celebrit. Získal si u mne respekt tím, že se nebojí vyjádřit svůj názor.
    • Re: Jen tak dále

Když ten pan Renč byl takový přítel pana Svobody,tak se měl na jeho pohřbu ,alespoň postavit jako ostatní,jinak je to jen arogantní a ubohý excentrik.

ty mu zavolej taky Rencovi a mozna Ti take zenken presto ze te nezna, jak ses malo inteligentni a zhodnoti tvou rodinu...vzdyt on zna Tvou rodinu urcite a zije s Vami. mal by se starat o svoji rodinu a to jak on neni schopen mit zadnou.Kdo by o takoveho pitomce stal.a ta jeho slecna ta tam sedela pros, asi aby podporila koho.ona take znala rodinu pana Svobody, nebo se jen potrebovala dostat na titulku novin. Ze ji neni hanba.

Paní Lucie nějaký "inteligent" národa tady pod mým nickem prezentuje svůj názor, takže aby bylo jasno kromě jediného minulého názoru a jeho vlákna nejsou takto podepsané příspěvky mé a to platí pro celou tuto tématickou diskusi.

Přesně totéž já přeju paní Vendule. Dokázal Renč něco podobného jako ona, že ji soudí? Aby z velké bolesti vzniklo něco, co pomáhá hromadě dětí a jejich rodičů?

Svůj názor vyjadřují i neonacisté.
      • Re: Re: Jen tak dále

Neonacisté k tomu užívají donucovací prostředky. My tu diskutujeme. Pokud se nebudeme urážet, pořádat průvody Prahou, myslím že je vše v pořádku.

Milá dámo jste vedle jak ta jedle *1* *1*
  • Schválně si, pane Renči, porovnejte Táňu Pauhofovou s TYPOVĚ PODOBNOU HEREČKOU, třeba s 25letou začínající JANE LEVY, to je rozdíl, že? http://www.hdwallpapersinn.com/wp-content/uploads/2014/09/jane-levy-8604.jpg
    Je dost škoda, že jste si s hledáním hlavní představitelky nedal větší práci, když už vzhledem k životopisnému tématu je děj "Hodiny pokušení" vlastně dopředu známý.
  • Pohřeb

Nevím, kde jste se dozvěděli o chování "pana" Renče na pohřbu Karla Svobody a ani o tom nemám bližší informace, ale jak jsem se dočetl, že se nacpal do první řady a ani nevstal při podání ruky mi připadá jako další projevení neslušnosti a absence sebemenšího taktu. Možná, že místo omluvy chtěl vyjádřit lítost takto, ale tak se to nedělá...
    • Re: Pohřeb

... něco si o tom přečti a pak kritizuj, prosíííííííííím
    • Re: Pohřeb

na idnes byl přenos z pohřbu večer na idnes bude i záznam
  • omyl

taky je to jen člověk a byl o to požádán by seděl v předu !!!!
    • Re: omyl

Pokud se umí chovat,tak to snad šestadvacetiletýmu klukovi a ženě, která tu nežije a asi nezná pravidla zdejší piety ,dokáže vysvětlit, že se to nehodí !
      • Re: Re: omyl

Ale on prokazal pred celym narodem ze se chovat neumi,co umi je byt akorat sprosty a pak jeste,kde si jak poridit nove dite....
  • Ach Renči

Včera jsem Ti Renči poslala příspěvek na Tvé nevhodné chování ale dnes po přečtení článků jak se obhajuješ jsem Tě pochopila. Vždyť Ty jsi hodný chlapec a posloucháš kdo Ti co řekne a proto že jsi poslušný , tak jsi poslechl i hodného synka p. Svobody. Tak že když Ti řeknu strať se ze světa, tak doufám, že to uděláš , vždyť tak hezky posloucháš.A taky jsem nepochopila co tě na rozhovoru s Vednulou Svobodovou tak popudila, viděla jsem tento příspěvek a ani jedním slovem neřekla že její manžel je blázen. a to si říkáž režisér, když neumíš ani poslouchat.
    A děti Karla Svobody, dcera v Americe, synáček na Slovensku a teď jsou hrdinové fuj.
    A některé názory, které se zastávájí Renče jsou to lidé přesně s takovou povahou jako je on. Co dodat. Běda národe Čechů! *9*
    • Re: Ach Renči

miluji ironii a renče *3* , dobře napsáno, není co k tomu dodat

Ano, presne tak. Renc vlastne za nic nemuze. On se jen postavil na pomoc nekoho, kdo ho o to pozadal. To, ze to bylo naprosto nevkusne a trapne to vlastne vubec nevadi. Renc je totiz bojovnik za spravedlnost. Diky tomu se taky vyvlekl ze soudu za znasilneni. Takze bysme mu meli asi pogratulovat.

Moje řeč!!!!!!! *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit