Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

*3* Preji krasnou noc kazdemu slusnemu cloveku.A tem co slusnost neni blizka tak preji at se narodi v jejich hlave nejlepe do rana. papapapap *4*
  • bl

Povstali jsme, až když rakev odjížděla z katafalku, jak to bývá na pohřbech obvyklé" řekl Renč iDNES.cz. ...tak už přestaňte dělat z Renče hovado.Nova dala do zpráv jenom to, co se jim hodilo do krámu a 99%národa se toho chytlo. Odsuzujte Novu,Blesk atd..,to je ta banda co neinformuje,ale dezinformuje.
    • Re: bl

Prudič Renč nemá co dělat v první řadě, pohřeb jsem sledovala na internetu, byl to evidentní naschvál. Tentokrát Nova ani Blesk nejsou mlžiči!!!!!
      • Re: Re: bl

Pan Renč se nikam necpal.Prostě šel jako poslední za synem a dcerou pana Svobody. To že si děti sedly na konec lavice,byla jenom shoda náhod. Věřím, že to ani panu Renčovi nebylo příjemné. Už je nechte napokoji oba. Je to mezi nimi.Vendulky je mi líto.Je to tragedie.Se všemi cloumaly emoce.Už aby se na všechno zapomělo. Nechápu jen Novu, proč to sestříhala tak,aby si lidé mysleli, že levá polovina lavice zůstala sedět. Vždyť to by přece na pohřbu nikdo neudělal! *8*
    • Re: bl

Ale jdi Pavlíku...snad jsi to Renčovi nesežral! K odsouzení je tady hlavně Renč a to nejen pro to, co udělal včera. Ale i za to, jak hnedle napsal Vendule SMS, která byla fakt nelidská. Nikdo z nás neví, jak to bylo doopravdy mezi Svobodovýma, ale Vendula toho zažila v životě už dost a měl ji nechat v klidu.
  • Dobrý den pane Renč , vždy jsem věděl že děláte filmy , které rozpoutají diskuze / o tom také v podstatě film je / . Při shlédnutí prvních dílů seriálu Sanitka 2 , jsem si říkal to je zase jen o detailních záběrech lidského utrpení . Ale v dalších dílech jste mne přesvědčil , že jste člověk na svém místě . Seriál jako celek působí velice vyváženě / pro inteligentní lidi / . Četl jsem dnes článek o kritice pana Fily . Myslím si , že má právo na svůj názor , ale je mi velice líto , že dnes takovíto lidé vyučují studenty . Ať se Vám daří !
  • že by to byl Renč?

Může mi někdo vysvětlit, proč se ho tohle "AbFh" pako pořád zastává???? *7*
    • Re: že by to byl Renč?

Můžu. Prostě nechápu: jak můžete člověka soudit z jedné soukromé SMSky ... prostě mi to připadá, že se většina lidí chová jako by Karla zabil Renč. KDYBY TA SMSKA NEBYLA ZVEREJNENA, TAK SE NIC TAKOVEHO NEROZPOUTALO !!! Podle mého názoru, Renč vyjádřil soukromě svůj názor, jak se o něj Vendula starala. Renč chodil pravidelně, jako jeden z mála, pracovně ke Svobodovým domů ... tam se asi něco odehrálo... Prostě média, udělejte najednou střih!! A co bylo předtím... Vás přeci nemusí zajímat. Lidi neberou věci v souvislosti, ale motaj jedno přez devátý ... Také nesoudíme Karla podle toho, že prostě na konci svého života selhal ... ale podle toho, co celoživotně společnosti přinášel.
      • Re: Re: že by to byl Renč?

ackoli je mi to proti srsti, musim s vami souhlasit. tohle je soukroma zalezitost, ktera se nemela vytahovat do televize, aby z toho byl veci maglajs nez je ted. hlavne ze si lidi hromadne kupujou bulvar a podle toho se pak chovaj. mate pravdu.
    • Re: že by to byl Renč?

je to jeho zapovezene dite
  • padesátník

Za delší dobu se dočkáme pravdy.Asi někdo tady neumí počítat.P.Renč je jen teoretik .Jeho děti budou taky chtít vědět pravdu ,tak vyčkejte s tím nadáváním!!
    • Re: padesátník

Ty seš taky pěknej....ty neumíš počítat. Zalez a už nic nepiš!!!!
  • MF

Podívejte se na záznam z pohřbu co je na iDnes a pak sem dejte svůj názor. To co bylo na Nove,to je pouze divadlo pro stádo vašeho ražení.
    • Re: MF

Souhlasím. Na videu idnes to je nesestříhané.Samozřejmě,že ke konci si všichni stoupli. I pan Renč. A to , co je mezi ním a Vendulkou se stejně nikdy nedozvíme. Je to konečně jejich věc.Vendulky je mi líto, pana Renče neodsuzuju.
  • Vážený Pane Renči, nevím jak hodně jste v platební neschopnosti, ale přece jen si zkuste oživit paměť
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10123147075-vladneme-nerusit/
    Copak nám to nestačilo?
    Hezký den.
  • Neskutečné

Vážený pane Renči, Váš film Requiem pro panenku jsem měla coby oblíbený film, teď po tom co jste předvedl během tohoto týdne jsem pochopila proč je ten film tak dobře režírovaný-jste stejná hyena v lidské podobě jako byly ošetřovatelky v Vašem filmu. Tímto jste zahodil veškerý možný obdov k Vá jako člověku a řeziséru, v tomto okamžiku se mi zvedá z Vás žaludek.
  • vážení

renč tim co dela- ma opravdu v hlave asi seno. on s nema nebyl, když spolu prožívali trab i smrt Klarky. a kdyz se nekdo takovy nazyva pritelem, pak asi nemate, Cesi, zrovna velky pojem o pratelstvi
  • Ahoj Filipe, ztratil jsem na tebe kontakt. Tak alespoň takhle. Dej se zdravotně do pořádku a rád bych tě po dlouhé době viděl.
    Petr P. ( 731518778 )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit