-
Pravda?
Dobrý den chci se zeptat jestli je pravda,že Filip na pohřbě Karla Svobody začak křičet na Vendulu Svobodovou! -
-
Re: Pravda?
Pohřeb jsem sledovala, ale nic takového jsem nezahlédla -
Re: Pravda?
pri sledovani pohrbu jsem nic takoveho nevidel
-
-
a
a pripada ti normalni se chovat v den pohrbu jak se choval on? -
-
Re: a
ale bohužiaľ nechoval sa tak iba on, ale aj deti p. Svobodu.
-
-
pro pana Renče...
Někdo režíruje celosvětově známé filmy,někdo zase pohřby.Dobrých režisérů není skrátka nikdy dost... -
a...
jitko komunikuj kdyz jsi tak zatracene chytra -
co?
jste normální? vy podporujete Renče? -
Nevíte, prosím, kde bych mohla sehnat film Srdíčko? Děkuji.
-
Odcházíj
Protože nějaký "inteligent" národa píše pod mým nickem, končím diskusi. Cokoli další tu napíše Inkvizitor, nepochází ode mne a je to podvodník. *16* -
-
Re: Odcházíj
Jé, co to tady řešíte??? Viz Inkvizitor. Co je to zač? Tak jděte. Nikdo si ani nevšimne, že jste odešel. Každý je zde zahleděný do svých pří... Jé, řešit jestli se někdo podepisuje jako já. To si snad děláte srandu,ne??? *1* *1* *1*
-
-
padesátník
Já nejsem při Vendulce tak by se nechovala kdyby ho měla ráda.Renč udělal jen dobře že ji pokořil. -
-
Re: padesátník
a jak se podle tebe chová člověk,. když je na pohřbu měkoho, koho velmi miluje(stačí když ho má rád) Jde tam s úsměvem na rtech?No to asi ne -
-
Re: Re: padesátník
určitě nejde za hvězdu a nedává nožku přes nožku jako v báru. -
-
Re: Re: Re: padesátník
hele, ty kdyby si byl slavnej a věděl, že tě budou fotit, tak taky nejdeš jako hastroš! Jo a jak měla sedět? Asi nevíš, že noha přes nohu je nejpohodlnější sed pro ženu. UBOŽÁKU. Machruj jinde. -
ty jsi opravdu omyl a nepatříš do diskuze. viděla jsem pohřeb a nepřišlo mi, že by paní Svobodová byla za dámu a že měla hohu přes nohu no a co ? víš ty vůbec jak jí bylo ? OMYLE *10* -
Ty jsi fakt omyl -přírody. Podle tebe tam zřejmě měla jít v teplákách a sedět v pozoru. Bože můj, co jsi to za člověka? -
-
Re: Re: Re: Re: padesátník
určitě nevypadá tak zhroucená!!!
-
-
-
-
-
daňový poplatník
Je to opravdu podivná sebevražba.Milující manželka milující manžel a do třetice miloval svého syna,přátele ,práci...
a zničeho nic si vzal život? ..a Renč
když už měl svůj názor proč se nyní schovává za druhého.Já ne to on.Fuj....stidím se za něho!!! -
Ing.Radek
Dobře a teť se skuste zamyslet:I kdyby Renč na pohřbu vpředu neseděl,povstal na tu píseň a s možná velkým odporem Svobodové ruku podal,myslím,že média by na něj stejně špínu házela dál,poté co prohlásil onen pravdivý výrok na adresu Sv.,že šlo o hezký herecký výkon!
UŽ VIDÍM TY TYTULKY:
POHŘEB SVOBODY:RENČI,HEZKÝ HERECKÝ VÝKON!
A u toho obří fotka Renče podávajícího ruku Svobodové! -
-
Re: Ing.Radek
Ty si seš ale nějak jistý?!?! Ty máš nějaké odborné vzdělání že jsi schopen odborně posoudit "herecký výkon"?
Zas si tak moc nevěř, stejně jako Renč - ten taky není odborník na to, aby mohl přesně říct, jak se Vendula cítila a jestli ten její výstup v TV byla "dokonalá přetvářka"!! -
Ty jsi úplný děd vševěd *13* -
Zaspekuluj si ještě trochu. Tvé spekulace jsou opravdu nádherné. Jinak k Renčovi: Fyzicky je do dospělý člověk, ovšem jinak zůstal jenom pouhopouhým frackem!!! -
Jak víš,že onen výrok byl pravdivý?
-