Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RENČI JSME S VÁMA

jE NEUVĚŘITELNÝ CO Z TOHO VŠEHO DĚLÁTE? Znáte jenom šlupku a všichni si notujete. Renč neudělal nic špatně,byl na pohřeb pozvaný,Vás pobuřuje,že si nestoupl na něco na co z rodiny měla sílu jen Vendula.Pokud si chtěla a měla důvod si stoupnout,tak to udělala,proč by to měly dělat i děti?To nebyla nikoho povinnost.Vadí mě jak se do toho motáte a urážíte je. Nemyslíte,že samy věděly proč tak jednají? Tahle jsteto jen rozmázly vy, neznalý ničeho - neplette se do toho.Renč má jen smůlu,že je Renč,kdyby tam byl Pepa od vedle nic by jste neřešili! VIDÍTE TO VŠE JAK Z FILMU,JEDNOSTRANĚ,ALE SKUTEČNÁ PRAVDA JE NĚKDE JINDE!
  • Vážím si Tě Filipe

Vždyť upřímnost je opravdu vzácná vlastnost. Asi si lidé neuvědomují, že to, co jsi udělal mělo určitě svůj důvod. Naopak, ti co se jí koukalí do očí a myslí si úplně jiné věci se mají stydět!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
  • ?

No docela zajímavý počteníčko, jen co je pravda *4* ,
    jen mi ani po přečtení několika příspěvků nedošlo, proč tady řešíte p. Svobodovou a Svobodovy děti, když je to diskuse která by měla obsahovat jen příspěvky týkající se p. Renče *7*
  • Ostuda

Jelikož tady píše někdo s mou přezdívkou AbFh a není možná autorizace ... tak tím končím veškeré mé reakce.
  • HALLLOLOOOO

KDEPAK SE NAM VYPARILA JITUSKA A JEJI OSVETOVE NAZORY *3*
  • važeny pane režísere,zdravím vas velmy s kouříma vojtech sivak ,omluvam se vam volal jste my a mne zrovna se vybil mobil,pokud mužete tak se ozvěte na 739360433,nebo na 736216197,budu velmy rad děkují s pozdravem vojtech sivak kouřím
  • FZ

TAK ANI TO NEVIS? TADY SE DISKUTUJE NA TEMA SVOBODOVA- RENČ UZ JSI TO POCHOIPIL-A ????????????????????????
    *14*
  • Kdo jsi bez viny hoď kamenem

Ja nejsem z těch kdo by Vás tituloval možná patřičnými jmény ,ale je ni Vás líto. S pozdravem Ruda
  • DÁJI

DÁJO JSI TAM *3*
  • Kapka

Pro paní Vendulu zůstala fakt už jen kapka naděje na majetek p.S. Hezký den.. *14*
    • Re: Kapka

opravdu velmi vtipné *9* , až se zaz břicho popadám .... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit