Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jojo

Děti pana Svobody vědí moc dobře co je Vendula Svobodová zač...Stačí ale pár tendenčně natočených reportáží TV NOVA a veřejné mínění je na její straně...Televize má ohromnou moc jak hýbat neuvažujícím hloupoučkým stádem...Pan Renč seděl v první řadě na výslovné přání syna Petra a spolu s ním udělal ono gesto ,které vyjdřovalo názor na zlatokopku Vendulku ....
    • Re: jojo

A vy to zřejmě taky víte, že....

Tak tohle je vážně česká ubohost, no je vidět, že ten chudák Renč nemá žádnou práci, proto se musel zviditelnit!! Už jen lidská slušnost velí nesedět v první řadě, ta je pro rodinu. Ani nejlepší přátelé pana Svobody by si to nedovolili. Vždy jsem mu fandila, ale teď je mi z něj na zvracení. Já to nechápu, měli snad Svobodovi doma videokamery, že všichni víte, co se u nich doma dělo? Zdá se mi že ne. Tak už ji sakra všichni dejte pokoj!!

Děti bývají často nevděčné a manipulovatelné. Svému otci mohli pomoct take, vše padlo jen na Vendulu. Zdá se,že Renčovi jde samému jen o prachy.
  • montec

Hele,co kdyš byl v ten moment ve Filipu Renčovi reinkarnovaný Karel Svoboda?
    Logiku by to mělo,dal by najevo svojí nenávist k ženě a vysvětlovalo by to taky proč je Filip najednou tak zmatený a už ani nevý co,kde a kdy říká?
    A nebo prostě na tym sedadle bylo lepidlo! *1*
    • Re: montec

tak přesně tohle je podle mě hyenizmus .... že se tady přetřásá Renč a Svobodová (+ nějací další) budiš ...
      Ale brát si na paškál mrtvého .... to už je příliž *16* ubohý český národe !!! ale na každého jednou dojde !!! *13*
  • KINGPING

Hele Kingpingu, nejseš náhodou Renč? Přečti si názor ostatních a zjistíš, že 95% lidí stojí na straně Venduly a ta díky Renčovi-hovadovi získá (ačkoliv o to už nyní nestojí) ještě na větší popularitě!
    ČAO RENČI! *13* *13* *13*
    • Re: KINGPING

Ne nejsem Renč.Jen mě udivilo a pobavilo jak málo stačí ovlivnit neuvažující stádo...Kolik lidi tu začne proklínat a pranýřovat pana Renče aniž by znali skutečný důvod proč se zachoval se zbytkem rodiny na dnešním pohřbu pana Svobody tak jak se zachoval...Jistě k tomu měli nějaký důvod .A jistě(tím jste mě opravdu pobavili) to nebyla snaha po zviditelnění nebo po finanční satisfakci ....
      • Re: Re: KINGPING

Jaký myslíš že měl Renč třeba důvod.. To že pohrdal Karlem Svobodou a proto mu a jenom mu nevyjádřil tolik úcty, že by před jeho rakví povstal ?? On si totiž ve své maličkosti neuvědomil, že dnes šlo o Karla Svobodu. Nikoli o "potrestání" Venduly...
  • Maškarní

Viděli jste, co měla paní Svobodová na sobě?! Takové mini se možná hodí do baru, ale přeci ne na pohřeb, možná, že se tam po ceremonii s teplým Sidovským chystali a nechtělo se jim převlékat.. *1*
    • Re: Maškarní

Presne tak! Tie saty sa na pohreb vobec nehodili! Este ze nam to kamera krasne prezentovala! A to svedci o vsetkom - o neucte. Ale na panu Rencovi si hned vsetci "zmsli" a hubu otreli!Su to vsetci pokrytci!

Sama se asi do mini nenacpeš co??? Protože jestli -mini- je ke kolenům, tak tvůj názor na míry je maličko mimo plac že???

ty jsi ji videla pod kabat, jsi snad zenska, tak vis, kdyz si sednes, tak se sukne vyhrne trosku nahoru, to jsi mela vzit na sebe teplaky a vidle do ruky? a jak si napsala ten teply Sidovsky, tak to o tobe neco vypovida
      • Re: Re: Maškarní

Pod kabat jsem ji ani vidět, bohužel, nemusela,ta sukně má co dělat, aby jí zakryla pozadí, je to vulgární..ne nadarmo se říká šaty dělaj člověka.. kupte si dnešní Mladou frontu a taky se můžete pokochat..i když soudě dle Vaší reakce by Vás spíš zajímal ten pan Sidovský..
  • drbo

zklamal jako člověk *9* *9*
  • Pro Lůcu

Já si myslím,že pokud bych měl doma psychicky nemocnou manželku,tak bych asi od ní neodjížděl na několika týdenní dovolené a snažil bych se jí být nablízku pro případy,že bude mou pomoc potřebovat a kdyby to bylo třeba tak bych omezil třeba i pracovní aktivity v zájmu toho být nablízku manželce,která mou pomoc potřebuje i když o ní třeba viditelně nestojí a rozhodně bych si nemyslel,že moje dlouhodobá nepřítomnost u nemocného člověka je naprosto normální. Zdá se ti můj názor divný? Pavel
    • Re: Pro Lůcu

Já tvůj názor respektuju, ale je vidět, že si se asi s člověkem který trpí depresí nesetkal a nežil, pak by si mluvil trochu jinak. Já s tím mám vlastní zkušenost, takže tě chápu. Dokud nezažiješ, nepochopíš!
      • Re: Re: Pro Lůcu

Někdy mi připadá,že už se dostáváme daleko od toho,co se nelíbí mnoha lidem na Vendule a je pravda,pokud to bereš tak,že kdo nezažil to samé co ona,nesmí na to mít svůj názor a když ho má ,tak může akorát držet pusu,tak je veškerá debata opravdu k ničemu. Máš pravdu ,nežiji s manželkou,která trpí depresemi a na to,abych zažil to co Vendula,abych o něčem pak mohl tady mluvit,by podle tebe bylo asi nejlepší,aby se mi manželka zastřelila. Nevím,zkusím se jí zeptat,ale asi se bude dost cukat,tak nevím jestli jí o tom přesvědčím a pokud se mi to nepovede,tak asi podle tebe tady v debatě nemám co pohledávat a vždycky mi můžeš vytknout,že nemůžu vědět co bych dělal, kdybych prožil to samé co ona. Pavel
  • Kdo má mozek - uvažuje

Nerozumím tomu, co tady určití lidé píší... Na pohřbu se lidé loučí s tím, kdo je opouští.. To co tam jistí lidé předvedli tím, že se nepostavili neponížili p.Vendulu, ale nevzdali hold p. Svobodovi. Kdo si vůbec může dovolit soudit jejich vztah !!!! Vy všichni jste s nimi žili??? Než něco do téhle diskuse vypustíte - zapněte si mozek.
    • Re: Kdo má mozek - uvažuje

Hlásí se CML-centrální mozek lidstva *1*
      • Re: Re: Kdo má mozek - uvažuje

Super... hlavně aby jsi ty mozečku nebyl nakloněný, jako v tom seriálu a nehlásil zánik lidí *15*
        • Re: Re: Re: Kdo má mozek - uvažuje

-ne vždy je popularita jen za prachy,ono se musí počítat i s opakem.. Bů *5*
          • Re: Re: Re: Re: Kdo má mozek - uvažuje

Souhlasím..... za prachy se nese "bol" života závisti. O tom se tady mluví asi nejvíc. Až bude mít tvé dítě leukemii, či rakovinu, vzpomeň si na všechna ta svinstva, co tady o Vendule píší. Dítě ti bude umírat, ty na to nebudeš mít prachy, ale Renč ti k tomu složí písničku Medvídek- aby to tvé dítě uzdravilo........ Proto říkám, používejte mozek. Dokud se to totiž netýká vás všech osobně, naflákáte špínu na ženskou, která udělala hodně třeba i pro vaše děti. Je to hnus tady, ale budiž všem přáno až jim nastane těžká situace,aby se jim to zlo všem vrátilo
  • ??????

proč se Vendulky tak zastáváte?Kdyby byla Nevina nechal by psaníčko .Byl přeci inteligent, Pan Svoboda ji musel mít něco za zlé!!!!
    • Re: ??????

Myslite? Nikdo z nas nevi, co se u nich doma delo. Spousta lidi nevi, co to znamena mit deprese, jakozto klinickou diagnozu. A v neposledni rade - i kdyby mu jeho zena byla neverna, zdravy clovek by se takto nezachoval. Kdyby se kazdy, komu byl kdy jeho partner nebo partnerka neverny, tak nas na tomhle svete bude tam max. jedna tretina z dnesniho poctu.

Bono, ale to by měl něco i proti Jakoubkovi jemu taky nenechal ani řádku, aby si mohl až to bude umět a chápat přečíst tátův odkaz... *13*

ty asi nevis co jsou depresivni stavy a co je momentalni zkrat, je to bezne pri teto nemoci
      • Re: Re: ??????

Prkladem jako hrom je Muk,Brodsky a spousta dalsich -ja jsem s jednim chodila a opravdu nevidis jim do hlavy a nepomuzes jim -myslim si ze co mezi nimi bylo je jejich vec a uz by meli nehat Vendlu na pokoji uz kvuli Kubickovi

hele, říká ti něco "mánio-depresivní syndrom?"
      Asi ne,co?
      Tak si zajdi do knihovny, půjč si literaturu týkající se depresí a jejich léčby, pořádně si to pročti a pak možná budeš mluvit jinak...
      • Re: Re: ??????

tys byl jeho ošetřující lékař??
        • Dodatek

Ten, kdo to nezažil, tak to nepochopí. Stavy, kdy člověk není schopen jakékoli činnosti vyžadující sebemenší úsilí. Stavy, kdy se často bez jakékoli zjevné příčiny cítí zbytečný, bezcenný, bez chuti k životu, i když mu rozum může říkat, že není důvod proč by se tak měl cítit. Stavy, kdy už není síla snášet každodenní události, kdy už není síla přemýšlet, kdy každá myšlenka, každý pohyb bolí. Stavy, které jsou často tak nesnesitelné, že dovádí člověka až k sebevraždě... Jedná se o typické příznaky bipolární deprese, či maniodeprese. Nemoci, o které není jasné co ji zapříčiňuje a bohužel (i když tu je několik cest, od psychoterapie po psychofarmaka) ani není jasné, jak ji úspěšně léčit.
        • Re: Re: Re: ??????

Asi se tomu budete divit, ale i inteligent muze trpet manio depresi, tzv. stavem naprosteho dusevniho, ale i fyzickeho dna.
  • jste magoři

Co se staráte co kdo udělal. Radši se starejte o sebe a o to jak jsete tu všichni čestní a spravedliví. Rozhodně je lepší stát si za svým nárorem, a né dělat tupě to co dělají všichni ostatní.
  • Mistr Renč

Každopádně je mi velmi líto, že se tato diskuze nedostane až k mistru Renčovi. Nebojte, nebudu ho tu obhajovat, slovo mistr jen vystihuje jeho výkon, který posledni dobou podává. Nevím, jakým právem se pasoval na člena rodiny, sednout si mezi pozůstalé, zmanipulovat část rodiny proti paní Svobodové.. to je svinstvo neskutečný!!! Ať nám tedy všem řekne, proč to tak bylo, zatím se nezmohl na nic jiného, než na nechutné smsky a parodii na člena rodiny. Podle mě nemá nikdo právo do soukromí Svobodových rýpat, to co bylo a co se stalo už stejně nikdo nevrátí,tak se to pokusme ctít a vyjadřujme Vendule alespoň podporu, kterou by v tak těžké chvíli potřeboval každý z nás. Je hnus, že si mistr Renč zase potřebuje zvednout popularitu a to právě tímto způsobem! Milý mistře, utnul jste se! A to pořádně, jestli v lidech zůstala aspoň kapka lidskosti, tak jste tu skončil. Na tohle by se nemělo zapomenout!!
    • Re: Mistr Renč

Naprosto SOUHLASÍM !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit