-
Dobrý den pane Renči, myslel jsem si, že jste větší "borec". Bohužel svým výrokem o panu Němcovi jste ukázal, že jste hodně malý člověk, hloupější než pan Němec. Každý má nárok na svůj názor a nemusím ho za něj urážet kvůli své vlastní ješitnosti. Zkroťte svoji namyšlenost a sestupte mezi normální lidi.
-
Pan Renč je "sekáč"
Pan Renč vyjádřil svůj osobní názor. Podle mě je velice statečný. Přeji mu vše dobré. -
-
Re: Pan Renč je
Na svůj osobní názor má právo,ale tady jde o to, v jaké chvíli ho vyjádřil.A že by to bylo statečné?!Promiňte,ale statečné by bylo,kdyby svůj názor řekl přímo tomu,koho se týká do očí,bez přítomnosti médií.Ale ne v době,kdy paní Svobodobá prožívá těžké chvíle. -
Re: Pan Renč je
Vyborne!!! Jsem rada, ze se nasel dalsi inteligentni neovlivnitelny clovek!
-
-
Sín slávy
Tak už jsem nechtěla , ale zase jsem tady. Viděli jste včera Vendulu na předávání Andělů ? Fakt nechci být zlá , ale co to tam zase dělala? Bohužel mě k lítosti nepřivedla , spíš jsem se kousla do rtů a bylo mi za ní trapně. Petr - je chlap,takže jeho reakce jsou jiné , ale i přesto on ve mě tu lítost vzbudil , bylo vidět , že se tak tak držel .. Ale ona zase s tou rukou na hrudi a pak s pusou dokořán , to je prominte mi to opravdu divadelnice do Národního ... -
Strašné
Úplně souhlasím, Filip Renč je absolutně nechutný - doposud jsem ho měla docela ráda, ale tímhle u mě skončil...Chová se jako náctiletej fracek - co si tím chce dokázat? A kam se mezi ně cpe???No jo, asi chtěl zase být viděn...Ale se všemi okolo jsme se shodli, že je to jen a pouze CHUDÁK. *9* -
Týden jsem chyběl
Protože je hezké počasí, tak po práci udělám se synem vše nutné do školy a využíváme toho ,že je hezky.Jelikož jsem měl v práci týden počítač v opravě,tak jsem doma ani neměl chuť jít na tuto diskusi a zabývat se tím co nám Vendula předvádí,místo toho jsem radši napumpoval kola po zimě a jezdíme nebo jsme šli na procházky,do ZOO a kina.Jsou ale věci,které mi nedají ,alespoň se o nich musím zmínit.
Vendulu na předávání Andělů? Zajímala mě ta její komedie,ale přenos jsem nestíhal od začátku a zapnul jsem to a zrovna na obrazovce byla a viděl jsem jí asi 5sekund a stačilo mi to na to ,aby se mi s těch jejich ksichtů zvednul žaludek. Už jsem četl,že by jsme měli ctít její žal a smutek a nekritizovat a odsuzovat jí neustále,ale myslím si ,že tyto reakce by nebyly,kdyby šlo tomu jejímu konání věřit. Jen tak se zeptám. Když tak tvrdě trpí a smutní,proč neustále musí lézt na obrazovku? To aby budila lítost? Myslím si ,když jiní tam mohou za sebe někoho poslat,tak by se nikdo nedivil,kdyby tam ona nepřišla osobně a každý by to pochopil,ale ona asi musí vzbuzovat lítost. Nebo je to pouhá nezažranost a bála se ,že by o sošku přišla? Možná to bude ten hlavní důvod a k němu se už nějaké to číslo opravdu sluší předvést.
Samozřejmě,že by bylo lepší nechat Vendulu na pokoji,ale ona si o to říká sama.Pavel -
Dovolená a chůva
Nejsem z těch ,kteří by Vendule záviděli dovolenou,ba naopak,já ji to přeji,ale i sobě. Jsem rád,že mi nadělila mediální klid a neustále se nemusím dívat v televizi na její křeče a kdyby odjela do ústraní hned po smrti pana Svobody,tak by udělala to nejlepší co mohla jak pro sebe,tak i pro ostatní.
Nějaké ty články o její dovolené jsem přelétl očima a jak tvrdí její zastánci,ta banda novinářská si strašně moc vymýšlí a já sám jsem jí nešpehoval na dovolené tak nevím,ale jestli to je pravda ,že odjela s matkou ,synem a chůvou. Můj názor na chůvu a výchovu dětí je takový,že vychovávat dítě je nejen povinnost,ale i radost.Proto pokládám odložení dětí do jeslí,školky a k chůvě za takové pouze náhradní řešení a proto mě překvapilo personální složení při odjezdu na dovolenou. Když jede matka a babička dítěte na dovolenou,proč tam potřebují chůvu? To se ty dvě ženské o toho prcka nedokáží postarat sami nebo by je tolik zatěžoval a překážel? Nevím? Možná mám divné názory,ale já když někam jedu,tak tam jedu s rodinou rád a chci všechen čas trávit s dětmi,mě nepřekážejí,jsem s nimi rád a nepotřebuji střídání,protože čas s nimi nepovažuji za ztracený,ale za dar. Možná si to někteří rodiče uvědomí,až budou mít děti dospělé,že promarnili čas,který mohli být z dětmi,ale to dětství a ta krása vidět jak pořád něco objevují a jak je mohu něco naučit,to se nedá vrátit,to se dá jen využít nebo promarnit. Tak obránci smutné Venduly,do mě!!! Pavel -
-
Re: Dovolená a chůva
Ahoj Pavle, nechci kritizovat tvoje názory. Lidé jsou různí a proto i naše názory můžou být a bývají různé. Osobně proti Vendule nic nemám a je mi ji spíš líto, protože bych opravdu ani trochu nechtěla zažít to co ona. Co se té její dovolené týká - je mi to upřímně jedno. Mi kritika té její dovolené příjde spíš jako závist těch, co na ni nemají (na tu dovolenou *4* ) Chůvu si asi fakt brát nemuseli, ale na druhou stranu je to jejich věc. Co mě trochu zarazilo byla tvoje "kritika" školek a jeslí ... upřímně v některých případech to bývá pro matku, které nikdo dítě nepohlídá, velká pomoc a si myslím, že taky trochu prospěšné pro dítě, ale opět to je otázka názoru... měj se *4* -
-
Re: Re: Dovolená a chůva
Myslím,že jsi mě špatně pochopila a že máme totožný názor.To co jsi napsala o té dovolené naprosto souhlasím,ten kdo jí to kritizuje,tak v tom také spíš cítím závist,ale já psal,že z mého pohledu tu její dovolenou přeji nejen jí,ale hlavně sobě,že si od ní na chvilku odpočinu.Mě opravdu neschází a obávám se,že až přijede z dovolené,tak bude zase ve všech novinách a televizích vidět a myslím si že tahle její přehnaná aktivita,vykukovat na nás skoro každý den v televizi,škodí nejen jí,ale za chvíli jí budou mít plné zuby i její součastní příznivci,protože všeho moc škodí.
No a o těch školkách jsem s tebou za jedno.Jesle,školku a chůvu,protože také někdy musím pracovat,beru jako náhradní řešení na dobu nezbytně nutnou,protože se snažím být co nejvíc se svými dětmi.
Minule tady někdo psal o chůvě v superlativech a pomalu přirovnával ty co dají dítě do školky k sockám,které ubližují svým vlastním dětem. Ne vždy něco co je dražší,je i lepší a hlavně prospěšnější pro děti.Prospěšnější pro děti neznamená jednodušší pro rodiče.
Já víc preferuji právě ty školky,protože si myslím,že se děti naučí žít v kolektivu svých vrstevníků oproti chůvě,kde mi to připadá jako výchova ve skleníkovém prostředí.
Využíval jsem pro děti školku i chůvu.Chůvu,ale pouze občas ve večerních hodinách,kdy jsme s manželkou šli do divadla,ale brát si chůvu na dovolenou to mě opravdu nenapadlo a ten kdo si na dovolenou vezme chůvu je buď hloupej,protože přichází o tak krásné chvíle nebo je línej jako prase nebo obojí.Pavel
-
-
-
Boží mlýny melou...
Nevím, co pan Renč dokázal, že moralizuje lidi, kteří na rozdíl od něj prošli těžkou životní zkouškou (vlastně zkouškami)... Je to hnus, ale věřim, že každému bude jednou splaceno, co si zaslouží... Nikomu není nic do toho, co mezi sebou Svobodovi měli. Ale myslím, že člověk jako on to bral jako dobrý marketingový trik - kolikrát se za poslední rok objevilo jeho jmeno v novinách? a teď? a špatná reklama, taky reklama... je to špinavej prašivák, kterého odplata ještě čeká... -
Deprese nemají blázni
Naprosto souhlasím: "neznám Renče a je mi ukradený, ale dnešní rozhovor v MF Dnes hovoří za vše - pokud lidi s depresemi považuje za blázny, tak je to pro mě člověk bez inteligence a vzdělání, v neposlední řadě hulvát" Člověk, který o psychiatrických onemocněních nic neví takovými přízemními výroky jen ukazuje svou ubohost... -
Primitiv
Nezbývá , než si počkat, až bude mít Renč
někdy v budocnu sám deprese. Jak se s tím
vypořádá. Ta jeho tvrzení, že člověk s depresí je blázen , jsou skandální. Co by mu asi řekl např. pan Vašut,Dejdar a jistě ještě spousta dalších. To bych chtěla slyšet. Je to obyčejný primitiv -
Filip renč - diskusní forum
Pane Renči, nevím jaké máte nevyřízené účty s paní Svobodovou a ani mě to nezajímá, i když si o Vašem chování myslím své. Ale nemohu zůstat chladná k Vašim stupidním výrokům týkajících se psychicky nemocných. Pokud považujete člověka trpícího depresemi za psychopatického blázna, tak to skutečně svědčí o tom, že sám nejste úplně vpořádku. Jako by nestačilo, že se lidé za svá psychická onemocnění stále ještě stydí, musíte tomu vy dělat takovou negativní publicitu. Nyní by snad bylo více na místě zdůraznit, kam to až může vést, pokud to člověk účinně neřeší s odborníkem.