Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kniha

renčovi rozhovory: prostě jako kniha!
  • výkvěte národa vzpamatuj se

Každý než začnete psát, ať si uvědomí, zda je slušný člověk a umí používat nevulgární výrazy. Než někoho osočí, ať zváží kolik v životě vykonal kvalitní práce ,nebo jestli je parazit na pracáku, či sociálce anebo zda nefláká školu tak že sotva prolejzá. Ať se kriticky poměří s tím, koho chce napadat a pokud si myslí, že mu je roven, pak ať bojuje, ale fér a ne anonymně. Jinak běž hrát automaty a prskat přes rameno sousedovi do piva.
    • Re: výkvěte národa vzpamatuj se

Tak to jsem trochu nepochopila *7*
  • názor

nevím, jaké vztahy jsou mezi těmito lidmi, možná je tam něco, co veřejnost ani netuší.. Nechci se zastávat ani Filipa Renče, ani Venduly Svobodové.. To že se při té písni nepostavil a pak nekondoloval, budiž, jen nechápu, jak si mohl dovolit si sednout do první řady. To se mi fakt hodně nelíbilo... *13* *5*
  • Zmetek

To co predvedl svedci o tom jaky pritel byl!!!Je to krajne nemoralni a ti co ho tady porad omlouvaj by se meli vratit ny zakladni skolu na zaklady slusneho chovani a RENC???Videl bych to na polepsovnu!!!MEL BY SE STYDET!!!! *13* *13* *13* *13*
  • Vážený pane Renči dovolte mi abych Vám poděkovala za seriál Sanitka. Jsem obyčejná žena pracující ve školství. Velmi jste mě potěšil kvalitou seriálu. děkuji Ps. Milovala jsem film Jakub a o jiném jménu pro syna jsem nikdy nepřemýšlela. Mám dospělého syna Jakuba a nyní dokončuje doktorát z kinantropologie.Hodně dalších tvůrčích úspěchů !!!! Jana
  • neslušný člověk

I takový člověk jako pan Renč jsou součástí naší morálky, neúcta k jinému člověku a k neštěstí druhých vyjadřovaná necitelným způsobem ukazuje jak hluboko jsou někteří lidé schopni klesnout právě jako pan Renč. Tento způsob účelového ponižování je důsledkem jeho bezcherakterního způsobu života.Odpusťme mu jeho nízkou slabost, kdoví kdy budeme žádar odpuštění my sami.
  • Názor

Vážení diskutující, omlouvám se že stejně jako pan Renč nevěřím v upřímnost paní Svobodové. Přihlašuji se tak k výrazné menšině, necméně mě k tomu nutí zejména vlastní zkušenost. Když zemřel můj otec byl jsem v pozici dětí pana Svobody - nikoho nezajímalo jak smrt blízké osoby prožívám já jeho syn, jediné co bylo na programu byla výlučná podpora a obdiv pro "profesionální" trpitelku - otcovu ženu. Uznávám, že paní Svobodová prožívá těžké období, ale odhaduji, že o ní ještě uslyšíme až bude veřejně napadat ostatní dědice. Jsme v Čechách a o peníze pochopitelně jde až na prvním místě. Zároveň upozorňuji, že o tom jak se cítí děti z prvního manželství bulvár nepíše (proč asi??). Připomínám, že partnera si paní Svobodová jistě najde - děti svého otce nikoli. Omlouvám se všem, kteří to nemohou pochopit a prosím jděte do háje s falešnou morálkou
    • Re: Názor

Jsem také na straně menšiny.Projevy a reportáže s paní Svobodovou jsou plné herectví a neupřímnosti.Na videu z pohřbu(www.idnes.cz)je předčasné povstání p.Svobodové hereckým výkonem, který strhl k následování celou síń.Což dokládá například překvapený obličej pana Ondříčka, blízkého spolupracovníka a přítele pana Svobody, který seděl za p. Vendulou.Naopak standartně se chovali děti pana Svobody s panem Renčem.Nepřitahovali na sebe pozornost a povstali před tím, než rakev byla zahalena oponou.
      • Re: Re: Názor

pan Ondříček, měl možná překvapený výraz, ale třeba se jen lidsky děsil toho co zoufalá žena, která ztratila manžela hodlá udělat, a jak správně už někdo dodal, v takové chvíli je truchlícímu naprosto jedno, jak vypadá, nebo co si o něm kdo myslí. Vendula prostě chtěla svému muži vzdát hold a jediné co můžu dodat je to, že pro mě není jen ženou roku, ale velmi silnou osobností, které si nesmírně vážím.
      • Re: Re: Názor

Myslím, že v tu chvíli paní Vendula jen chtěla poděkovat manželovi za jeho lásku. Pokud ztratíte někoho blízkého, nevíte, co se s vámi děěje a co děláte. Cítíte jen zoufalství a bolest a všechno vám dojde až po opadnutí stresu.
    • Re: Názor

Chápu dle čeho tak soudíte, ale vy jste zřejmě se svým otcem byl. Děti pana Svobody zde nebyly a nežily, to, že mu volaly nebo, že ho párkrát do roka navštívily je neomlouvá z toho, že tím co udělaly nepohrdaly otcovou ženou, ale především jeho láskou i k nim samotným.
  • co dodat?

Poté, co Filip Renč odmítl na pohřbu Karla Svobody vstát, když hráli píseň, kterou Karel složil pro svou ženu Vendulu, a odmítl jí kondolovat, se skladatelovo okolí začíná bouřit. Podle nich nemá Renč vůči Svobodovi čisté svědomí. Byl to prý hlavně on, který ho v poslední době držel pod tlakem.
    „Nechápu, proč se tak chová. Vždyť on se ke Karlovi také nechoval zrovna dvakrát ohleduplně. Kvůli muzice ke Golemovi, na kterou měl Karel Svoboda šibeniční termín, na něj často křičel, že ještě není hotová hudba,” rozčilovali se mezi sebou rozhořčení herci z Divadla Hybernia, kde se Svobodův muzikál Golem hraje.
    Když na pohřbu Karla Svobody zahráli skladbu Ještě že tě lásko mám, kterou Karel složil pro svou ženu Vendulu, zůstal Filip Renč společně se Svobodovými dětmi z prvního manželství sedět.
    „Filip je známý cholerik a vzhledem ke Karlovým depresím, které v poslední době měl, mu jeho hysterické výstupy moc nepřidaly. Držel Karla pod tlakem a teď to svádí na Vendulu. Je to hnus,” pokračovali v rozhovoru herci a zpěváci z muzikálu Golem.
    Skutečnost, že Filip Renč nemá v tomto směru čisté svědomí, vysvětluje i jeho chování vůči Vendule Svobodové, na kterou se nyní snaží veřejně hodit vinu za sebevraždu Karla Svobody. (ex)
    *3*
  • Pro : "Já"

Diskutovat tady lze,ale nezlob se na mě,nemá to žádnou cenu s člověkem,který má slovník za který by se nemusel styděl dlaždič a k urážkám na tvou osobu se nesnížím.Jestli jsem tě popudil svými názory,to je tvůj problém,tak si ho řeš a nejlepší bude ,když bude brát léky pravidelně a jestli jsem něco napsal ze svého soukromí,tak to byla odpověď někomu,kdo se na to výslovně ptal.Když jsem se o tom zmínil později,tak jsem to bral jako ironii,sic to bylo pravdivé,ale bylo to navíc,ale byla to reakce na takové hysterické reakce jako jsou tvoje. Když ti to pomůže ,tak si klidně posluž v odpovědi,ale dej pozor,abys nebyla ty ta poslední,koho tady ta diskuse ještě zajímá jak jsi mě z toho obvinila a přesto se neudržela a musela napsat.
    Také se na mě případně nezlob,pokud bych se ti několik dní neozval,nechci abys si myslela ,že je to z mé strany neslušnost,ale vidíš to sama je hezky a chci toho využít s ……., promiň radši nebudu psát s kým,aby to s tebou neseklo,protože jsi na to nějaká přecitlivělá. Měj se hezky. Pavel
  • Film o Lídě Báárové

No jsem tedy v šoku!! Co tady píšete stovky naprosto zbytečných příspěvku o Vendule S toto je snad profil režiséra Filipa Renče ne?!! Pokud tady Filipe čtete ještě diskuze...chtěl jsem se zeptat jestli budete někdy ještě točit film o Lídě Báárové.Vím že z filmu zatím sešlo.. Myslím si že po tom co si prožila by si to zasloužila i když je již po smrti.Jestli to máte v plánu tak to nevzdávejte její antická tragédie si o film přímo křičí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit