Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PERDUBICE

PANE RENČI,CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT,JESTLY BY JSTE NECHTĚL NATOČIT PRAVDIVÝ FILM O ŽENSKÉ VĚZNICI V PARDUBICÍCH.VYDĚLA JSEM HODNĚ FILMŮ O ŽENSKÝCH VĚZNICÍCH,ALE VŠECHNY JSOU AMERICKÉ A ČESKÝ NENÍ ŽÁDNÝ.JÁ SAMA JSEM TAM BYLA CELÝCH OSM LET A HODNĚ BYCH VÁM O TOM PROSTŘEDÍ MOHLA VYPRÁVĚT,KDYBY JSTE O TO MĚL ZÁJEM.MYSLÍM ŽE BY Z TOHO NAŠE VEŘEJNOST BYLA DOST V ŠOKU,PROTOŽE VEŘEJNÝ NÁZOR JE,ŽE VĚZNICE JSOU PIONÝRSKÉ TÁBORY,COŽ VE SKUTEČNOSTI NENÍ ŽÁDNÁ PRAVDA.
  • dotaz

Dobrý večer, měla bych námět na film, spíš seriál.Dlouho jsem přemýšlela, na koho se obrátit nebo koho kontaktovat. Jelikož je v televizi reklama na Váš nový film,tak jste mne napadl vy.Vaše filmy se mi líbí a jako režisera Vas mám ráda.Vím, že takových žádostí tu máte hodně, stačí se podívat na příspěvky a chápu, že na ně asi nereagujete.Ale myslím, že můj příběh, který je ze života - a ten můj je opravdu bohatý - není nezajímavý.Pokud to nevyjde u Vás,budu zkoušet jinde.ještě pro informaci je mi 38 let a jsem ze Zlinského kraje.tak pa
    • Re: dotaz

www.souboj-serialu.cz/?id=1910

mega pařba (také hlasování o pěkné ceny) *3*
      • Re: Re: dotaz

Řekla bych,že pan režisér nebude velkej pařič.Jednou jsem byla na díze kde seděl sám a vypil asi jedno pivo,dost tancoval a pak šel spát.Ale třeba se polepší??
  • že by byla jeho???

Filip.Renc@seznam.cz
  • Soutěž

www.souboj-serialu.cz/?id=1910
  • Dobrej režisér

Nemusím bejt ani režisér ale taky jsem si myslel,že je to hérečka.Renč jako jedinej ji uměl říc pravdu.Všichni ji teď strašně litujou jen aby se vo nich nepsalo špatně.
    • Re: Dobrej režisér

take se nestavim za vendulu...sama nadava na novinare,ze ji pronasledujou a nedaj ji pokoj a ona se jim pak vnucuje na interviu.kdyby byla soudna vyrika si to s rencem z oci do oci a ne,ze se hned pochlubi v tisku jakou od rence dostala sms.at si take sahne do sveho svedomi..

Ty víš kde je pravda.Asi nevíš nic seš asi trochu černej ne

pohreb je posledni louceni a ne vyrikavani si pravdy. v kazdem manzelstvi je neco,a Renc nema co soudit. Kdyby si tenkrat neco udelala ta jeho servirka co s ni ma dite,co by asi rikal? tenkrat ji pekne podrazil!

A jakou pravdu jí podle Tebe řekl?
      • Re: Re: Dobrej režisér

Renč je obyšejný chudák. Pravděpodobně jeho postojem řeší nějaké svoje komplksy.
  • Článek

Pane Renči, přečtěte si dnešní článek v MF DNES na str. A4 - Lékaři hájí deprese jako nemoc - je tam vyjádření psychiatrů z České psychiatrické společnosti, i je vaše vyjádření nadzvedlo ze židle. Možná že po té budete chytřejší a nebudete plácat takové nesmysly, když o tom víte prdlajs !
  • Vendula nebyla pro Karla Svobodu tou "pravou"

...Nikdo z nás nevidí do toho, co se dělo doma u Svobodových,....ale přeze všechno - kdybych tolik milovala svého muže, jak Vendula tvrdí, tak bych z jeho smrti byla naprosto otřesena a rozhodně bych nebyla schopna vystupovat v médiích s takovým klidem (i když jakoby zkroušená vdova) jako vystupovala. Určitě bych zalezla někam do kouta a nechtěla nikoho vidět...nevím proč, prostě se mi to nějak nechce líbit a protože mám ohledně spekulací (jako všichni)o tom, proč to PAN KAREL SVOBODA udělal a proč to udělal zrovna takhle a jelikož mi ani chování Venduly S.nepřipadá věrohodné (i to jakého z něj posmrtně dělá blázna), musím Vám ....DRŽTE SE a obdivuji Vás za to, že se dokážete postavit čelem se svým (podle mě opodstatnělým názorem)názorem. Nad smrtí K.S. je spousta otazníků a doufám, že se vše řádně prošetří a že pravda vyjde na povrch ať je jakákoliv....a proto vydržte, máte naši podporu...!!!Blanche
    • Re: Vendula nebyla pro Karla Svobodu tou

A kdo se zajímá o to, co bys udělala ty? V tobě je zabudováno nějaké měřítko pro lidské chování? Každá lidská bytost se chová jinak. Přečti si o tom něco. *8*
    • Re: Vendula nebyla pro Karla Svobodu tou

ha ... a nejlepe aby se to vyřešilo tak, že vinikem (byť jen nepřímým) bude Vendula, co ?! *16*
      A nejen pro tvou informaci, každý jsme jako člověk povahově jiný, někdo si radši se svou bolestí zaleze do kouta a nechce nikoho vidět (jak říkáš) a druhý jí ventiluje třeba způsobem, jakým to udělala Vendula .... zo za 1. a za 2. myslím, že udělala dobře, novináři "dostali svoje" a teď jí už snad nechávají v klidu a neotravujou ... nechápu jak můžete soudit to, jakým způsobem někdo jiný prožívá svou bolest ... *16* . No jo - říká se podle sebe soudím tebe a běda jakmile se někdo nechová tak jak bych se choval já,že ?!?!
  • Ahoj Filipe,
    bezvadný!!! Kubík a Šídlo, to je dvojka viď?
    P
  • Přemýšlejte!!!!

Vážení, stále polemizujete nad tim,kdo nese vinu na smrti génia,melete do toho Renče a ted i Hůlku,ale nyní se ZAMYSLETE ...co to je za matku ,která stále potřebuje CHUVU? Mistr Gott s Ivankou ji take nemá,stojí na pohrbu v povzdálí pana Gotta,čimz mu dává najevo,ze si jej váží.To se o flundře,která stojí na pohřbu v minisukni a přes nylonky ukazuje své tetováni,spíná, ruce aby ji bylo odpustěno,jeji sobecke,nechapave,nemilujici,ale zištné chování říct nedá.Ale abych byla spravedlivá a nemysleli jste si,že jsem cynik,chápu,že po smrti dcery se její povaha mohla změnit a že hodně ztvrla..ale přesto si myslím,že by se měla věnovat s co největší péčí synovi ,vzdala se veškerých aktivit,to ji také nebylo nikdy zapotřebí ,peněz měla dost a těch pár plyšáků by na vánoce vždy nějací aktivisti donesli.Ať už nedělá ostudu,ale už toho udělala dost,přeju štastnou cestu do Karibiku i chůvě,snad se nějaký boháč najde......
    • Re: Přemýšlejte!!!!

Už jsem to tady psala jedou a napíšu to klidně kvůli takovým jao ty víckrát:
      Já zase tobě (a tobě podobným) přeju, abys zažila to co Vendula. Aby jsi viděla svoje dítě umírat na jednu z nejzákeřnějších nemocí a věděla, že je v "posledním tažení", že mu už nejde pomoci a že je jen otázkou času, než tento svět opustí.... Potom abys byla pod neustálým drobnohledem různých více či méně seriózních reportérů, kteří čekají na jakoukoli tvoji slabost a chybu, kterou by mohli probírat ve svých rádoby novinách....Krom toho by celý článek byl tak trochu vytržen z kontextu, pravdivé aby byly max. tvoje fotky ale text článku, aby byl téměř celý vymyšlený a ty abys neměla možnost to výrazněji vyvrátit .... a v poslední řadě abys po pro tebe úspěšném a radostném dni našla manžela s prostřelenou hlavou ..... a potom možná budeš mluvit jinak, ..... ale .... kdo ví, ..... možná že ne *7* !
    • Re: Přemýšlejte!!!!

A co je na tom, že má chůvu, závidíš?! Aso jo,tak si taky jednu pořiď! A že se oblékla jak se oblékla, možná to trochu nedala, ale podle šatů se člověk ajeho povaha nepozná.
      Jasně, teď se tahle diskuse zvrtne na házení špíny na Vendulu a kdoví koho ještě...

Každý ať si nejdřív zamete před svým prahem a výrazy jako flundra, štětka atd. si nechá doma.

a si jako myslíš, že kdyby její povaha po smrti dcerky opravdu tak změnila, že by mohla tolik let pomáhat dalším dětem? A nebo chceš snad tvrdit, že i tohle od ní byla přetvářka?! Nebuď směšná, takhle se "přetvářet" se dá vydržet možná pár týdnů nebo mésíců, ale né tolik let!
      • Re: Re: Přemýšlejte!!!!

Podle satu se da dost poznat,a co rikas na tu starou suvu co stala vedle Vendy? Jak jsem zjistila ze takhle bude jednou vypadat Vendy uz chapu proc si dala minisukni.Doufam,ze nema tetovani i na bederrni casti zad,az bude stara a nosit pleny,pekne by to vykukovalo.Takze,ted uz stastnou cestu do Karibiku
      • Pro Marve

Co tomu říkáš? Myslíš, že má smysl odpovídat tupcům, co vykřikují, že Karel Gott nemá chůvu?:)))Ivanka Gottů nemá chůvu, tak je pro český národ chůva tabu.
        • Re: Pro Vismajor

Nemá, pořád si říkám, že na podobné hovadiny nebudu reagovat .... ale ne vždy se mi to podaří (nereagovat). Nekdy se to prostě nedá *9*
  • kontakt

najde sa tu cloviecik , ktory by mi dal kontakt na filipa ?? ak ho niekto ma, moze mi hodit na LeniRR@azet.sk velmi mu budem vdacna... *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit