-
kontakt
requiem pro panenku.4ever... *14* *3* -
Češi
My se tady dohadujem o Renčovi,ale spíš si přečtěte MF DNES,"PROČ ODEŠLA ŤŘEŠTÍKOVÁ"-to je mazec. -
-
Re: Češi
V MFD nic o Třeštíkové není. Nespletl sis titul? -
-
Re: Re: Češi
Dnes.cz
-
-
-
fr
Chápu, že všude je něco... ale jsou situace v životě lidském, kdy by vzájemná nevraživost měla jít stranou. Chování p. Renče na pohřbu je velice trapné ať už jsou vztahy mezi ním a p. Svobodovu jakékoliv. Člověk mediálně známý by měl vědět jak se chovat? -
-
Re: fr
Ano Veroniko, člověk mediálně známý by měl vědět, jak se má chovat. Takže by neměl poskytovat bulváru podrobnosti ze svého soukromého života, po smrti manžela vytahovat věci, které za jeho života na jeho přání měly být veřejnosti ukryty a neztrapňovat jeho památku krátkou sukní na jeho pohřbu. Výkon hodný Oscara. Tu se pomodlím, tu vystavím křížek, teď povstanu. Promyšlené, racionální jednání, hodné mediálně známé osobnosti. -
-
Re: Re: fr
Pokud člověk nevstane na povel vdovy, na písničku, která jí byla věnována před několika lety, neměl by se odsuzovat! Všichni by normálně při vzpomínkové písni zůstali sedět. Proč nevstali při tom, když se hrál Stín katedrál??? Myslím, že syn i dcera pana Svobody si práli nejmíň ze všech nějakým způsobem pošpinit památku otce! Semknutost jejich rukou, tedy i rukou Filipa, měla nějaký důvod. Nikdo z nás nezná pravou příčinu, tak neodsuzujme!!!
Přečetl jsem si pár příspěvků zde. Řeknu vám, kolikrát jenom ze zvolených slov je mi smutně! O obsahu není třeba se zmiňovat, protože již některá slova vypovídají o IQ těchto lidí. A ještě má někdo akceptovat jejich názor? No to těžko!!!
Co se týče paní Svobodové, je mi líto, sle ani já jsem jí místy kdy mluvila na Nově prostě nevěřil!!! A to balo před pohřbem. Na konci odsouzená sms od Filipa mě spíš pobavila a řekla mi POZOR! tam se něco děje. Takhle prostě nemluví milující manželka právě zesnulého manžela! No a téměř minisukně na pohřbu mě přesvědčila.
Ještě musím reagovat na to, jak tam jedna maminka píše že ji zemřela dcera..... No a ohlas někoho jiného na to byl : a kolik jsi zachránila dětí ty po smrti tvé dcery... To je ubohost!!! K tomu všemu jsou třeba peníze. A ty obyčejný člověk nemá a těžko je pro nadaci sežene. Pokud je člověk v podstatě již finančně zajištěn, tak se může věnovat bohulibé činnosti schánění peněz pro ostatní. Pokud ale člověk má co dělat, aby si udržel nějaký životní standard.......
Závěr? Nikdo nemá právo plivat po druhém, poku si není zcela jistý, že plive správným směrem!!!
Jsem muzikant, je mi hluboce líto toho, že jsme ztratili toho, kdo u nás muziku povznesl na vysokou úroveň. Stalo se - Bohužel.
*9* -
Re: Re: fr
mozna ze by nekdo nemel chodit na pohreb v kratke sukni, nepodavat nejake informace o zivotu toho kdo prave umrel, ale na druhou stranu pokud vam stoji za to renci aby nikdo nechodil na vase filmy atd. tak to meje vas uprimne lito, protoze to co ste ted rekl neni tak moc verejne, protoze je to lepsi nez se chovat jak uplnej de... a to jeste pred medii, ted je cela republika proti vam az na nejake vyjimky, ale hlavne ne jen nejaci lide, ale i hlavne zname hvezdy se kterymi ste byli treba i pratele!
-
-
-
odpoved
ale alespon neco natocil ne jak ty *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *1* *1* -
kontakt
Je ještě zájem o kontakt na Filipa? *1* -
-
Re: kontakt
jo -
Re: kontakt
dobrý den mám prosím vás velký zájem o kontakt na Filipa Renče..mohl by jste mi ho někdo napsat? *3*
-
-
Dobrý den,pane Renč.Jistě máte své důvody,proč by měla hrát paní Lídu Baarovou Táňa Pauhofová,ale podle mě se na tu roli vůbec nehodí a filmu to uškodí.Nejlépe by se hodila Ilona Svobodová-podobou,svým ženstvím,prvorepublikové herečky byly takové plnokrevné.Pak odjakživa vidím jako Lídu Baarovou Veroniku Novou.Ale je na ni moc štíhlá.Ale to Táňa taky.Pauhofvá vůbec není osobnost,ani jí není podobná.Nevím,jak Vás to vůbec mohlo napadnout jí tu roli dát.Zdraví Věra z Moravy.
-
Milan to místo zná
Milane, je vidět, že jste na tom místě byl již několikrát a máte s tímto ústavem asi letité zkušenosti:o)))Víte, kde i Vám pomohou a dokáží vás uklidnit:o)))))))))))Jste fakt směšný. -
Pro Janu: Přemýšlejte!!!!!
To je docela darda, naposledy jsem tu byla v pátek, ale takovýhle názor, rozporuplný jsem ještě nečetla. Na jednu stranu je podle tebe Vendula hrozná a druhou stranu se už ale před sedmi lety vzpamatovala? Nevím, co tady mluvíš o plyšácích, Vendula udělala pro Kapku naděje mnohem víc než nějaký debilní plyšáky, máš vůbec přehled, čím se ta Kapka zabývá? A dále to je právě ono, ona to dělat nepotřebuje, protože měla a má peněz dost, ale PŘESTO TO DĚLÁ. Kdyby měla jít podle tvých sobeckých rad, že prachy nepotřebuje, tak co by tam lezla, tak ne jen, že spoustu dětí ztratí třeba naději na lepší život, ale třeba ani v pitomej strakonickej nemocnici by nebyly postýlky, ale dál by se vozidli mimina ve 20 let starejch postýlkách s vymlácenýma špršlema se strachem, že mi dítě vypadne. A toho je mnohem víc. A tetování? Neměla si ho tedy kvůli tobě dát odstranit předtím, než šla na pohřeb, no jasně, ona se doma stejně nudila, viď, nevěděla co roupama. Ty přemýšlej o tom, cos napsala, protože to je fakt ubohý. A chůva? Vendula má oproti Ivance jedno mínus. Vendulina maminka se musí starat o otce, který je nemocný, takže Vendula ji nebude zatěžovat ještě s tím, že jí bude dávat Kubu. Což Ivanka využije u maminky kdykoliv. A nehledě na to, občas u Ivanky i na chůvu dojde, takže to vůbec není pravda, že jí nemá. A do toho Karibiku si klidně zajeď taky, třeba tam taky někoho klofneš a přestaneš jí závidět ten "SKVĚLEJ" život, a třeba budeš mít štěstí, že ten tvůj boháč bude o malinko chytřejší, jak ty. -
-
Re: Pro Janu: Přemýšlejte!!!!!
Vidím, ře tu řešíte opravdu už jiné věci, trochu jste odbočili od tématu, nicméně zpět do hry!!! Z dobrých zdrojů vím, že Václava je velmi špatná, nevzdělaná a obhroublá žena.Karel byl velmi velmi schopný člověk s cítěním pro druhé a smrt své dcerky bral mnohem hůře, nežli ona dáma. Dívejte se lidem do očí, byť na fotografiích, jsou skutečně oknem do duší. A bohužel její oči nevykazují nic o její dobrotě!!!
Dny další vám to dokáží, věřte. -
Vazena vim o sbirce zvane charita asi tolik,ze jsou to nepruhledne,nezdanitelne primy,zadny berni urad si nedovoli tam delat kontrolu,polovina jde na stare postylky a druha zustava v kapsach tech,co jste jim tak vdecni.Ale je dobre ze je tady tolik lidomilu a stale prispivaji na charitu,modli se k bohu a veri ze spasi svet.Lepe by bylo aby jsme vsichni platili a to jak za leky ale hlavne za zbytecne navstevy u lekare..o lezeni zadarmo v nemocnicich ani nemluve -
-
Re: Re: Pro Janu: Přemýšlejte!!!!!
Jano, tedáááá ty máš recept na všechno. Všechno znáš, všude jsi byla, od všeho máš klíče a všechno jsi přeplavala. Akorát tě asi nikdo nechce poslouchat a tak tady bušíš hodiny do PC. Já sem začnu kvůli tobě snad chodit pravidelně. *1*
-
-
-
ubohý renč
Renč je ubohý. Každý máme právo říct svůj názor, ale proč se nějaký "známý" pana Svobody vyjadřuje k tak citlivé věci. Proč je tak sebestředný a sedne si do první řady vedle Venduly. Vedle ženy která pomáhá tolika dětem si sedne taková nula, která umí dobře točit reklamy. Lidi povstali aby uctili památku. Ti ostatní seděli protože jsou malí. -
Pro Janu: Přemýšlejte!!!!!
Člověče, tak jestli je to tak, tak to si něco takového určitě založím. Nebo nechtěla bys ty, když jsi tak majetná a nevíš, co s penězy? Jo a prosím tě, mohla bys naznačit, co tam tak zhruba v tom zdravotnictví děláš ? Jestli napíšeš, že zdravotní sestřičku, tak kdyby jsi byla laskavá a naznačila aspoň město, abych měla jistotu, kam bych určitě nešla. Jo a ty postýlky byly úplně nové a krásné!!! (hlavně funkční, pohodlné a moderní - i když to je asi jedno). Nevím, co ale má Vendula společného s tím, že by se mělo platit za službu lékařů či ležení v nemocnici? To jako, že by tu druhou polovinu, která je teda podle tebe blbě využitá dala do zdravotnictví ? Nebo co jsi tím myslela? Myslíš, že by to pomohlo? A taky jsem se chtěla zeptat, jestli máš děti? Protože takovýhle názor by mohla napsat jedině bezdětná žena. -
-
Myslela jsem to,ze lidi poradaji sbirky na nemocne deti,ale nevi ze polovinu techto penez si rozdeluji ti aktiviste,co tyto sbirky poradaji.Dale jsem tim chtela rict,ze kdyby lide za pobyt v nemocnici platili,nemuselo by se zebrat a poradat tyto,,Akce,,Deti mam 2,jedno ma VS,stejne jako ja...sestra tam nejsem,kraj jihomoravsky
-