-
Reklama
Dobrý den,
nevím jestli pan Renč navštěvuje tyto stránky, ale zkusit to můžu. Pane Renči mám docela dobrý návrh na reklamu pro jednu prestižní firmu se sportovním oblečením. Myslím si, že by to pro vás mohla být docela zajímavá nová zkušenost. Jestli máte zájem napište na tuhle diskusi a já vám pošlu emailovou adresu. -
Ještě že se stal ten malér
Národ plný smysluplnosti, spravedlnosti a lásky truchlí. Nikdo si není vědom svých nedostatků a kritizuje všechno a všechny kolem, jen aby si dodal své odvahy a síly a "dokonalosti". Dnešek není nem pietním, ale dnem zápasu hyen. -
Všem
Hele lidi, vy jste všichni tak strašně na straně paní Svobodové, ale co když Renč ví něco co mi nevíme....? Přehnal to a je to kokot. A Venduly je mi moc líto, ale víte o nich jenom to co píšou média a proto tak Renče nenávidíte a vám nic neudělal. On k tomu měl třeba své důvody, podle mě je to inteligentní člověk a jemu je jedno co si o něm myslíte. -
-
Re: Všem
nezlob se, ale inteligentní člověk, kdyby věděl, tak by promluvil.....zachovat se jako nevychovanec a samolibý primitiv, mě nemůže přesvědčit o tom, že chce na něco upozornit, leda tak sám na sebe -
Je pravda, že nikdo z nás neví co mezi nimi opravdu bylo, ale zrovna tak to neví Renč.A musí si uvědomit, že když je známá osobnost tak se mu nebude tolerovat jeho chování a jednání...Nemusí mít v lásce koho chce, ale ventilovat to tímto způsobem....no promiň..fakt je to inteligent? -
Pokud je to inteligentní člověk,tak by mu rozhodně nemělo být jedno,co si lidi o něm myslí..OK -
-
Re: Re: Všem
NIKDY SE NEMŮŽE ZALÍBIT VŠEM, TO S INTELIGENCÍ NESOUVISÍ.ZDÁ SE MI ŽE TO P.SVOBODOVÁ TROŠKU PŘIHRÁLÁ A KDYŽ HO TAK MILOVALA, TAK JAK MOHLA DRUHEJ DEN JEHO SMRT A JEHO SOUKROMÍ,KTERÉ BY URČITĚ NECHTĚL ZVEŘEJNIT, PROBÍRAT S NOVINÁŘI?RENČ UDĚLAL BLBOST, ALE NECHÁPU PROČ TO VŠICHNI TAK ROZEBÍRAJ. *7* *7*
-
-
-
Renč
NEKUPUJTE RENČE A VŠEM TO ŘÍKEJTE. -
chudák Renč
Chudák pan Renč,Svobodův syn ho navedl k tomu aby při pohřbu nevstal a zítra vyjde najevo, že k SMS Vendule ho donutil někdo z divadka Hybernia. No , pan Svoboda ml. tu již několit let nežije, taktéž dcera Jana, ale Renč si odpyká, co mu patří. -
-
Re: chudák Renč
"Má pravdu předsedo"-Filípek tu s námi zůstane-on se nezdekuje.. *15*
-
-
pan renc ma svuj nazor
pan renc vi o cem mluvi, ma svuj nazor, a ten muze rict, nevim co z toho vsichni delaj, vyhovel prani petra svobody, cimz prokazal uctu i zesnulemu karlovi svobodovi... -
-
Re: pan renc ma svuj nazor
Jasně, ví víc než my, kromě toho chtěli jste demokracii,ne? -
-
Re: Re: pan renc ma svuj nazor
Co to meles....jak muzes demokracii srovnanavat s cilenym utokem na osobu s chuti vyslovene ublizit.Totalne si pletes pojmy......je mi jedno kdo ma pravdu atd....ale umrel CLOVEK kalibru pana Svobody a kdokoliv a to mi je uplne jedno udela to co pan Renč, je totalní hověz. Má-li co řict a chce to řict,tak at to rekne a neublizuje jinym...proste on se zblaznil on nechape ze v tehle republice a vubec kam vyjede....TAK SKONCIL......finito.
-
-
Re: pan renc ma svuj nazor
Víš to jistě ?? -
-
Re: Re: pan renc ma svuj nazor
jo vim, a ze je mu blizsi petr nez vendula je jeho vec, ikdyz by rodina nemela seden v prvni rade, jak vime on se nikam netlacit, pral si to petr... -
-
Re: Re: Re: pan renc ma svuj nazor
Může mu sice být bližší Petr než Vendula, to je v pořádku, ale tím, že se postavil na stranu Petra, kdo ví, jestli ty zmiňované "strany" nevytvořil právě on řádně ublížil člověku, který trpí. Nemůžu si pomoct, ale z gest pana Renče vyznívá pouhá nenávist a chuť ublížit paní Svobodové. Je to jeho projev arogantnosti a slabého soucítění člověka.
Pane Renči, být vámi, bojím se božích mlýnů, protože ty jak jistě víte melou a melou a melou a melou.....
-
-
-
-
Pro Janu
Jano, mezitím co jsem na netu, zavařuji manželovi jídlo na cestu (jezdí kamionem). Z těch tvejch názorů jsem tak v šoku, že se mi vyvařila voda!!! To se mi už dlouho nestalo, abych se s někým takovým setkala. A i když manžel bude pravděpodobně bez jídla, tak ti řeknu, že to za to stálo, protože třeba už se s někým takovým ani nesetkám a jestli mu všechny ty tvoje názory dám přečíst, tak mi i promine. To mi věř. Ale názor je názor, to se ti samozřejmě nesmí brát. -
Na každém šprochu ...
.. je pravdy truchu , se říká .Proč Filip řekl to co řekl ? Ví snad něco co mi ani netušíme , mě by se k tomu vyjádřit. *3* -
Vzpomínejte
Měli bychom vzpomínat na pana Svobodu a né se honit za skándálem. Děláme co cítíme a nezáleží na tom zda si stoupneme nebo ne. Pan Renč udělal co cítil a rozhodně to nebylo z neúcty k panu Svobodovi. Na pohřby se chodí přece jen z úcty. -
kamarád???
Nejvíce mě dojímá,jak Filip Renč všude říká,že Karel Svoboda byl jeho dobrý kamarád!!Kdyby byl,tak se nebude takhle chovat!Neříkejte mi,že když mi odejde můj dobrý kamarád,tak na jeho pohřbu předvedu divadlo,jako nám všem předvedl on!!A ještě k tomu o pí.Vendule říká,že je to výborná herečka!!Myslím si,a jsem i přesvědčená,že tímto u nás v ČR skončil jako režisér,ale možná začne dostávat nabídky do filmů hrát ty největší zrůdy!!měla jsem jeho filmy ráda,ale teď už vím,co je zač!!a ikdyby udělal nějaký film,tak tuším,že nebude oblíbený *16* -
-
Re: kamarád???
já se na nové Renčovy filmy těším!!!Mám ho ráda je to frajer a rovnej chlap *14* *14* -
-
Re: Re: kamarád???
Rovnej?:-))) Jmenu tedy křiváka, ať si uděláme obrázek žebříčku Tvých morálních hodnot:-))) -
-
Re: Re: Re: kamarád???
jen jednoho? a nebo všechny co se nechávali slyšet v médiích ale svůj postoj by veřejně neobhajovali ze strachu o svoji kůži!! -
-
Re: Re: Re: Re: kamarád???
No vždyť on už taky pěkně couvá *1*
-
-
-
-