-
Filipe,asi to nečteš,ale mám pro tebe takový příběh,který může napsat fakt jen život.A věřím,že jen ty,pokud to budeš chtít natočit,to dokážeš.
PS:nejsem fanynka ani ... -
Jana
Jak se říká,na každého jednou dojde........ -
-
Re: Jana
V případě Jany asi už došlo. Já myslím, že je to neštastná osamělá ženská, která nemá jinej ventil než PC. Neštastnej člověk umí bejt hodně zlej. A pak jsou mezi náma lidi, kteří jsou zlí jen tak. Zloba je jejich podstata a hnípání se v neštěstí druhých je jejich potrava.
-
-
Vše nej...!!!
Vše nej...!!! -
Filip Renc
Me teda Filip totalne zklamal,sice neznam presne co se mezi nima stalo a proc se tak chova,ale rozhodne si nemyslim,ze by pani Vendula na pohrbu sve shrouceni hrala,myslim,ze ji bylo hodne zle.Proc se k ni tak chova? On sam neztratil dite a manzela a ted bude davat nejake rozumy? Totalne me zklamal. Pani Vendulo,drzte se(mam take syna Jakuba a dokonce stejne starehojako vy,drzte se !
Petra -
-
Re: Filip Renc
Vše co je zde napsáno,je pravda,krásně vystiženo,souhlasím.A přidávám se,aby se paní Vendula držela,moc s ní cítím.
-
-
...
Naprosto souhlasím s názorem, že pan Renč měl právo zachovat se podle svého uvážení. Každý si nese smutek v sobě, může ho vyjadřovat, jak chce. Naopak pan Sidovský by se měl zamyslet nad tím, jak rychle a bezelstně poskytuje své soukromé sms TV a pak z toho nechá udělat takový tyátr. *5* -
:))
taky mám dneska narozky xD -
...
Pan režisér Filip Renč vyslal jasný signál za kým stojí a koho si váží. Má můj veliký obdiv a uznání a přeji mu aby obstál v tom vyvolaném mediálním skandálu *8* -
ty bláho
Vstali,když měli vstát. Nevstali kvůli Vendule. K tomu asi důvod měli. Karlův syn i dcera jí dobře znají a nepokořili by jí bez důvodu. Kdo ví, jaká doopravdy je.Ukázali, že jim Vendula nestojí za to,aby vstávali. Kdyby byla tak svatá, jak každej říká, neměli by k tomu důvod. Oni jí znají líp,než všechny ty OSOBNOSTI, jsou to Karlovy děti.. -
-
Re: ty bláho
To neznamená,že když to jsou Karlovy děti,že ji znají nejlíp. Dcera pokud vím bydlí v USA a ani ona ani syn se tady moc často neobjevovali.Myslím,že Vendulu Karlovi přátelé znají líp než jeho děti. A stále to nic nemění na tom jak se zachoval Renč,jeho děti tu nikdo nekritizuje,je to diskuse o Renčově chování.
-
-
Re: Jana
No to fakt sranda byla. A že jí nebylo blbý, že jsme poznali, že někdy dost kecá. Nejvíc mně asi naštvala, jak psala, že by se Vendula měla vykašlat na charitu, že má peněz dost a že by do domovů vždycky někdo ty plyšáky na vánoce přinesl. A taky že nechápe, proč o ty příspěvky žebrá. Mám dva malé kluky a nevím, co bych dělala, kdyby se mi s nima něco stalo. -
myslete
Filip Renč jen prohlásil to o čem si ostatní hvězdy showbiznysu(a že jich je dost!) jen šeptaly! A jak se zachoval na pohřbu:Pouze odmítl povstat při písni,kterou Karel SLOŽIL JÍ! -
-
Re: myslete
Škoda,že se za něj ty ostatní hvězdy co si to také myslí nepostaví a že se najdou jen ty které se veřejně postaví proti němu.Není to divný??? -
-
Re: Re: myslete
A ty se jim divíš?Po tom co vypukl tehle hon na Renče?Ne každý dokáže být veřejně statečný.Nakonec i historie ukázala,že je lepší mnohdy mlčet a myslet si svoje. -
-
Re: Re: Re: myslete
v tomto neni ani za mak odvahy -
Je mi jasný,že né každý dokáže být tak "statečný",ale že by nikdo další??? Jenom pan Renč??? To je divný,né? -
-
Re: Re: Re: Re: myslete
Děti p.Svobody taky jasně vyjádřily svůj postoj a už jsou tady propíraný.
-
-
-
-
Mrzí mě, že je pro lidi tolik těžké respektovat volbu ostatních. Když si vybral "JÍ" za ženu, asi měl důvod. Tak nechápu, proč tady někdo řeší jaká tedy opravdu je.... Je to přeci jedno! Ona prst na spoušti neměla!!! Vybral si to sám a může to všechny mrzet do nekonečna, ale jeho volbu to už nikdy nezmění! -
JO?
A ty víš, které hvězdy si to co řekl RenČ veřejně taky šeptají? Znáš konkrétní jsména? Jestli jo, tak proč je tady nenapíšeš? Asi proto, že nikdo dalśí takový není!... -
-
Re: Re: myslete
Co to meleš?Mluví se např. o L.Bílé,která radši na pohřeb nešla a o některých politicích.Navíc Svobodová dala pokyn ochrance,koho má dovnitř pustit a koho ne.A Sidovský rozesílal na obřad POZVÁNKY!Jen dětem jaksi zapoměl poslat....to také o něčem svědčí. -
-
deti to asi vedeli, ne? -
To jako dětem se musí posílat pozvánky na pohřeb rodičů??? To snad né. Asi to brala jako samozřejmost, kdyby mi přišla od někoho pozvánka na pohřeb mých rodičů, asi bych to nepovažovala za normální. -
-
A ODKDY SE VŮBEC POSÍLAJÍ NA POHŘEB POZVÁNKY?TO JE NOVINKA.KDO CHCE PŘIJÍT UCTÍT PAMÁTKU,TAK PŘIJDE.A DÁT POKYN OCHRANCE KOHO MÁ POUŠTĚT DOVNITŘ JE TAKY SMUTNÉ.
-
-
A Vendule ji poslal? -
-
Ona si měla sama sobě prostřednicvím Sidovského posílat pozvánku?Hlavně,že měla neprůstřelnou vestu.A o tom,že má nepřátele mluvila už v jednom pořadu před 4 lety. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: myslete
No samozřejmě že ne,to bylo myšleno v nadsázce,stejně tak se asi neposílají pozvánky dětem zesnulých,nebo jo?
-
-
-
-
-