-
otázka pro Petty
Petty a co vlastně podle Vás udělal p. Renč na pohřbu špatně? -
nechápete?
Vy to asi nechápete!!! Je pravdou,že způsob jakým upozorňuje Renč na okolnosti smrti a pohřbu jsou nešťasné až vulgární,ale chování pí.Svobodové je hnusné.Renč totiž ví jak se pí. Svobodová chovala a chová.To že má milence a tím Karla dováděla k ještě většímu zoufalství a následně den po sebevrařdě dělala rozhovor v TV jak je to smutná,zarmoucená vdova bylo hnusné!!! Toto všechno Renč ví,a mnoho jiného,ale způsob jakým to dává najevo je nešťastný. -
-
Re: nechápete?
My chápeme.Chtěl by jsi být stejně populární a nevíš jak se zviditelni,tak to zkoušíš vlezprdelkováním Renčovi.Ale ten si Tě nevšimne a žádná rolička nebude. -
Přesně chápeme, že víš stejné nic jako všichni okolo, neznáš celou situaci, tudíž nesuď. *13* -
OPĚT OPAKUJI.
Líbí se mě jak všichni vědí o čem mluví a přesto nikdo nemůže vědět víc než oni dva Karel a Vendulka. Také vím o čem mluvím, také jsem měla manželství které jednu dobu nestálo za nic a bylo o nás dvou a né o jednom. Pokud někdo něco ví tak buď to má říci naplno nebo mlčet. To je neuctivé pro ty kdo zůstávájí a nemohou se bránit. *5*
-
-
...
V rozhovoru pro idnes řekl Filip Rneč, že by se té situaci na pohřbu Karel asi smál. pardon, ale to si snad dělá prdel... -
práva
Podle toho, co tady čtu, tak skoro každý má idilické manželství, žádné hádky, atd... vy, kteří říkáte, že mu nebyla oporou, že s ním nebyla doma, probuďte se i ženská má své práva nejenom chlap!!! Ženská taky chce něco dokázat a ne sedět pořád u plotny a čekat na svého manžílka než se vrátí domů!! A pan Bufka, nejlepší kamarád?? Kdyby byl, tak nedělá to, co dělá!!! -
Renč - Král hlupáků
Pane Renči,
Vaše chování je nehorázné!! Jsem velmi
zklamaná. Jediný rozumný krok, který můžete udělat, je veřejně se omluvit paní Vendule Svobodové. A to RYCHLE *10* *16* *8* -
-
Re: Renč - Král hlupáků
A jak se omluví panu Svobodovi a nám všem ostatním?
-
-
Jak jste všichni chytří?
To co stalo je velice smutné. Jen bych z těch Vašich ohlasů chtěl znát odpověď na tři otázky. Otázky, na které vy určitě odpovědi znáte?!?!? 1) Víte proč si p. Renč sedl do první řady? (Co když to bylo na přání dětí p. Svobody) 2) Víte proč k tragické událosi došlo? (Možná má p. Renč více informací, a není za tím jen případná nevěra, proto se třeba p. Renč nepostavil.) 3) Víte co na to, že se p. Renč a děti p. Svobody nepostavili, říká odněkud z hůry sám p. Svoboda? (Co když to on sám hodnotí kladně) Pokud odpovědi neznáte, nesuďte a nedělejte závěry!! Sami pak můžete být souzeni a je pozdě litovat.
PS: Já sám opravdu nevím, kde je pravda. Vendulu mám, proto co dělá, opravdu upřímně rád a přeju ji hodně síly. Je škoda, že už neuslyšíme další hity p. Svobody. -
-
Re: Jak jste všichni chytří?
Já se vám na ty otázky odpovědět pokusím-
1) Víte proč si p. Renč sedl do první řady? (Co když to bylo na přání dětí p. Svobody)- To je sice docela dost možné, že si to přály děti, ale Renč měl mít tolik soudnosti a do první řady téměř vedle jím nenáviděné p. Svobodvé si sedat neměl, navíc kdo si tam měl sednout místo něj, kdo jím byl dlouholetým přítelem a necpal se tam byl K. Gott.
2) Víte proč k tragické událosi došlo? (Možná má p. Renč více informací, a není za tím jen případná nevěra, proto se třeba p. Renč nepostavil.)- Tím, že nevstal nevyjádřil pohrdání Vendule, ale podařilo se mu a jeho dětem nevzdat hold a zneuctít tak poslední rozloučení!
3) Víte co na to, že se p. Renč a děti p. Svobody nepostavili, říká odněkud z hůry sám p. Svoboda? (Co když to on sám hodnotí kladně)- Tak nad touto otázkou už snad nemá cenu uvažovat, jelikož se to stějně nikdy nikdo nedozví a je to pořád otom, že nevzdali hold!
Renč je ubožák a jemu se to vrátí! A pokud ví něco víc, tak dát to najevo způsobem, kterým to udělal je zas a znova jen ubohé! Ať předloží důkazy, ale chce to při vystupování úroveň! -
Re: Jak jste všichni chytří?
vazeny pane, nikdo nezna odpovedi. Ale staci se kouknout co to udelalo s lidma a jejich moralnim citenim. To o necem svedci. Svedci to o tom, ze Renč to prehnal. Veci se dali vyresit i jinak. Timto si to Renčik posral u masy lidi, vcetne me, a prohlasuji, ze na tak nemoralniho cloveka se muzu vite co a bojkotuju vsechny jeho vytvori i kdyby ziskali miliony oskaru. konec
-
-
hyena renč
Na www.golem-muzikal.cz/napiste nam cz můžete vyjádřit své názory na p.Filipa Renče -
?
Mně je dost smutno z toho, když vidím, kolik lidí je schopno někoho tak snadno a rychle odsoudit na základě informací z tisku, nota bene z bulváru... Přečtete si něco v novinách a hned si myslíte, že perfektně víte, jak to všechno bylo, vidíte všem zúčastněným do hlavy a dokonale víte, co si mysleli a jak to mysleli... Tento způsob chování mi připadá přinejmenším dost primitivní a plivat na internetu anonymně nechutnosti na známé osobnosti je prostě hnus. Zameťe si nejdřív před vlastním prahem a pak přijďte šťourat do cizího... -
-
Re: ?
Pokud máš na mysli chudáka Renče, že mu snad tisk něco podsouvá, tak snad stačí pouhý pohled na pohřeb pana Svobody. Pan Renč není ten, kterého je třeba politovat, i když možná, že ano. -
-
Re: Re: ?
Já na pohřbu nebyla a televizi nesleduju... A pochybuju, že bych po zhlédnutí nějakého záznamu byla moudřejší. Nejsem z těch, kteří se kouknou na pořad v televizi a mají hned ve všem jasno...
-
-
Re: ?
jsem ráda, že je tu konečně někdo rozumný, taky nechápu, kde se to v těch lidech bere..
-
-
Vdova po Karlu Svobodovi přemýšlí s právníky jak "oškubat" Petra a Janu
Dětem z prvního manželství pana Karla Svobody doteď HLUBOKÝ ZÁRMUTEK brání se vyjádřit k tragické smrti otce ale p. Vendula od začátku médiím poskytuje NECHUTNÉ informace o nemocech pana Svobody -
Pane Renči, držím Vám palce
Držím Vám palce, jako jediný jste se zastal dětí a řekl jste svůj názor. Nenechal jste je v tom. Oni ví nejlépe, co se opravdu stalo a co je Vendula zač. Tím dali poprvé najevo svůj názor, který je pro mě důležitější. Byl to jejich otec!. Díky -
-
Re: Pane Renči, držím Vám palce
Nevím, čím se Renč zastal Svobodových dětí. Rozhodně nikdo z nich neví, proč to pan Svoboda udělal - to věděl jen on. Renč ale určitě není ten, kdo by měl kohokoli soudit. On - se svými aférami kolem uznání dítěte, kolem všech možných nevěr atd. Možná měli Svobodovi v rodině nějaké problémy (kde nejsou), ale určitě to není důvod k takovému běsnění. Vendula ve svých 34 letech přišla o první dítě, teď o manžela a zůstala s malým dítětem sama. A hlavně byla to ona, kdo s panem Svobodou žil v době jeho nemoci. Jeho děti si žily jen svůj život (nemám jim to za zlé, ale berte to v úvahu). -
nepoznáte rozdíl mezi zavináčem a houslovým klíčem, tak nechte napokoji opravdového genia České hudby jakým Karel S. byl a s panem" jehož jméno nechci ani vyslovit"........ si založte klub, ale nelezte nám do veřejného života. -
Nevím kde bereš tu drzost tohle napsat holka. Já jsem si svého muže brala když byl už dost let rozvedený a jeho děti mě také nemůžou přijít na jméno i když jsem do nich nacpala spoustu peněz. Takže tedy nevím kde bereš své vědomosti pokud ovšem nejsi závistivá, ale pozor to otravuje duši a nevím nevím jestli vůbec nějakou máš. *9* *13* *5* *16* *8* -
pane Bože! Copak pořád nechápete, že zdravej člověk by si hlavu neprostřelil i kdyby se stalo cokoliv!Děti ví jen to, co jim nějaká svině řekne, protože tady dávno nežijí.Jo, ale když někdo smaží, tak je teda odvážnej, to jo. Tak moc, že napadá ženskou, které zemřela malá holčička, žila nejspíš s člověkem, kterej trpěl depresema a tento člověk se te´d zastřelil. nechal ji samotnou na výchovu malýho syna.Toto pan Renč nemůže pochopit. Já mu taky nevyčítám, že jako dítě hrál ve filmu Jůlia Fučíka, taky za to nejspíš nemohl. -
Děti? Jsou to dospělí lidé, mají už své rodiny...ti snad nepotřebují zastání člověka, který není ani přítel rodiny. Už roky žijí v zahraničí...pokud byli mimo obraz, můžou se obratit na přátelé jejich otce...
-