-
NEZNÁLCI ČTĚTE
DOPORUČUJI PŘEČÍST ČLÁNEK NA iDNES co napsal Svobodův nej přítel se svojí ženou a myslím,že tuto diskusi můžem uzavřít.Už je na čase , do kdy se chcete dohadovat ????? -
-
Re: NEZNÁLCI ČTĚTE
Ten článek jsem četla a doufám, že nemám takové přátele jako je zubař Bufka. Hemží se to jen slovy - myslím, podle mého atd. Tedy pouze dohady a drby. Když si mi někdo stěžuje, chci slyšet i druhou stranu a pak si teprve dělám úsudek. Podle mé zkušenosti se stěžující vždy staví do lepšího světla a druhému se snaží nasadit psí hlavu. Pan Bufka je kachní prdel a já bych se bála mu svěřit i to, že mě bolí zub.
-
-
nicka
Opravdová nula je pan Renč. Neslyšela jsem, že by dokázal nějak pomoci a posunout hranice lidství. Fajn-filmíky, muzikály, hry-ale na to má jen určitá skupina lidí. Vendula pomáhala dětem, které mohla léčba zachránit a to i přes to, že její vlastní dítě zemřelo. Takhle zhodnotit vlastní utrpení je znakem úžasné osobnosti. Pan Renč je malá závistivá veš, která vidí jen sebe. Na jeho pohřeb bych možná i zašla. -
pan Svoboda
Copak pan Svoboda netušil, co se rozpoutá za peklo?Odpovím si sama: netušil, protože by si to nejspíš ještě v poslední chvíli rozmyslel. -
-
Re: pan Svoboda
Ale tušil!!!! A moc dobře, podívejte se na fotky s ním - očividně mu to dělalo dobře!!!
-
-
Re: ahoj
To byla naše zdravotnice z jihomoravského kraje, vysokoškolačka, která má děti. Taky vysokoškoláky. Bydlejí všichni v 7+2. A řekla bych, že víc než Svobodu záviděla Vendule peníze a popularitu. Ale tu daň okolo neviděla a vidět ani nechtěla a přímo do krve se tu hádala a bránila své názory. A někdy zapomínala, co psala v těch příspěvcích předtím, takže to někdy vypadalo, že kecá. Ale jen někdy!!!! -
-
Re: Re: ahoj
A jeste neco to,ze je vysokoskolacka,neznamena,ze je dobry clovek ani inteligentni.
Stacil zdravy selsky rozum a trochu lidskosti.Jsou lidi temer bez vzdelani a rozumu maji dost. *3* *3* *3* -
Re: Re: ahoj
NO ona je spis k politovani.Teda ona pracuje ve zdravotnictvi?
Nepodava Heparin a tet odpustte zda je to spravne spis ne ale vite oc jde.
Jak takovy clovek muze slouzit lidem,ve zdravotnictvi,kdyz nezna slitovani?Co tam proboha ten mindrak dela?
To vis Vendula je krasna zenska,kdyby Karel vedel jak s ni budou zametat asi by si rozmyslel co delat.
Zdravim slusne lidi *3* *3*
-
-
Inzerát
Potřebujete zrežírovat vlastní pohřeb?
Už se nemusíte bát,firma "Renč" se o všechno postará.Ze zdlouhavého pohřbu udělá mediální senzaci,postará se o nápravu v rodině,rozhřešení a následně ukamenování pozůstalé.A to vše jen za možnost usednutí vedle pozůstalé v první řadě... Tak neváhejte a pište... -
-
Re: Inzerát
...ano a do hlavní role bych prosila obsadit paní Vendulu ! Opravdu profesionální výkon!
-
-
Renč
Vážený pane Renč, zaměťte si napřed před svým prahem a uvědomte si co všechno špatného jste ve svém životě udělal. Myslím si, že znásilnění a nemanželské dítě je oproti rodinným problémům, které si za svůj život prožije každý, docela velké sousto.Nechte paní Vendulu Svobodovou na pokoji. *5* -
jako malé dítě....
Každý by si měl nejdřív zamést před svým prahem....a to i Renč. Vozí se po Vendule, jak je všechno její vina a přitom i on byl nejspíš jedním z těch, kdo jeho deprese v poslední době spíš přiživili. Neberu mu jeho názor na Vendulu. Nevím, co se mezi nima stalo. Jen je divné, že mu to Vendula neoplácí.....Na tom je vidět jeho charakter...Ono je jednoduché onanovat nad něčí smrtí, která mu přidá na populárnosti, ať v dobrém či špatném slova smyslu, místo toho, aby se smířil s tím, že pan Svoboda si holt smrt zvolil SÁM! Důvody se už nikdy nikdo nedoví a možná je to tak lepší. Renč mi připomíná trošku malé dítě, které se vzteká, protože mu seberete hračku, kterou samo ničí..... -
Je mi líto
Ještě jedna věc. Člověk, který trpí depresemi není blázen. tady nám Renč ukázal jakej je tupec. Takový člověk je nemocný a musí se léčit, ale slovo blázen...neví o čem mluví... -
Styďte se
Pane Renči, bohužel musím konstatovat, že jste po lidské-vztahové stránce hluboce klesl. Říkám bohužel, protože jako umělce-režiséra si Vás vážím. Ale potom ,co jste předvedl na pohřbu Karla Svobody, jste u mě a u spousty dalších lidí hluboce klesl a budu muset přehodnotit své nedávné sympatie k Vám!!!!!!!Doufám, že se paní Vendule Svobodové omluvíte!!! -
Smutek
Když jsem viděla, jak se Vendula na pohřbu hroutila, srdce se mi stáhlo - to snad nikdo nemůže myslet vážně, že je to hrané "mistře" Renči... -
-
Re: Smutek
to mi asi uniklo, a to se zajímám, že by renč řekl, že vendula něco hrála na pohřbu..to už je trošku moc, přisuzovat mu i to co neřekl...měl to údajně napsat sidovskému v sms, ale to ví jen ti dva, jak to bylo a my je nemáme co soudit..
-