-
MUDr. Filip Renc
Podle pana Rence maji deprese asi jen psychopati a uplne nemocni lide.at si prosim precte nejakou knihu o depresich nebo se zepta treba nejakeho kolemjdouciho a dozvi se, ze jimi muze trpet uplne normalni jedinec!!! Pro me je to obycejny cesky hulvat, ktery se neumi chovat k zenam . Po precteni clanku v MF DNES jsem nabyla dojmu, ze jde o andela, ktery musi hajit jmeno a cest pana Svobody a nemuze se divat na to zlo, ktere je tady na nem pachano. *4*
Skutecne nechapu, jak je tato radoby celebrita tak chytra a tvrdi, ze zadne problemy nemel atd..on s nim snad zil?Sam Renc rika, ze se Svobodou nejakou dobu nemluvil = nejaka doba u cloveka, ktery trpi depresemi muze znamenat totalni obrat v jeho psychickem zdravi. Ale asi nema cenu to panu Rencovi vysvetlovat, o svem IQ nas myslim presvedcil na 100%. *3* -
-
Re: MUDr. Filip Renc
a já k tomu ještě dodám, že to nemá cenu vysvětlovat ani těm, co se tady Renče zastávjí ... ale, vrána k vráně sedá, takže .... *3*
-
-
RebeLOVÉ
Filipe, ač k Vám jako osobnosti mám výhrady....díky za Rebely...dnes jsem na ně opět čučela na ČT ... a ten film má prostě, šmrnc, vtip a SILU! -
Hodně dlouhý život
Filípku přeju ti, aby jste žil co nejdéle, aby jsi přežil úplně všechny, koho máš rád, jestli jsi něčeho takového schopný. Těším se na tvoje herecké výkony!!!! -
Hlavu vzhůru
Zdravím Filipe, nenechte se znechutit tou hnusnou kampaní proti Vám. Pokud nemají Češi mistrovství světa nebo olympiádu, musí si v tom ekonomickém bahně najít nějakou zábavu. A bohužel jste to odnesl Vy. Naprosto s Vašimi názory souhlasím a jestli se Vendula přesídlí do Řecka, tak to bude úplně jasné, že ? -
-
Re: Hlavu vzhůru
Jo a když pojede do karibiku, tak to bude ještě jasnější a nejjasnější by bylo, kdybys šel s tímhle názorem k lékaři, aby ti udělal jasno. -
Re: Hlavu vzhůru
tím, že se na nějakou dobu odstěhuje do Řecka dokáže jako co?!? To jako budeš považovat za potvrzení toto, že měla nebo stále ještě má milence? No nevím, kdo je tady ovlivněn bulvárem....*13*
A právě kvůli bulváru a lidem s těmito názory by z ČR odešel každý, kdo potřebuje být sám. A v případě p.Svobodové se tomu ani nedivím .... bulvár si nebere servítky ... píše kraviny na které se chytí jen volové ... bohužel z toho pak vznikají podobné příspěvky jako je ten nahoře .... *9* -
-
Re: Re: Hlavu vzhůru
Nebudu psát detaily ani nechci.Ale v létě jsem ji v tom Řecku viděla, mluvím řecky a také jsem mluvila s Řekama co byli kamarádi jejího nabíječe a věřte OPRAVDU PANÍ SVOBODOVÁ SE JAKO DÁMA NECHOVALA!
-
-
-
Rebelové II.
Rebely jsem jako jediný film mohl vidět více než 5x aniž by mě to omrzelo. Pořád tam objevuju nový skvělý pasáže. A protože je příběh otevřen, strašně rád bych viděl dvojku!!! -
k nepochopení
nechápu jak takhle můžete soudit lidi, které vůbec neznáte. *7* nevíte co se dělo mezi Svobodou a jeho ženou, ale také nevíte jaké důvody měl Renč k tomu, co dělá. tak vás prosím, aby jste se nepletli do něčeho o čem nic nevíte... *16* -
necekala jsem to od nej
pred vcerejsim pohrbem pana Karla Svobody, ktereho jsem vzdy obdivovala, jsem Rence celkem mohla. Ted si o nem myslim jen to nejhorsi. jak by se asi on vyporadal s takovou ztratou. Ono se mu to vsak vrati. -
bleeeee
mame to ale vzor- v tech nasich osobnostech. To je vizitka České republiky. Ale na každého jednou dojde... *1* -
dotaz
Opravdu bude film o Kajínkovi?A o čem to bude? V.Pokoš -
kontrolujte se, prosím
Konečně někdo rozumný!!!Díky za Váš názor.