-
Pan Filip Renč má můj obdiv
Pan Filip Renč má můj velikánský OBDIV a děti pana Svobody taktéž. Paní Vendula ukázala celému národu jak jí záleží jen na ní samotné. -
-
Re: Pan Filip Renč má můj obdiv
jasně jasně ..... jen tak dál, navážet se to umí každý -
Re: Pan Filip Renč má můj obdiv
Naprosto a bez výhrad souhlasím
-
-
co napsal Renč Vendule Svobodové v te sms?
Prosím ví někdo co napsal Renč v te sms Vendule? -
-
všechno se mu vrátí
Fakt nechápu jaké si přisuzuje zásluhy že musel sedět v první řadě a ještě když ho doma nenaučili slušnému vychování.Nemám slov a už se nepodívám ani na jeden jeho přiblblej film stejně nestojí za nic *13* *13* *13* -
-
Re: všechno se mu vrátí
Souhlas. Osud mu to všechno vrátí. nebude pořád "neodolatelnej", jak si to o sobě myslí, a chcípne sám v opuštění. Jeho vlastní děti mu na pohřeb nepřijdou.
-
-
Re: co napsal Renč Vendule Svobodové v te sms?
napsal v ní že velice dobře zahrala tu výpověd jak se cítí a jaký byl důvod jeho sebevraždy. -
Re: co napsal Renč Vendule Svobodové v te sms?
Právě že nikdo neví. Ale všichni soudí ... to už je taková česká povaha. Nechme prosím soudit nejbližší, přátelé apod. !!! Oni ví mnohem víc, než mi. A takhle se k Vendule ani k Renči nechovají. -
-
Re: Re: co napsal Renč Vendule Svobodové v te sms?
Na váš názor jsem se neptal!!! -
-
Re: Re: Re: co napsal Renč Vendule Svobodové v te sms?
Slušné chovaní Vás asi minulo. -
-
Re: Re: Re: Re: co napsal Renč Vendule Svobodové v te sms?
Mluvit o slušnosti bez podpisu?Nebo se jmenujete pan AbDf
-
-
-
-
-
kroťte se
prosím vás kroťte se. Nadávat jen panu Renčovi je moc pohodlné. Divadlo tam hrála paní vdova - když byla duševně tak na dně, jak mohla zaregistrovat a okamžitě vstát když hráli "její" píseň? Copak jste slepí? spíš zaslepení, vážení -
Na pražskou kavárnu se můžete vyprdnout.To je sbírka exotu.
-
Fakta versus smutek...
Celý obřad ve strašnickém krematoriu je na idnes.cz, je to hodně smutný se na to jen dívat. Pokud má někdo zájem o objektivitu, doporučuji se podívat. Budete mít s tím vstáváním a nevstáváním jasno. V celé smrti je hodně spekulací a hodně těch proč. Byl výraznou osobností v oboru i mimo něj, proto zaujal mnoho lidí už během života a bohužel je zajímá i po něm. Myslím, že na své proč si každý bude muset počkat a otázkou je jestli budou pro veřejnost pravdivé či překroucené či vůbec nějaké. Ale je to podstatné? Každý máme svůj život a to že odešel člověk, který nám ho dokázal svou tvorbou zpříjemnit, je smutné a pro jeho nejbližší bolestné. Upřímnou soustrast celé jeho rodině. -
-
Re: Fakta versus smutek...
Já musím souhlasit. Faktem také zůstává to, že doposud se našlo hodně lidí, kteří odsoudili paní Vendulu. ALE PROČ?
Nebudem si nic nalhávat a přiznejme si to, že ten, kdo udělal něco špatného je pan Svoboda. Nejen, že svým, možná chvilkovým, selháním způsobil bolest svým nejbližším, ale i celému národu. Takže si myslím, že v tomto případě je viník známý ..... je to pan Svoboda....
I mě to moc bolí a jsem z toho smutná a co potom asi cítí paní Vendula? -
-
Re: Re: Fakta versus smutek...
To je vlastně pravda. Ale takhle to chodí! Někdo udělá něco špatně a odnese to jiný!!!
-
-
-
Renč je dacan.
Bože a kdo ty fakta zná?
Renč snad?
Skutečná fakta znal jedině pan Svoboda a paní Svobodová.
Takže co se týká moralizování, buď tu budeme moralizovat všichni nebo nikdo.
Příznivci nebo stoupenci Renče.
Nemohu si pomoct, ale nebylo to taktní a to včetně Svobodových dětí.
A navíc nešlo jen o to vstávání, ale i o to, jak se Renč vyjadřuje v médiích o paní Svobodové.
To jsem zvědav, co nám k tomu řekně Renč dnes večer na Primě v Extra.
Předpokládám, že to vše řádně otočí ve svůj prospěch, že on je ten čestný a statečný. -
Proč i děti?
Myslím, že vím, proč se Svobodovy děti postavily na stranu Renče. I můj tatínek si v depresi vzal život a kdyby tenkrát nějaký Renč na někoho ukázal a řekl: "To on za to může!", ráda bych mu věřila. Zbavila bych se tím strašného pocitu viny, že jsem tomu možná nějak mohla zabránit. Žádný Renč nepřišel a já s tou vinou musím žít! -
-
Re: Proč i děti?
Pro XY: nějaký "inteligent" národa tady pod mým nickem prezentuje svůj názor, takže aby bylo jasno - kromě jediného minulého názoru a jeho vlákna nejsou takto podepsané příspěvky mé a to platí pro celou tuto tématickou diskusi. -
To mě nenapadlo a nejspíš na tom něco bude. -
-
Re: Re: Proč i děti?
A napadlo tě vůbec někdy něco??? -
-
Re: Re: Re: Proč i děti?
Ano, vše co jsem tu napsal. -
-
Re: Re: Re: Re: Proč i děti?
To všechno bylo vážně z tvé hlavy????
-
-
-
Lituji Vaši ženu... velice často měníte názory. Kam vítr tam plášť... *5* -
-
Zase další co mlží. Diskuze má vézt k výsledku. Výsledek je změna. Pokud vyjdu s diskuse se stejným názorem s jakým jsem do ní přišel, byl to ztracený čas. Naslouchejte, třeba někdy taky změníte názor... ( Zásadovost a neměnnost názoru je rozdíl... ) -
-
Vy budete jistě inteligentní a nadmíru vzdělaný člověk,že? *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Proč i děti?
To je věcí názoru.
-
-
-
-
-
100% souhlasím! Je ubohé házet to na Vendulu. Její práce byla pro mnoho lidí životně důležitá, což se o té Svobodově nedá tak úplně říci. Nevidím jediný důvod, proč by měla své poslání opouštět.
Deprese je nemoc a Svoboda se měl léčit. Pokud byl nezodpovědný, že nebral pravidělně léky a dokonce si je sám ordinoval no tak je div, že si tu kulku hlavou neprohnal dřiv... -
-
Já žasnu, to je obrat. Jenom aby to nebyl eskymák! -
-
Ano pižliku. Už mě nebavilo dělat ze sebe primitiva. Apache po mě vše opakuje, tak jsem se chtěl přesvětdčit, jestli mi přitaká opravdu vše... přitaká *1* *1* *1* -
-
Pozor pozor. Já nepřitakal Tobě ale XY... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Proč i děti?
Tak my už si tykáme??? *14*
-
-
-
-
-
-
Drzim Vam palce,pane Renci
Vazeny pane Renci,
obdivuji vasi osobni statecnost,se kterou jste se postavil po bok detem pana Svobody.Medialni hon i nektere silne vulgarni prispevky v teto diskusi jsou bohuzel obrazkem nasi spolecnosti.Nechci se vyjadrovat k chovani vdovy,nepripada mi to vhodne,ale nemohu se ubranit horke pachuti z jejiho jednani a prezentace.Je to ovsem jeji vec a take vec jejiho svedomi.Nikdy bych se k nicemu takovemu nevyjadrovala,pokud bych nemela pocit,ze je treba se i slabym hlasem postavit na stranu nekoho,na koho je vyslovene poradana medialni stvanice a to i lidmi{tim myslim Vasimi kolegy} ,kterych jsem si drive vazila a mela rada. Budte silny a verte,ze je mnoho lidi,kteri maji obdobny nazor jako Vy.Preji hodne stesti a uspechu v praci a take hodne klidu a osobni pohody.
Jana Chloubova -
dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Proč bych se nevyjádřil? Máš strach, že by mě někdo mohl poslouchat? Svou si prosazuješ nadávkami? Nikoho jsem zde nenapadl a neurazil, přesto se dokázal vyjádřit. Ty uráží a neřekl jsi vlastně nic. Slabochu. hehe -
-
Re: dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Více lidem se nelíbí, jak se Apache vyjadřuje... Proč vám to vadí? Filip Renč taky otevřeně vyjádřil svůj názor a to obdivujete! Tak proč tomu teď bráníte jiným??? -
-
Re: Re: dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Myslím, že Renče tu obdivuje málokdo. A mě abych pravdu řekl moc nejde o to, kdo si co myslí. A v rodině Svobodových jsem nikdy nebyl. Můj záměr je hájit možnost vyjádřit se ( nejdřív jsem začal u Renče, nakonec mám co dělat, abych se mohl vyjádřit sám ). Pokud mě někdo začne urážet a za každou cenu mi bránit se vyjádřit, je něco špatně a na to budu do nekonečna upozorňovat. To že někoho umučím, abych prosadil názor, neznamená že mám pravdu... -
-
Re: Re: Re: dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Než se připojíte do diskuse, tak o věci trošku přemýšlejte ať nemusíte tak často měnit názory... *7* -
-
Re: Re: Re: Re: dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Jak často měním názory?
-
-
-
-
-
Pan Renč i pan Svoboda ml. jsou skvělí lidé
Jsem rád, že ještě žijí tací charakterní lidé jako jsou p. Svoboda ml. a p. Renč. Skláním OBĚMA HLUBOKOU POKLONU, že v dnešním prohnilém světě MAJÍ ZDRAVÝ ÚSUDEK. -
-
Re: Pan Renč i pan Svoboda ml. jsou skvělí lidé
Ano,souhlasim,jsou ty Svobodovy deti opravdu na urovni,vydali krasne a pravdive prohlaseni a co se mi na nich nejvic libi,je to,ze nelezli hned do televize a nemluvili do medii a opravdo uctili tatu a pockali co Vaclava rekne a pak teprve zacali pravdive mluvit.Jsou to obdivuhodni lide,maji vysku a uroven,nejde jim o penize,konacne se syn vrati do rodneho domu odkud byl vystipan -
-
Re: Re: Pan Renč i pan Svoboda ml. jsou skvělí lidé
inteligence se nepozná podle toho jestli někdo má nemo nemá vysokou školu...
ono stačí mít rochu "šteští" a školu může dokončit každý ....c
-
-
Re: Pan Renč i pan Svoboda ml. jsou skvělí lidé
Myslím,že pan Renč nemá ani ponětí co to je ztratit dítě a pak ještě manžela. I kdyby mezi nimi byly nějaké rozpory, byl to jejich život a myslím, že pan Svoboda byl dost starý na to, aby si je dokázal vyřešit sám a také myslím, že takováto sebevražda je zbabělá a sobecká. Filip Renč je sobecký hulvát.
-