-
Prosím
Nehodí se to sem, já vím, ale mám prosbu. Mohl byste mi někdo na meil poslat píseň Žít od K. Gotta a K. Svobody. Předem díky petruse.jankova@centrum.cz -
Rozhovor
V Blesku je pokračování rozhovoru s chůvou. -
-
Pro Honziste
Jaka chuva? Uklizecka,to je rozdil,ne? -
Re: Rozhovor
moc příjemný rozhovor, a tato paní asi mluví skutečnou pravdu, protože tam byla denně.... každý měl trochu vinu jak Vendula tak Karel, ale nikdo nemá právo je napadat a osočovat a plést do jejich soukromí jak to udělal RENČ!! -
-
Re: Re: Rozhovor
Jakou pravdu,z celého článku je cítit jak ji vede ruku z pera Václava. Máte svůj úsudek ? Už nic hlupáci nepište. Ty si kup dnešní Aha ! když tak čteš ty bulváry a přečti si,že tato "chůva" byla uklizečka ale hlavně matka kamarádky Venduli,takže opět aranžmá Václavy!! -
-
pro Lenku
Jo byla to jen uklizecka,pravda,podle toho jak ji mel pan Svoboda rad,mohla maximalne zametat ve sklepe...ted at si zamete pred svym prahem,Pizza -
Re: Re: Re: Rozhovor
Když už zmiňuješ deník Aha, tak je taky dobrý podotknout, že Blesk dneska proti němu začal podnikat právní kroky, protže tento článek v aha je lživý...
-
-
Re: Re: Rozhovor
Přesně tak, souhlasím. ten rozhovor se mi líbí z toho důvodu, že nikoho neuráží, neponižuje. Opravdu věrohodně mluví o depresích - lidé co to znají, to musí potvrdit. Myslím, že toho ví víc než ten šmejd Renč a doufám, že se mu to jednou vrátí...
-
-
-
V Nesmrtelné tetě byl skvělý. Takový krásně vražedný pohled *14*
-
Podpora Renčovi
Filipe, jsem přesvědčený, že jste měl pro své jednání na pohřbu dobrý důvod. Podle mne jste měl o svých důvodech více veřejnost informovat. Tím, že jste tak neučinil, jste na sebe strhul - podle mne neoprávněně - vlnu kritiky. Prožil jsem nevěru své bývalé ženy, se kterou jsem se kvůli tomu rozvedl, vím, jak taková věc dokáže ovlivnit psychiku člověka. Jste STATEČNÝ a vážím si toho, že si stojíte za svým názorem bez ohledu na okolí. Vydržte!!! -
-
Re: Podpora Renčovi
Statečný Renč právě vůbec není - šokují ho odsuzující reakce a plivance kolegů na svých zádech - tak se začal schovávat za syna Petra - že to vlastně ani jeho nápad nebyl ! Dívám se na něj a musím se smát jak je na kolenou, vlastně mu to přeju,do manželství lidí,kteří spolu prožili 15let života si dovolí fundovaně mluvit a rozebírat ho?Je strašně hloupý a zahleděný do sebe,celá ta jeho zášt se obrátila ve Vendulin prospěch, samotnou mě překvapilo s jakou razancí se pustil do vdovy a jak zbaběle se ted obhajuje! -
Každý kdo o tom něco ví musí podpořit Filipa Renče. Filipe držíme palce a je nás hodně. Lidi,víte kulový a pořád se dotoho pletete , melete o národu, běžte už s národem někam, jsme národ sprostáků.Filip věděl co dělá,to že si dělal reklamu může napsat jen neznalý debil. UŽ DOST HLUPÁCI A NEZNALCI! -
Možná je podle vás statečný, ale hlavně si nejdříve musí zamést před svým práhem.
-
-
Pomluva
Pane Renči,Sice Rodinu Svobodových neznám,ani nevím,co se u nich dějě a dělo,ale vaše sms,Vendule Svobodové je hrozná.I kdyby to byla pravda,tak ji postihlo dost neštěstí.A nezaslouží si,aby někdo jí takhle ubližoval.Myslím,že kdyby se to stalo vám,příjemné by vám to nebylo.Myslela jsem si,že inteligentní lidé se takhle nechovají,jak je vidět,mezi inteligenci a normální lidi asi nepatříte.Petra -
Hůlka *7*
Proboha! *7* Co má společného způsob Renčova vyjádření jeho názoru ohlendě smrti Svobody (protože to se tu snad začalo probírat jako první) s Hůlkou?! *7* Nemáte už v tom tak trochu zmatky?!?!?! -
-
Re: Hůlka *7*
Patří k tomu i toto. At toho Renče nechaj být ! Stejný jako Pilarová, vyjadřovala se na kamery na pohřbu a hodnotila co udělaly děti,co si to dovoluje ? Jediný Gott neměl za potřebí se vyjadřovat,byl se hlavně rozloučit s kamarádem a od toho pohřby jsou. O Hůlkovi píšu proto, že se nemá nic přes média vzkazovat,nadělalo se tak spousta nedorozumění a lidem jako jste vy motaj hlavy! -
-
Re: Re: Hůlka *7*
CO LIDI JAKO JSME MY?CO TIM MYSLIS?
LIDI JAKO MY JSME BLBY NEBO CO?
CELEBRITY NEJSOU LIDI JAKO MY??????????????????????? *4* -
Sledovala jsi pozorně vše co říkala p. Pilarová *7* Jestli se nemýlím, tak nehodnotila Svobodovy děti, ale pouze Renče, o kterém tady převážně bývá řeč.... -
-
Re: Re: Re: Hůlka *7*
Pilarové už to nemyslí,ona za to ani nemůže. *16* -
Ano SLEDOVALA! řekla,že děti zneuctily pohřeb otce. To se opravdu neříká at je to Pilarová nebo kdokoliv jiný !! -
-
Re: Re: Re: Re: Hůlka *7*
Hm, ale asi ne pořádné, protože o dětech nepadla ani zmínka a o zneuctění pohřbu jejich otce taky ne....
Nebo je tady druhá možbnost, a to, že jsme každá viděla jiný záznam... *15*
-
-
-
Gott nic neřekl, protože měl v hlavě totální zmatek. Na rozdíl od Pilarky. Ta je kurážná a vždycky umí na všechno odpovědět. V tom je celý problém. Souhlasím s Pilarkou, že děti p.Svobody si na protest opravdu mohly vybrat úplně jinou chvíli a né zrovna tu, kde by člověk měl vyjadřovat absolutní pokoru. -
-
Pilarka se do toho neměla co motat.Byla věc sourozenců Svobodových ,že Filipa pozvali.A pokud Pilarka neví ,že se vstává až když zajíždí rakev,tak proč by měli vstávat jen proto,že vstala Vendula.Koho chce Pilarka soudit.Jediný Gott je chlap s velkým CH. Neměl potřebu na nikoho házet špínu. *15* -
-
A Renč jako mohl, jo? No docela zajímavý názor... ale taky názor... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hůlka *7*
Renč nic do kamery neříkal,bavíme se o voze ty ale o koze
-
-
D2KUJI, to stejné si myslím já
-
-
Ty jsi fakt chudák,kdo ti dal oprávnění psát,že děti protestovaly? Jen si nestouply kruci a co ještě,dejte jim už pokoj.Oni to tak cítily,proč si měly stoupat,udělaly to hned po ty písni. Jak víš,že to byl protest??
-
-
A Renč se snad podle tebe na kamery nevyjádřil, byť na tom pohřbu neřekl ani slovo do kamery a novinářům ?!?
-
-
Re: Hůlka *7*
jen to, že se podobné pseudohvězdy typu hůlky ozývají do novin a vyhrožují násilím.To snad stačí k vytvoření názoru o jejich zvrácené morálce. -
-
Zamindrákovanýmu hůlkovi už odzvonilo,tak se snaží na sebe upozornit tímto způsobem.Nic si z toho Filipe nedělejte,ikdyž je to těžký *10*
-
-
-
Již bylo dost řečeno
Myslím, že bylo řečeno již více než mělo! Všichni co jste psali, zamyšlete se nad svým textem!!
Že Filip Renč nepovstal bylo jeho rozhodnutí ( nicméně to bylo na žádost syna Karla Svobody) ale v žádném případě to nabyla neúcta ! Skladatele Karla Svobody si VELMI VÁŽIL ( osobně to řekl, zkuste i ho občas poslouchat).
Posuďte jeho profesní um. Je velmi dobrý režisér. Tím, že se díváme na jeho filmy (a diváku je spousta) které se promítají a je spoustu , spoustu lidí kteří se na tento film podívají i několikrát, znamená pouze to, že je ve svém oboru dobrý ( pro ty co ho stále osočují - viděli jste jeho filmy ??? Mám pocit, že jistě ano. Nicméně nemůžete popřít, že je dobrý, možná až velmi dobrý režisér).
Nepřátelé uzavřete již svou zlobu. Čas Vám ukáže zda má čí nemá Filip Renč pravdu.
Pokuste si udělat svět krásnější kolem Vás. Osočování kohokoliv ( někdy mi z Vašich příspěvků připadá, že žiji mezi nešťasnými závistivci)Vám k tomu nepomůže.
A jestli Vám trošku časičku zbude, podívejte se na nějaký pěkný film od Filipa Renče nebo si zajděte na muzikál!! Jistě si odnesete pěkný zážitek. -
-
Re: Již bylo dost řečeno
Ano, bylo řečeno dost. Ale onu píseň složil K.S. pro Vendulu, a proto bylo povinností všech povstat! -
Tam nešlo o to co si Renč myslí , ale asi taky neznáš zásady slušného chování JE NEPSANÉ PRAVIDLO A SLUŠNOST,že když rakev ze zemřelím jede dolů tak se všichni přítomní postaví na počest jeho památky a to tak prostě je.Taky tě vaši asi moc nenaučili .Takovou věc ví snad každý člověk,vlastně až na vyjímky kteři tady Renče obhajují a hlavně tebe .Zeptej se rodičů nebo někoho skušenějšího co se na pohřbu sluší. *10* -
Hanah děkuji za váš konečně zde po dlouhé době správný názor. Oni to tito naivní lidičky co si říkaj národ také pochopí ale bohužel pozdě až ublíží totálně rodině pana Svobody, myslím tím opravdovou rodinu , ne vypočítavou paní Václavu , která to tak strašně zintrikovala a rozdmýchala se Sidovským,která na to vše má tolik energie - opravdu neuvěřitelné !! -
-
pro Lenku
Mas pravdu,pravdu,pravdu...snad zvitezi
-
-
To jsem si bohužel odnesla když jsem se divala jak se pan Renč a syn pana Svobody zachovali na pohřbu,do té doby jsem měla filmy pana Renče docela rada,to jsem ale neveděla,že je to takovej nevychovanec -
Nějaká chytrá
Tady vůbec nejde o to, jakej názor Renč má, ale o to jakým způsobem ho vyjádřil. Máme sice demokracii, ale jsou určité morální meze a mantinely podle kterých bychom se měli řídit. a on je nezná... Chlap prostě nemůže jen tak kopat do ženský, která zrovna přišla o manžela. Renč u mě skončil, nemyslím si, že je zas tak dobrý režisér a na žádný z jeho filmů už nikdy nepůjdu... -
-
Re: Nějaká chytrá
Jakým způsobem vyjadřujete svůj názor Vy?? Jistě vždy geniálně , podle svých vlastních mantinelů. Ale jsou tyto mantinely dle etiky a mravního způsobu života??? Zamyslete se, vždyť tak dokonalý jistě nejste!!! Mravnost a etiku dává společnost v které žijete. Mravnost je vzdát úctu zesnulému , demokracie říká, mohu vzdát úctu tomu ke komu tuto úctu mám. Filip Renč vzdal úctu člověku kterého si vážil, člověku jako byl Karal Svoboda.
Není však povinnen vzdát úctu Venduli Svobodové které si pravděpodobně z nějakého důvodu méně váží.
Mimo jiné do vdovičky nekopal, jen vyjádřil svůj postoj k její osobě- což si myslím je demokratické. Nemůže diktovat jak se mají lidé chovat nechme je ať se projeví sami, mají stejně jako ostatní nárok na svůj názor.
Čas ukáže jak jsem již psala a možná budete psát jak hrozně se Vendula zachovala k dětem Karla Svobody jak je chce připravit o dědictví, jak si již brzy našla náhradu v jiné náruči. ČAS UKÁŽE !!!!! A myslím, že již brzy. -
-
Re: Re: Nějaká chytrá
Je mi Vás opravdu líto. Vězte, že nikdo a ani Vy HANAH nemůžete vědět nic z toho jaký byl vztah mezi panem Svobodou a jeho ženou. Pan Renč si svůj pohled na celou věc měl nechat až po obřadu. Tomu se říká slušnost! A Vaše starosti o to kdo a kolik bude dětit a zda má paní Vendula milence jsou stejné jako v bulváru. Je vidět, že Vás to baví a sama přispíváte k jejich rozmnožování. Přeji paní Vendule a jejímu synovi hodně zdraví a aby tu špínu, která se na ně valí ze všech stran stačili vylévat z kýble ven. Vždy se totiž najdou "dobří" lidé, kteří na druhé plivají, aniž by je osobně znali. To bylo, je a bude. Tak nechte Svobodovi v klidu a svůj čas věnujte něčemu užitečnému
-
-
-
-
jen můj názor
Dobrý den ! Ráda bych vyjádřila svůj názor, stejně jako ho tu vyjadřujete vy a stejně jako ho vyjádřil p. Renč. Můžete mě za něj odsoudit, můžete mi blahořečit, ale měli byste ho akceptovat. Neznáte mě, proto byste mě neměli za můj názor soudit ... a to je vlastně to, co Vám tu chci říct - překvapuje mě s jakým přesvědčením a jistotou tu soudíte člověka, kterého nejspíš nikdo z vás nezná jinak, než z médií. Stejně tak těžko někdo z vás ví, co bylo mezi Vendulou a Karlem Svobodovými - kdo z vás byl někdy přítomen jejich rozhovoru ? Kdo z vás byl u nich doma ? Kdo z vás je znal ??? ... Já tu ale nechci nikoho soudit, jen chci říct, že neodsuzuji p.Renče ani Vendulu - ty lidi osobně neznám a nechci si o nich dělat obrázek podle médií. Paní Svobodové je mi líto a touto cestou (i když poněkud neosobní) bych ji ráda projevila upřímnou soustrast.
Názor Filipa Renče i jeho chování na pohřbu akceptuji. Mimochodem, když už jsme u toho, tak sám Petr Svoboda prohlásil, že p. Renč seděl v první řadě na jeho přání... -
Pohřeb
Když si tak pročítám ty příspěvky,tak jsou plné nenávisti a vulgarity. V jednom příspěvku se píše, že když se pozorně budeme koukat na záznam z pohřbu, tak že Renč neudělal nic špatné. Někteří z vás jsou stejné hyjeny, jako ten koho tu odsuzujete. Také jsem se koukla na záznam z pohřbu. A pokud mám odsoudit Renče, tak stejný názor mám na jeho Jarmilu,která tam stála jak trdlo a myslím,že víc řešila to, co má dělat, než že by tam chtěla uctít památku Svobody. A Renč jí tam nechal stát a sám si odešel. Ať si udělali cokoli, tu pistol zmáčkl Svoboda a bylo to jeho rozhodnutí, že tu už nechce žít.... -
proč?
Proč jsem vživotě neslyšel v západních rádiích žádnou českou písničku,nebo kapelu.Možná jsem měl špatnou stanici,možná ne.Myslíte si,že jsme tak špatní,nebo nás furt berou,jako zaostalý východ..Trochu jsem teda odbočil,ale co vi na to?