Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nabídka

Pane Filipe, zdravím Vás, skládám hudbu a chtěl bych vytvořit hudební složku k Vašemu filmu, vím, že je to troufalé se takhle nabízet, ale jde to jinak? Se srdečným pozdravem Leoš.
    • PROSBA pro Filipa Renče

PANE FILIPE , prosím ozvěte se mi na roman.senko@seznam.cz / dělal jsem od roku 2003 projket (literární předlohu) a nyní jsem myslím našel i investora ,který by cvhtěl ale váš rukopis ve výrobě. Prosím vás už se na vás pokouším nakontaktovat několi týdnů a bez úspěchú. Kdyby to usnadnilo vaše rozhodnutí tak jsem na čísle 604841087. mnohokrát děkuji Senko
  • Nemá mozek

A kdyby si svobodovy děti přály ať skočí s okna tak by to udělal? Nemá mozek co to hreje za divadlo
  • Kontakt

Dobrý den, prosím o jakýkoliv kontakt na pana Renče. Nemůžu nikde na internetu nalézt ani e-mail ani jiné spojení. Předem děkuji ...
  • renčova obhajoba

Se teď snaží na serveru idnes.cz obhajovat.

Myslím, že pro to co na tom pohřbu provedl už není omluvy...to si měl hošánek rozmyslet dřív....

Schválně si to předčtěte, nejvíc mě dojal poslední odstavec, kde říkal že proti Venduli nic nemá....neprotiřečí si tak trochu? *7*
  • narzis

je v nemocnici

jsem zjsitila ze ted chudak lezi v nemocnici v brne pokud vim .snad se mu nic horznyho nestalox)
  • Arogantní Renč

Vždy stejný a stále povýšený!Jak bude reagovat na obvinění,některých kolegů,že to byl právě on,který dal šibeniční termín Svobodovi,souhlasím s názorem,že on je nejvíce na vině.Potrefená husa první křičí.
  • jana

No musím říct, že mě dneska párkrát opravdu nadzvedla ze židle ( a to sem si do dneška myslela, že jsem se už pomalu naučila jednat tak, aby mě něco hned tak nevyvedlo z míry *9* )
    Tolik nenávisti, zloby a závisti v jednom člověku, který si navíc o sobě myslí, že je vševědoucí a že má vždycky pravdu...
    Lituju všech, kdo s ní musí pracovat. Ale byla to docela "sranda" ne? *1* *15* Až se mi přestalo chtít spát, a to i přes to, že jsem dneska po noční *15*
  • Komix

Zdravím, za zkoušku nic nedám a možná si to někdy p.Renč přečte takže: vydal jsem komix a stále mě budí jeho hl.hrdina ze sna...z příběhu by měl vzniknout film..tak nevím ;) .. http://123d.xf.cz/
  • Hrdina pan Renč

Pan Renč je hrdina,vyjádřil svůj názor_na rozdíl od ostatních pokrytců- a za ním si stojí.Hyterický výstup vdovy,oblečené za couru, doprovázená přítelkyní lesbou a matkou, která vypadala jak důra, ten Svoboda udělal dobře, vůbec se mu nedivím, ačkoli sebevraždy považuji za projev slabošství.Pane Renči držím palce, stojím za Vámi.
    • Re: Hrdina pan Renč

že vyjádřil svůj názor? A můžeš nám ho tu tedy vysvětlit? Pokud vím, tak neřekl vůbec nic, co by vysvětlovalo jeho zaujatost

Holčičko -protože dospělá osoba by tohle napsat snad ani nemohla .Pan Renč o životě namá ani páru.Paní Svobodová v televizi řekla jen to co cítila a hledala proč .To co řekla o manželovi je určitě pravda a proč .Mám doma manžela s depresema bere hodně léků apřesto jak nás má rád dovede být zlý ale ve svém okolí to nedává najevo kdyby ho děti vyděli jen občas nevěřili by zeptejte se psichiatra ten vám to potvrdí.Pane Renči v bulváru vše co se stalo na pohřbu najednou svádíte na syna Petra ale já si myslím že za vším jste vy .Atˇ bylo soukromí Svobodovích jaké koli nikdo nemá právo pí Svobodovou osočovat a vy už vůbec.A že si dovolila vystoupit v televizi a proč ne vždytˇjste jí nehorázně napadl kdyby doma brečela křičel by jste do světa že se straní protože máte pravdu . Přiznejte si vy tu ženu nenávidíte od začátku a tedˇještě proti ní štvete i Svobodovi děti které s tátou nežili.Když v bulváru říkáte že proti pí Svobodové nemáte důkazy tak proč jte stím vůcbec začal.nenávist -závist. *16* *16* *16*

TY MÁŠ,ALE NÁZOR!!!TO CHCE KURNIK ODVAHU KDYŽ SI ČLOVĚK SPÁCHÁ SEBEVRAŽDU!!!SI TADY SNAD PÍŠE RENČ SÁM!!! *13* *16*
  • Panu Renčovi

pane Renči,proč najednou ta obhajoba?Máme pocit, že teď házíte vše na hlavu jiným a to jsou - děti Svobodovy. Máme, ale za to, že dle Vašeho vyjádření jste je ani neznal.
    Tak jak můžete tvrdit,že jste dělal co si přál Petr.V "Děti" Svobodovy jsou dospělí a
    věděli co dělají, ale to třetí nejmenší vymodlené dítko p.Svobody potřebujeme svou mámu.Položte otázku sám sobě zda jste byl skutečným přítelem p.Svobody?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit