-
Bufka
To je úplně jedno,co si myslí Bufka. Protože podle něj jsou nemocní lidi taky blázni...Mch. komu to není jasné: člověk, který přežije svůj pokus o sebevraždu jde automaticky na psychiatrii, následuje stabilizace a pak ho analyzují jak psychologové tak psychiatři než ho zase pustí. Takže spekulace o tom, jestli pan Svoboda potřeboval lékařskou péči, či ne, jsou tady zbytečné. Bohužel už mu nikdo nepomůže. -
měl by vstát a omluvit se
Měl by vstát a omluvit se!!!! -
"pane" Renči
"Pane" Renči,
při smutečním obřadu pana Karla Svobody jste se zachoval jako malý drzý spratek a věřím, že vaše nehorázné jednání nezůstane bez odezvy. Jakým právem soudíte druhé? Vždyť právě vy jste již mnohokrát v minulosti svým chováním dokázal, že vaše morálka nestojí za mnoho a nyní jste to jen potvrdil. Bolest, kterou ve svém životě prožívala a prožívá paní Svobodová je alespoň pro mě nepředstavitelná, ale vám zřejmě chybí schopnost empatie. Zkrátka: STYĎTE SE!!! -
-
Re:
Přesně jste vyjádřila to, co cítím i já. Co si takový Renč, který NIKDY nežil v manželském vztahu dovoluje, přesahuje všechny důstojné meze.
-
-
Pokrytec Hůlka 2
Jako člen uměleckého souboru divadla ABC v Praze jsem byl před 5 lety obětí násilného, trestného činu.Jako pachatel stál před městským soudem v Praze herec tohoto divadla E.Č.Byly toho tehdy plné noviny, Blesk, Super, Právo apod.
K soudnímu přelíčení s výše jmenovaným pachatelem, který se i přes své zjevné umělecké propady nějakým zázrakem dostal do alternace obnovené premiery Drákuly( která také podle toho později dopadla, pokud tam měl v titulní roli vystupovat umělec tak podřadných kvalit, jako je E.Č, kterého m.j nazývají prestižní čeští divadelníci zapomenutelným kretenem, dorazil i jeho kamarád v marihuanové zbrani Daniel Hůlka -
-
Re: Pokrytec Hůlka 2
A co jako?
Pět let je dlouhá doba a Daniel Hůlka evidentně dospěl. Nechápu co jste tímto příspěvkem chtěl vyjádřil. Asi budete pěkná kyselá okurka *15* -
Re: Pokrytec Hůlka 2
Proboha co to meleš?
-
-
Smutné
Pane Renči, Vy nevíte, že v první řadě každého smutečního obřadu sedí jen příbuzní pozůstalého? Myslela jsem si, že jste vzdělaný člověk, ale pravidla slušného chování jste zřejmě při studiu vynechal. Tato pravidla platí vždy, i když máte na situaci jiný názor. Je mi Vás upřímně líto!
Dana R. -
Pro Nikolu
jakou pohádku? Jedinej naivní,kdo je tady, jsi ty. Nikdo, kdo se tu zastává Venduly, nepíše žádnou pohádku. Jen jí hájí v tom smyslu, ať jí dá každej pokoj. jak by se ti líbilo, kdyby se ti zastřelil manžel, a lidi, kteří o tom vůbec nic neví, tak tě začali obviňovat, že za to můžeš ty? Za tu sebevraždu nemůže vůbec nikdo. A co tak světobornýho řekl ten zubař? Četla jsem to. Jeho manželka řekla, že Vendulu nikdy nemohli přijmout mezi sebe, protože pro ně nebyla dost dobrá. A Karel se zrovna jemu tak svěřoval. Ono poslouchat, že jedna bába povídala, to taky není zrovna to nej.. Ten kdo se zastává Venduly netvrdí, že to měli doma perfektní. Sledovala jsi jejich 13. komnatu? Tam se Karel přiznal, že když jim Klárka umřela, tak on se z toho dostával v náruči jiných ženských. A zastřelila se ona z toho? A to není žádné, co kde psali, ale to oni sami tam řekli, třeba Vendula si to asi taky řešila po svém, ale co je komu do toho. Oni se nikdy netajili tím, že měli doma někdy Itálii. Ale asi jim to vyhovovalo. A nechápu, jak může někdo obviňovat jí za jeho sebevraždu. Ona je skvělá ženská už třeba jen v tom, co dělá v Kapce. A co měli doma je mi úplně ukradený. Každej doma něco máme. Ale určitě si zaslouží, aby jí všichni dali pokoj. Hlavně ti Karlovo nej nej kamarádi, kteří teď začínají mluvit možná hlavně za tučný honorář od pana Renče. On asi pan Renč totiž nečekal, že si těmi svými výroky proti sobě popudí třičtvrtě národa, takže teď neví, jak z té kaše ven. A když mu už ani jeho rozhovory do novin, kde se obhajuje, jak chudinka za nic nemůže, nepomáhají, snaží se prostě holt jinak. Nehledě na to. Ať vedle mně sedí sebevětší svině, kdyby spadla, omdlela nebo cokoliv, tak jí aspoň zvednu, nejsme hyeny, můžem ukázat, že jsme lepší. Ale Renčovo přítelkyně by byla schopná tam Vendulu nechat chcípnout. -
-
Re: Pro Nikolu
Díky za smysluplný příspěvek!!!!!! Naprosto souhlasím!!! -
-
Re: Re: Pro Nikolu
souhlas,hezky napsáno
-
-
-
Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
Pár faktů:
- dokud Vendula nebyla Svobodová, nebyla nic
- Renč vyjádřil názor a až podezřele se ho všichni snaží umlčet
- při zaznění písně věnované Vendule Renč nevstal, ale nevstali ani Karlovi vlastní děti ( Proč asi? )
- to že měl Renč se Svobodou smluvní vztah a uháněl ho tak, aby splnil termín, není důvodem k sebevraždě. Termín, který se musí splnit honí v téhle zemi tisíce lidí. Zvlášť v umělecké branži.
Karel byl umělec trpící jako spoustu umělců depresemi. V rozhovoru Vendula všechno svedla na deprese, ale v podstatě nezdůvodnila co ho v těch depresích konkrétně trápilo ( výklad deprese a k tomu nekonkrétní za ní udělal reportér ). Jako žena musí vědět, co trápí jejího muže. Pokud to neví, něco je špatně. Karel byl zavřený doma, poctivě pracoval a trápil se depresemi. Z jeho ženy, která určitě původně měla tvořit rodinné zázemí, se stala usměvavá prodejná celebrita.
Od Venduly jsem nikde neslyšel něco jako:"Karel na tom byl vážně špatně, nechala jsem práce abych mohla být denně s ním nebo alespoň byla nablízku, když mě potřeboval. Trápil se tím a tím a byli jsme domluveni že to spolu zvládnem, udělali jsme vše co bylo v našich silách, bohužel nezvádli, je mi to líto."
Naopak mám pocit, že Karel zůstal úplně sám...
Prostě ať se to někomu líbí nebo ne, partner musí nést alespoň částečnou, ne-li úplnou zodpovědnost za toho druhého stejně jako za sebe. -
-
Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
Je zřejmé, že jste nikdy nežil(a) vedle člověka, který trpí depresemi. Je mi líto, že se vyjadřujete k něčemu co evidentně neznáte. -
-
Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
Mluvíte v domněnkách, ne ve faktech... -
-
Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
A tvá fakta jsou kde? -
-
Re: Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
Nebudu se opakovat.
-
-
-
-
Apache??? Jseš normoš??? Víš vůbec co je to deprese? To do něj měla Vendula ty antidepresiva rvát násilím?? Jseš nějak moc chytrý... *13* -
-
viz. inkvizitor nahoře...
-
-
Dovolím si odpovědět. Vendula přece říká, že p. Svoboda byl v depresích. Ale taky to, že ji od sebe odháněl. Já se jí nezastávám, ale občas taky deprese mívám a v té chvíli jsem nesnesitelná pro své okolí a trvám na tom, že chci být sama. Vzpomeňte p. Kopeckého, Vašuta, Brodského, všichni velmi úspěšní muži, někteří s dobrým rodinným zázemím. Deprese je nemoc. Proč to nevyčítáte lékařům, které p. Svoboda navštěvoval? Nehledejte pořád vinu jen u Venduly, možná žila svůj života tak jak ho žila proto, aby aspoň někdo dával trochu chuti do života malému Jakubovi. Měli toho za sebou oba dost, je vidět, že děti p. Svobody nestrávili mladou macechu, je to normální, každý by chtěl rodiče podle svých představ. Ale nepřispěly k depresím trochu i ony? Když nemá člověk vztahy s rodinou v pořádku a není úplný cinik, jako např. p. Renč, pak se trápí. Proč pořád jen Vendula? -
Ano, to je vyjádřeno naprosto přesně!!! Je to jen a jen žena kterou muž miluje kdo mu musí stát po boku v jeho těžkých chvílích a podržet ho i za cenu svých vlastních zájmů. Jsem přesvědčená že v tomto směru je toho hodně co paní Svobodovou bude tížit do konce života... -
-
Eviku co to tady plácáš??? Určitě jseš typ ženy co mužům posluhuje, ale to jsem milá evičko v menšině. Nevím proč by měla Vendula opouštět svou práci, která byla určitě užitečnější než Svobodova. Když to nezvládal, měl se na to vybodnout. A ty utíkej ke sporáku, vaří se ti tam obídek pro manžílka! *9* -
-
Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
ne ne broučku, je vidět že nevíš co mluvíš...od koho budeš očekávat pomocnou ruku až ti bude nejhůř?? od kamarádů z hospody? -
-
Re: Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
Eviku, to se pleteš. Jsem žena. Do hospody nechodím, manželovi nesloužím. Jsme si rovni. Kdyby nezvládal svou práci, nevzdám se všeho jen proto, aby ji mohl dělat. Tak se to dělalo možná před půl stoletím... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
BTW: Proč žijete se svým mužem? -
Re: Re: Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
Ale fungovalo to dobře...
-
-
-
-
-
Nevím jestli jsi chlap nebo ženská, ale 90% chlapů se spíš svěří " kamarádovy u piva než manželce v posteli" -
-
Jako chlap si bohužel často později všímám, že má žena třeba nové boty... Ale žena, aniž bych řekl jedinné slovo, ví vždy naprosto přesně co mi je a co mě trápí...
-
-
-
Rebelové 2
Dobrý den pane Renči,chtěla bych se zeptat jestli bude pokračování Rebelů.Určitě by to mělo velký úspěch..Mohlo by to pokračovat jako že se vrátili a Šimona pustili z vězení a měly by spolu děti,jak tam bylo v těch jejich představách... *4* -
Co vy na to Renči?
Pavel Vítek, zpěvák
"Podle mého názoru je chování Renče vůči Vendule Svobodové naprostá ohavnost. Takto se muž k ženě nesmí chovat, natož k ženě, která právě ovdověla a prožívá obrovskou bolest. Až mě napadá, jestli je Renč vůbec chlap."
Eva Holubová, herečka
"Na pohřbu jsem bohužel nebyla, nemohla jsem jít, ale sleduju televizi a čtu noviny. Celé dění kolem Venduly Svobodové mi přišlo strašné a hlavně malé, ubohé. Takhle se přece nemůže chovat normální člověk k člověku."
Pavel Boček, lékař
"Pan Renč je zřejmě natolik asociální a nevychovaný, že nepochopil obecný význam pohřbu. To není místo pro vlastní exhibici a vyřizování si účtů. A pokud jsou umělci a lidé kolem showbyznysu slušní, měla by to být i jeho režie poslední."
Eva Pilarová, zpěvačka
"Bezprostředně po pohřbu jsem se již jednou vyjádřila na kameru. Byla jsem naprosto šokovaná. Pro Blesk bych ráda ještě dodala, že pod režijním vedením pana Renče znesvětily vlastní děti otcův pohřeb." -
-
Re: Co vy na to Renči?
Josef K. prohlasil, ze je mu to jedno a at se kazdy stara o sebe *10* .
-
-
Ostuda
To co předvedl p.Renč na pohřbu p.Svobody je především jeho ostuda a obraz jeho ubohého charakteru. Nikdo nemá právo soudit chování dvou partnerů, pokud s nimi není v každou společnou chvíli, aby si mohl udělat pravdivý obraz o situaci. A už vůbec ne tímto způsobem. -
-
Re: Ostuda
No nikdo není svatý, Renč už vůbec ne a jestli jí něco vyčítá, měl by se v prvé řadě zamyslet nad sebou. Je to svět showbyznysu,ale téměř všichni se zachovali jako lidé, Renč jako ubohé zvíře, což asi opravdu bude. Nezbývá nám, než se mu tiše smát, protože všechnmo se člověku vrátí a až on bude trpět, neštějne po něm ani pes. Ono není ani za co!! -
Nikdy se do těchto diskusí nezapojují, ale tentokrát udělám vyjímku.Mám na celou situaci okolo p.Renče a paní Svobodové stejný názor jako zde napsala Nika. -
Souhlasím s Vámi, lépe bych to neřekla.
-