-
Kopie části článku...
Myslí si, že tragédii nastartovalo loňské léto, kdy Vendula odjela na dva týdny na dovolenou do Řecka a nakonec tam zůstala mnohem déle. "Vrátila se a Karel si mi stěžoval, že ho ponižuje, předhazuje mu, že on je teď nula, zatímco ona se stala ženou roku a je teď ona celebritou. Svěřil se také, že se mu vysmívá i jako chlapovi. Chtěla od něj i s Jakubem odejít, ale nabyl jsem dojmu, že ho chce vyprovokovat, aby žádost o rozvod podal on."-tak teď diskutujte...
*8* -
Věřím Renčovi!
On ví něco co my ne!!Proto se tak pouští do Venduly!Jsem na jeho straně! -
-
Re: Věřím Renčovi!
a jak to vis, ze on neco vi a jen nekeca! machruje jak vzdy a ted uz nema cestu zpatky , tak si musi stat za svym i za cenu, ze si neco vymysli. -
Vždyť říkáš, že ví něco co my ne , tedy i ty ne, tak jak s ním můžeš souhlasit?
Když nevíš s čím? -
JASNĚ!!! Souhlasím *3*
-
-
ti praví
Dneska jsem se dočetla v mf dnes, že kromě Renče jsou i další lidi z šoubyznysu, kteří zastávají stejný názor jako on. Ti ovšem nebyli tak "odvážní" a vyjádřili tento svůj názor prostě tím, že na pohřeb nepřišli a byla tam zmíněná paní Lucie Bílá. Nevím, kdo je tím dalším, ale pokud to mají být lidé tohoto ražení, tak od nich moralizování teda fakt sedí. Renč je ubohožák, kterého opravdu může omluvit jen to, že je pod vlivem psychotropních a omamných látek-mimochodem tito lidé mají také sklon k sebevraždám a to nepřeju nikomu nic zlého. Co se týká dětí pana Svobody, především si myslím, že se svým otcem už dlouho nežijí a ví jen to, co jim nějací Renčové řekmou. Paní Svobodovou neměli od začátku rádi, mají na to právo. To, že si nestoupli na pohřbu oni, je neslušné, ale přece jen možná omluvitelné. Renč tam neměl co dělat a je mi z něho na blítí. -
-
Re: ti praví
Nevím jestli ostatní osobnosti které souhlasí s panem Renčem budou mít odvahu veřejně vystoupit, protože po tom co pan Renč předvedl je to dost může poškodit. Pokud ovšem nezastávají stejnou věc a to, že i špatná reklama je reklama. A ti co upadají ji asi budou potřebovat. *9*
-
-
Zamysleni
Nejdrive jsem chtel rici, ze smrt je vzdy bolestiva a plna emoci v tomto pripade i dedictvi neni male. Nejsem sice zastance techto moresu, ale plne je chapu.
Podle toho co zde ctu je zde hodne lidi, kteri nekomu preji neco zleho a ja nechapu o co jsou lepsi nez tuny bulvarniho textu plneho senzaci. Zamyslete se prosim kazdy, i kdyz chapu ze to boli, nad timto pribehem cloveka, ktery odesel a jsem si naprosto jist, ze nemohl byt zdrav pokud si prohnal kulku hlavou, ale chapu i jeho deti a nektere zname, kteri maji pravo na svuj nazor a pohled na vec a nejmene kdo k tomu ma co rici jsou lide, kteri tyto pany osobne neznaji a nikdy neznali.
Zase se ukazala ta nase povaha ceska
*9* *9* -
Blázen?
Pan Renč se ohání tím, že jako jediný se zastal p.Svobody nařčení, že je blázen. Pokud vím a četla jsem toho hodně, tak toto nikdo neřekl, pouze to, že byl nemocný (psychicky) a měl se léčit, případně být hospitalizován na psychiatrii. Co je na tom špatného? Pan Muk se také léči z podobné nemoci, která je těžká a nikdo o něm neříká, že je blázen. Myslím, že pobláznil děti pana Svobody, které ve smutku nebyly tak zcela schopni reálně uvažovat, myslím tím, že jejich uvažování bylo spíše emocionální. Pan Renč je lidská bes..e, která s hladovostí hyeny se kochal bolestí vdovy, p. Svobodové. Zbývá jen dodat, že jsem v minulé větě to nebohé zvíře nejspíš urazila. -
-
Re: Blázen?
Majko, určitě jsi skvělý lékař, když bez vyšetření znáš nemoc pana Svobody a víš, že je stejná jako u pana Muka. Ten se navíc ke své nemoci přihlásil sám a o panu Svobodovi to po jaho smrti řekla jeho stále milující žena. A "dětí" pana Svobody jsou možná starší než ty. Tak jim nech právo rozhodovat o svých věcech samy. -
Naprosto souhlasím -
Absolutní souhlas! Navíc je svinstvo když Renč tvrdí, že Vendula byla špatná manželka. Je to lež! A mimochodem: neměl by si pan Renč především zamyslet sám nad sebou? Mám dojem, že podle svého vlastního "morálního" života soudí i své okolí. -
-
Spadlý hřebínek
Renči,Renči, řekla bych,že jsi to pos.al!! Nasaď si ty svoje černý *5* a choď kanálama. Zasloužíš si to neboť tam patříš. Svůj mezi své!!!
-
-
-
Zameť si před vlastním prahem
Nevím, jestli mám začít oslovením pane, neboť jednání, které teď předvádíte uráží všechny a tak nebudu vůbec oslovovat. Jak s Vaší morálkou, kdy otcovství Vám musel dokázat soud si přisvojujete někoho soudit. Vy jste žil v manželství Svobodových,že soudíte? Jejich vztahy a život, byl jenom jejich a nikdo jiný nemůže jejich život posuzovat. Pokud měl pan Svoboda jakékoliv psychické problémy, tak život s ním určitě nebyl jednoduchý.Vaše odsuzování a jednání vůči paní Svobodové je přinejmenším ubohé, pokud se nevyjádřím hnusné. A to co jste předvedl na pohřbu? Každý přeci ví, že povstáním vzdáváte hold mrtvému a ne jeho pozůstalím.
Jestli máte trochu morálky a cti, tak se snažte, abyste se ke svým partnerkám a milenkám choval alespoň tak, jako se chovala Vendulka ke svému manželovi. -
-
Re: Zameť si před vlastním prahem
TOTO JE NEJLEPSI prispevek do diskuze!!!
-
-
pro pana Renče
Smutné na této tragedii je nepochopení slova deprese a hledání viníka za každou cenu. Depresivní NEZNAMENÁ blázen a ztráta radosti a vůle žít NENÍ slabost. Deprese nemusí být na první pohled znatelná,je možné ji na veřejnosti dost úspěšně potlačovat,ale zůstává nebo roste a její léčba není bohužel tak jednoduchá a rychlá jako u chřipky či zlomené nohy. Ovšm ztratit soudnost,schopnost samostatně řídit svoje kroky, nepochopit význam slov etika a morálka je neomluvitelné a podlé. -
-
Re: pro pana Renče
Děkuji, že jste správně pojmenoval co si myslí snad naštěstí většina národa. Smuteční obřad byl pro p.Svobodu a měl být úctou k němu. Řešení osobních výhrad si celá strana po pravici pí.Svobodové měla nechat na jinou chvílí. Tím, co udělali řekli jasně kdo jsou.
-
-
Renč-je primitiv
Pane Renči, především si myslím, že to co udělal pan Svoboda, udělal v důsledku své nemoci. O soukromém životě manželů Svobodových nic nevím a nemíním věřit tomu, co se píše v bulváru. Každopádně, i kdyby měla paní Svobodová 10 milenců, zdravý člověk by si prostě hlavu neprostřelil. A jeho malý syn? Ten provedl panu Svobodovi snad taky něco špatného? Názory pana Renče jsou zcela zcestné. Přisuzuji to buď nízkému intelektu, nebo touze se zviditelnit-jiným způsobem mu to moc nejde. Držím palce paní Svobodové, protože je podle mě velmi statečná a věřím, že žít s člověkem , který trpěl takovou depresivní poruchou taky nebylo určitě lehké. Přeju jí, aby se jí v životě dařilo dobře. -
Renč
Nechápu, jakým právem se Filip zachoval tak, jak se zachoval. Vendula je opravdu silná osobnost, protože to co si prožila ona, by málokdo z nás ustál! I kdyby měla deset milenců, nikomu do toho nic není. Bylo by to jen mezi ní a Karlem. Když se sama dostávala ze ztráty Klárky, tak Karel sám proháněl sukně a to je snad v pořádku? Nevěra se neřeší sebevraždou. Musel být opravdu nemocný! Nehledě na to, že o její nevěře není jeden jediný důkat. Proto nemá právo takový parazit někým opovrhovat! Ať si raději zamete před svým prahem. Ku*revník jeden. A Svobodovým dětem se divím. Vědí kulové, nechají si něco nakukat a chovají se jako dementi. Svoboda by se za ně musel stydět, kdyby to viděl! -
Můj názor
Připojuji svůj názor do diskuze,protože nerozumím útokům na Filipa Renče...Sledovala jsem tak jako všichni dění kolem tragické smrti Karla Svobody.Ačkoliv jsem v prvních momentech velmi soucítila s jeho manželkou,které si vážím za práci pro nemocné děti,nechápala jsem jak její ospravedlňující prohlášení pro média,tak zvláštní okázalost svého zármutku...Prostě,cítila jsem z ní neupřímnost,nutnost obhájit svoji osobu za každou cenu... ale proč...nechci ji soudit,ale zřejmě stejně jako já to viděl Filip Renč,který vyjádřil svůj názor.Ten s neúctou ke Karlu Svobodovi ale nemá nic společného. __