-
Jste "rovný chlap"
Milý pane Renči, jste "tvrďák" a to se mi líbí - VYDRŽTE! -
-
Re: Jste
To si opravdu myslíte že pan Renč je tvrďák?Super názor a co na to váš psychiatr.
*9*
-
-
hlídač č.47
Pane Renči,Váš film Hlídač č.47 mě dojal.Seděla jsem v kině, koukala na děj a herce a prožívala to s nimi.Po čase už jsem ani nevnímala,že jsou kolem mě lidi.I když Vás nijak zvlášt´nemusím, za tento film se Vám a lidem ,kteří jo s Vámi dělali hluboce klaním. -
Vzkaz
Nedávno jsem četla rozhovor s Vámi, teda-moc se mi líbí Váš postoj k životu-pokud zde chodíte číst tyto vzkazy chci Vám říci, že Hlídač. č.47 byl úžasný. Nevím co bude, ale zatím je podle mě Vašim nejlepším dílem. Zuzana *14* -
Renc
Jen bych chtela rict, ze se vsude opiraji o Rence, protoze nevstal, kdyz na pohrbu hrali pisen, kterou napsal pan Svoboda Vendule. Ale to, ze se nepostavili ani jeho vlastni deti nikdo neresi...
At uz se konecne sakra kazdej stara o sebe... -
-
Re: Renc
Přesně tak, ať se každý stará sám o sebe. Tohle kdyby udělal pan Renč od samého začátku, nemusela být takováhle ostuda na pohřbu. Neříkám, že za všechno může právě on, nikdy mi nevadil, ale kdyby se nemíchal do Venduly, byl by klid. Zrovna on má koho moralizovat a poučovat Vendulu, člověk, který má na krku znásilnění a dítě, ke kterému se přiznal až po mediální kampani a testech DNA. V tu dobu se do něj Vendula taky nenavážela a nestarala se o něj. A jestli jste dneska četli rozhovor v Blesku s ním, tak on vlastně proti ní nemá jedinej důvod, proč to dělá, prostě se chce zviditelnit. Když se ho ptali, proč útočí tak na Vendulu, odpověděl, že mu vadí, že Vendula dělá ze svého muže blázna. To ale Vendula neudělala, Vendula pouze řekla, že je fakt, že Karel měl poslední dobou deprese. Bulvár to však nafouknul a udělal z toho, že byl psychopat. Jinej argument Renč na Vendulu neměl, tak proč se vozí po ženskej, která si svýho prožila až až. Poslední roky jen pomáhala a kdo teď pomůže jí ? -
-
Re: Re: Renc
Kdo pomůže paní SVOBODOVÉ a hlavně kapce naděje no přece my. všichni co jí máme rádi. Hlavně nesmíme dopustit aby kapka naděje skončila kvůli zlobě a nemávisti.
-
-
Re: Renc
Tak začni u sebe a neotvírej tyto stránky...
-
-
Přátelé
domnívám se, že se mnoho lidí s okolí pana Svobody plete. Z vlastní zkušenosti dobře vím co to znamená mít deprese. Po různých životních kotrmelcích jsem jimi trpěl několik let a nakonec jsem přišel za svým přítelem psychiatrem s prosbou o pomoc. Byl jsem v děsivém stavu, jenom malý kousek od toho, abych udělal něco nepředloženého a moje první věta byla: pane doktore jsem blázen! Psychiatr se na mě podíval, uklidnil mě a po několika mnohahodinových vyšetřeních mě ujistil, že jsem zcela normální jedinec, který prostě trpí depresemi. To znamená, že mozek přestal produkovat hormon, který rozpouští hormon č.2,který je příčinou depresí. Antidepresiva rozpuštěcí hormon nahrazují. Dnes jsem v pořádku, neboť jsem se pod dozorem odborníka deprese zlikvidoval. Tím chci říct, že pokud pan Svoboda trpěl depresemi, v žádném případě NEBYL BLÁZEN jak mnozí neustále mylně tvrdí. To je hluboký omyl. Co se manželství týká: každý člověk až na vyjímky vám potvrdí, že po 12 letech soužití dochází k různým hádkám a neporozumění, ale to neznamená, že by se manželé přestali mít rádi. Občas na sebe s manželkou ječíme, ale už za půl hodiny s toho máme legraci, dáme si pusu a jsme v pohodě. Pana Svobodu jsem znal i jeho paní, a myslím si, že se rozvádět nechtěli. Karel byl hodně smutný, ale spíš z jiných věcí. Nevěřil lidem, pronásledovala ho závist a to byla vždy jeho první věta, když jsme se viděli. Na dotaz jak se vede tak jeho první větou byla: BYLO BY TO FAJN, KDY NEBYLO (řečeno doslova) ZASRANÉ ČESKÉ ZÁVISTI. Osobně se domnívám, že příčiny k jehosebevraždě byly jiné, než pouze neshody v manželství. Únava, zklamání v lidech atd. Je to smutné, těšil jsem se na další setkání, neboť pan Svoboda byl skutečně ohromná osobnost, a slušný a báječný člověk. -
Dan Hůlka měl pravdu !
Svým vyjádřením pro tisk Filip Renč potvrdil to co řekl v obřadní síni nahlas Daniel Hůlka: "Ta svině Renč něco nakecala Svobodovým dětem,"! Potvrdil to svými rozhovory sám Renč. To je neuvěřitelné! Navíc tento člověk tvrdí, že Vendula a Sidovský začali dělat s Karla Svobody psychopata a blázna. To je absolutní lež ! Každý psychiatr vám řekne, že člověk kterého postihnou deprese není blázen a už vůbec není psychopatem! Pokud si chce Renč hrát na jediného spravedlivého,který prý chce chránit Karla Svobodu před špínou, tak by si měl alespoň zjistit tato prostá a všeobecně známá fakta. Renč se prostě projevuje jako bezcitný primitiv. Mimochodem: být na místě Petra Muka okamžitě odstoupím z role rabiho Löeva v muzikálu Golem. Předpokládám, že nemá zapotřebí nechat se urážet zrovna Renčem. -
-
Re: Dan Hůlka měl pravdu !
ano, je to tak -
Re: Dan Hůlka měl pravdu !
Souhlas! -
-
Re: Re: Dan Hůlka měl pravdu !
Souhlas -
-
Re: Re: Re: Dan Hůlka měl pravdu !
ano má pravdu
-
-
-
-
Film Lída Baarová je nádherný...
Světová kvalita !!! -
bez komentáře
Je to celkem nedávno co jsem shlédla film americké produkce,bohužel už si nepamatuji přesný název,ale pro oddych byl skvělý. Dva mladíci vydělávali na svatbách jiných a posléze i na pohřbech. Zkrátka já jsem příbuzný z desátého kolena a moc mě mrzí, že strejda zemřel. Najedli a hlavně napili se a pokračovali dál.A pan Renč jak koukám najel na stejný systém.Sednout si do první řady na pohřbu člověka, který byl pouze můj známý to je hodně velká drzost a navíc to zavání supáctvím. Je nám jedno co si o tom on myslí, ale slušnost je slušnost. A on se svým arogantním výrazem všude, ale absolutně všude, znám ho z jiných akcí, kterým děláme sponzora, a on je první kdo přijde a navíc je jediný koho z obchodních kruhů málokdo zná, se domnívá, že všichni sednou na pr..., protže přišel někdo koho v podstatě neznáme. Možná, že ty pohřby mu sednou, příští týden má kremaci pí. Komoníčková, byla z bohaté rodiny, takže tam byste se mohl najíst a napít p. Renči. Ale nejdříve si zameťe před svým prahem a pak bombardujte lidi, kterým nesaháte ani po kotníky. Je to poprvé co někam odepisuji, ale vaše arogance dožene ke zlosti každou ženskou. Kromě té Vaší přítelkyně asi jí bude něco chybět, co Vy na to? -
-
Re: bez komentáře
Co si dovolujete psát takto o hostu pozvaném dětmi pana Svobody ?? Je jedno jestli je to Renč,jak vy píšete s drzým ksichtem - jaký máte asi vy ?? - Svobodové kamarádka seděla také tam a nikdo to neřeší. Nevíte o tom nic, píšete bludy,respektujte přání dětí oni vědí proč to tak bylo. Pane Renč jste statečnej, držíme palce před hlupáky, at to ustojíte !!!!!!!!!!!! -
Děkuji za tento příspěvek. Pan Renč má pozoruhodnou schopnost na sebe upozorňovat za peníze jiných.I když negativní reklama je taky reklama,že?Co třeba jeho kauzy se znásilněním, otcovstvím atd..A o psychických nemocech toho také hodně ví. Zajímalo nby mě, jestli by někomu, kdo má zlomenou nohu radil, aby to rozchodil.S depresí je to stejné. Nepřeji mu, aby to někdy zažil . i když možná mu to přeji. -
Pan Renč ucítil šanci si udělat reklamu.....ale bohužel mu to nevyšlo jak si představoval. *13* -
Tak to je přesný!!!
-
-
Je mi líto
Dobře, bylo to přán syna Petra,aby snimi seděl v první řadě, ale přeci je to tak nevhodný. Měl říct, stojím při vás, ale tohle s nehodí. každý má svůj názor, ale jak může být člověk tak zákeřný pár dní po tom co se Vendula stala vdovou. Mluví o tom, že mu do jejich osobních problémů nic není, tak proč o tom vůbec mluví. je mi z něj špatně a kdybych ho teď potkala na ulivi tak mu plivnu do obličeje. Proč takový lidé žijí. Neumím si ani představit jakou bolest teď Vendula prožívá. To si přece nikdo nezaslouří... -
*14*
Zvláštní je, že nejvíce moralizují a poučují ti co sami mají máslo na hlavě. To je přesně případ Renče. Jemu nejde ani tak o Svobodu, nebo o Vendulu , jako o sebe. Potřebuje si masírovat svoje ego. Ať už má jakýkoliv názor, není slušné vyjadřovat ho na pohřbu. Navíc schovávat se za vůli Svobodových dětí je opravdu ubohé.
Filip Renč udělal přesně to, z čeho obviňoval Vendulu- herecký výstup. Z jeho výroků a narážek se dá vyčíst, že v podstatě bydlel u Svobodů ve skříni. Pokud Karel Svoboda posledního půl byl v častém kontaktu s panem Renčem, pak není divu, že spáchal sebevraždu. -
-
Re: *14*
naprosto s vámi souhlasím, ať je Vendula jaká je, tohle se na pohřbu nedělá. Pokud s ní nesouhlasil, měl zůstat doma a ne si demonstrativně sednout vedle ní.
Měla jsem kamaráda, který se také oběsil a měl doma perfektní zázemí. Ale bohužel deprese byly silnější a on nechtěl jít k doktorovi, aby si lidi nemysleli, že je blázen. Přesně jak to pan Renč řekl. Přála bych mu, aby si je taky někdy prožil.
-