Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máňo,máš pravdu !!!

Kdyby se měl odstřelit každý ,kdo má v práci problémy,tak se picne půl republiky,kdyby se picli ty co mají manželské problémy,tak zůstanou už jenom děti a důchodci. Důchodci,ty vymřou sami nebo až zjistí doplatky za léky a u dětí si hodí mašli díky šikaně,takže nám zůstanou nemluvňata a na ně stačí doktor Heparin.Pořád bude o čem diskutovat,ale vrátim se trošku zpět k tématu.
    Já nikde nikdy nepsal,že to či ono by se mělo řešit sebevraždou ,ale také je fakt,že zatímco u pana Svobody mi takové ty důvody o zdraví,o dluzích,...... připadají jako takové podstrčené zdůvodnění u kterých se jenom divím,že je někdo vypustil do éteru a myslí si že jsme totální blbci a na vše skočíme a kladu si otázku proč nám někdo podstrkuje takovéto varianty?
    Mě opravdu jako jediné pravdivé a logické vysvětlení připadají manželské problémy.Kdyby se v tom tolik vdova a její manažer nepatlali,ta týden po pohřbu si na to už nikdo nevzpomene.
    Ale když nám někdo chce namluvit,že měl finanční problémy,tak si myslím ,že si snad z nás opravdu někdo dělá srandu. Jestliže někdo předkládá jako důvod pracovní problémy,tak si myslím,že p.Svoboda byl natolik zabezpečen,že si mohl práci vybírat podle chuti nebo klidně už i nepracovat. To si nemůže dovolit každý,říct mě už práce nebaví a nebudu nic dělat,protože většinou na výdělku z té práce je existenčně závislá rodina,ale takové starosti on určitě nemusel řešit.
    Mám takový dojem,že většina žen si myslí,že chlap je necita,kterému stačí když má navařeno a vypráno a víc neřeší. Dovede si některá žena představit,že odchodem manželky při manželských problémech se chlapovi hroutí celý život a že tím přichází o to nejcennější co měl. Je mu fuk auto ,barák,ale to co nejvíc miloval najednou není a tím celý život pro něj ztrácí smysl a to nemluvím o běžném řešení v naší republice,kdy ženě zůstávají děti a když je manželka proti němu neočkuje,tak je vidí jednou za 14dní a tím většinou začíná i odcizování mezi otcem a dětmi a při představě tohoto sebevraždu neschvaluji,ale dovedu jí pochopit. Pavel
    • Pro Pavla

Mas pravdu,pravdu,ve vsem,ve vsem..SUPER NAZORY uplne ve vsem smeru dik
  • Filip Renč úctu KS vyjádřil

Pane Renči,viděla jsem,že jste Vy,Jana i Petr úctu KS vyjádřili, tím, že jste povstali,když rakev zajížděla.Ostatní, kteří čtou poze bulvár, ať se podívají na celý pohřeb na www.idnes.cz a teprve pak ať hodnotí.
  • Filip Renč za to nemůže

Tak jsem si dnes po přečtení rozhovoru s Renčem v MFD pochopil jednu věc. Ten člověk je prostě chudák. On za to prostě nemůže. Vůbec nechápe co udělal, vůbec nechápe, že kdo má deprese není blázen (proto mimo jiné i narážky na Muka) nechápe jaké svinstvo má na svědomí a prostě on není schopen to pochopit, protože jeho duševní schopnosti na to nestačí. Tak cinické a duševně prázdné stvoření se skutečně vidí pouze vyjímečně, když s naprostým klidem kope do ženy, která najde mrtvého manžela a během několika vteřin se jí zboří celý život, a ani to ho nezarazí, tak je to prostě hovado a prase. B-hužel i takoví mezi námi žijí.
  • Je mi smutno

Je mi smutno z toho, co se rozpoutalo okolo smrti a pohřbu pana Svobody. Nikdo z nás nemá vůbec ponětí, co se dělo nebo děje uvnitř jeho rodiny mezi současnou manželkou a dětmi z prvního manželství. Ani pan Renč ne. A je opravdu smutné, že v souvislosti s tak smutnou událostí cítí potřebu komentovat chování toho či onoho. Myslím, že si na kritiku měl najít jinou chvíli. Smrt člověka je fatální záležitost. Věřím, že ať už bylo manželství Svobodových jakékoliv, prošlo mnoha těžkými obdobími a teď paní Vendule rozhodně není hej. Kdo z nás ví, jak by se zachoval, když se mu v jediné chvíli tak strašně otočil život a navíc se na něj soustředil zájem celé republiky. A navíc - ať paní Vendula v této chvíli udělá cokoliv, vždycky to bude špatně. Vždy se najde někdo, kdo se bude cítit oprávněn kritizovat. Obávám se, že našemu národu chybí slušnost, úcta a pieta.
    • Re: Je mi smutno

Naprosto s vámi souhlasím a děkuju za rozumný názor
    • dik

Konecne poradny a vyrovnany nazor.dik.
    • Re: Je mi smutno

Neni co dodat.Mate pravdu
  • RENČ

Helejte on už se pouští i do Muka. Ubožáček jeden. Je vidět, že už neví kudy kam. Že by na něj už pomalounku začalo docházet? Jo boží mlýny jsou poctivé a ještě se uvidí. Vzkaz pro Renče: nevyčítám ti, že sis nechtěl stoupnout na pohřbu, ale tyhle kecy co pouštíš z huby si už fakt nech!
    • Re: RENČ

čteš moc bulvár...a moc jim to baštíš . *1*
      • Re: Re: RENČ

víš houby, kde jsem to četl.......asi málo sleduješ TV noviny a nečteš noviny (a nemyslím tím blesk a super či spy *9* , nebo jaké nesmysly máš denně na stole)........ *1* *1* *1*
  • REBELOVÉ

Dobrý den pane Renči.Budepokračování Rebelů?Moc doufám,že jo.Je to stašně hezký film,akorát sem vždycky smutná z toho konce..Posím prosím udělejte pokračování..Děkuji..:-)
    • ilonka94

Re: REBELOVÉ

Rozhodne souhlasím....bylo by to SUPER...Je to sakt COOL filmeček ♥ *14*
  • křivák

Tak to co napsal Vendule Svobodové bylo strašný a udělal jsem si o něm pěkný obrázek.
  • Trapák Renč

Sednout si doprostřed řady pro nejbližší příbuzné to bylo od pana Renče trapné nebo spíše hnusné. *5*
    • Re: Trapák Renč

Redakci iDNES.cz se podařilo získat telefonické prohlášení Petra Svobody:

Prohlašuji, že jsem to byl já, kdo s plným vědomím a svědomím požádal Filipa Renče, aby mne doprovázel na pohřbu mého otce, seděl se mnou v první řadě s ostatními pozůstalými a podržel mne v této pro mne těžké chvíli.

Petr Svoboda, syn Karla Svobody
  • zameť si před svým prhem

Dobrý den,
    pane Renči nejvíc kolem sebe kope ten co nemá čistý svědomí.A Vy když chcete moralizovat tak si zameťte před svým prhem. Vaše milenky a děti by mohli vykládat !!!!!!!!! Slušnost a úcta to by se hodilo!!! *13* *13*
  • pro Renče

Proč si pana Svobodu nevzal na pivo nebo na kafe a nepokusil se mu pomoci před jeho odchodem, pokud jsi ho měl tak strašně rád? Tak jak ses projevil ty se neprojevuje kamarád, který chce uctít památku svého přítele ale jen a pouze HYENA, KTERÁ " JDE PŘES MR... ". Mylím že jsi měl dost času to řešit dopředu jako kamarád anebo jsi měl v sobě najít trochu slušnosti a nechat jeho rodinu a lidi, co ho měli rádi nějaký čas v klidu. Ale on by tě za čas už nikdo neposlouchal. Já osobně se všemu s tvým jménem budu obloukem vyhýbat a myslím že nebudu sám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší