Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • freddie is a god

Zdravim queenaky, freddieho pořád slyšim a asi slyšet neprestanu *4* je to bůh. A dokonce jsem zjistil, že moje známa z uk byla druha kdo věděl, že má freddie aids. Osobně se zna se zdr.sestrou co mu delala testy. Sem myslel že spadnu do vrtule když mi to řekla *4* Takže freddieho navždy v srdci
  • gay

No nevim.. queen ani tenhle maník se mi nikdy nelíbili..ale ¨byli asi hodně úspěšní.. Nejlepší je Nirvana a Kurt Cobain.. *14*
    • nika1979

Re: gay

každej sve iluze to jseš ty mrkvičko, nat tu nechot queen je kapela legenda
      freddie mercury *5* *5* *5* *5* *5* *13* *13* *13* *14* *14* *14*
    • Re: gay

ne asi,ale nejúspěšnější *1* ...nejlepší kapela 80. let ...no,vlastně na světě *3*
    • evelina

Re: gay

Jeho sexuální orientace nic nemění na tom, že to byl šoumen,měl krásný hlas a pro mnoho žen byl velmi přitažlivý
      • nika1979

Re: Re: gay

TOJE PRAVDA ................ VNAŠEM SRDCI ZPIVA. ............ AJ MEM.... SRDIČKU ZPIVA NEJJJJJJJJJJJ PISNIČKY BIL ŠARMATNI VELIKAN GAY....... FANINKA JEHO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 62

Krásné narozeniny Freddie,oslav to tam nahoře ve svém stylu.Nikdy nezmizíš z našich srdíček a vzpomínek. I STILL LOVE YOU FREDDIE!!! *14* *14*
  • The show must go on

My soul is painted like the wings of butterflies

geniální...
  • evelina

NAROZKY

Tak si tak pročítám příspěvky a jsem ráda, že Freddiho většinou milujeme a obdivujeme. Těch pár vulgárních ubožáků nestojí ani za vyjádření (ale štvou mne).
    NEZAPOMEŇTE NA FREDDIHO NAROZKY!!!!!! Už se blíží
  • dům Freddieho

Prosím můžete mi někdo upřesnit polohu domu Freddieho v Londyně?Mám tam pracovní cestu a to prostě nemohu vynechat!!!!!!!!!!!!! *14* Díky moc!Macek
  • dealer

v jedné jeho písni se zpívá,,I když mi srdce puká a roztéká se make-up pořád se usmívám." tu to píseň mám nejraději,protože ta slova se vám zaryjí hluboko do paměti a nemůžete je vymazat ani byste to chtěli,Pan Mercury žil jak chtěl a nevšímal si co na to řekne okolí žil z minuty na minutu,když zpíval nezůstaly jedny oči suché a davy zpívaly s ním jeho písně,nejde nikím nahradit,proto zůstane pro jeho fanoušky nesmrtelný,on neumřel žije dál v našich srdcích a myslích
    SHOW MUST GO ON *14* *4*
  • nej spěvák světa

Hej já měla kluka a on mi jednou řekl že Freddie je fet'ák a já se za to co řekl sem si s ním rozešla!!... *4*
    • forever Freddy Mercury

Já jsem Freddyho znala je mi 55 let a byla jsem na jeho koncertech.a jednou jsem se s ním setkala a mám doma jeho podpis.Když zemřel tak jsem brečela snad 14 dní než jsem se z toho dostala tak to trvalo hodně dlouho.Ani ted´ z toho nejsem v pohodě.I LOVE YOU FREDDY!!!
      • Re: forever Freddy Mercury

Já jsem na tom stejně.Je mi taky 55 a Freddieho přímo zbožňuju.Jen lituju,že jsem na jeho koncertě nebyla,tenkrát to nebylo tak jednoduchý.V říjnu jdu na koncert Queenů,ale mám strach,že bez Freddieho to nebude ono.No uvidím.Freddie v našich srdcích má svoje pevné místečko.FREDDIE FOREVER. *14* *14*
        • nika1979

Re: Re: forever Freddy Mercury

neboj ......... jse bude divat jse naneho divame a zpominame aspon ho nic netrapi vem te jsi svičky věnce , križ a spominejte ja ho tajna faninika budu........................zpominat naneho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • nika1979

Re: forever Freddy Mercury

kdo by nebrečel jak taky mam srdičku jako ty forever i love you freddy mercury nej vic zbožnuji barcelonu a dalši hity jeho čauky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Byl to frajer nejvíc

Zdravím všechny milovniky Freddieho taky jsem na něm vyrostl:a nejvíce mě bolí kdyš nekdo npodobuje jeho písně takovej hlas už mít nikdo nebude a jsem rád že má tolik příznivcu zdravim všechny s teto stranky kdystak mi napište rad se dozvím více čau.Wašek *5* *3*
    • nika1979

Re: Byl to frajer nejvíc

mně ani tak ne aspon vim kdo nej sexy hlasek wašku čauky
  • just.lucy

Freddie for ever

Je mi 16, poslouchám skupinu Queen a mám ráda Freddieho a nikdo mně nechápe *9* . Všichni v mém okolí ho berou jenom jako nafoukanou hvězdu, homosexuála, který kvůli vlastní blbosti zemřel na AIDS, protože žil nevázaným životem. Ale to je vše. Nikdo o něm nic neví a hned ho soudí. Nikdo neví, že byl velmi citlivý, stydlivý a měl moc rád zvířata, především kočky (které mám osobně taky moc ráda). Musím být proto hned divná, že jdu jiným směrem než ostatní? Freddie, je škoda, že už nejsi s námi. I still love you *14*
    • Re: Freddie for ever

ahoj,prosím tě ať si ostatní myslí co chtějí ať ho považují za koho chtějí,ty víš jaký byl,oni si myslí to co si napsala,ale on byl opačný,koukal jsem nedávno na jeho životopis jeho přátelé,vyprávěli,že když měl svoje 39 narozeniny,tak měli přijít za někoho koho mají rádi on přišel za sám sebe,protože nikoho nechtěl nabodobovat takový byl Pan Mercury jiný než ostatní a to i těm tvým lidem v okolí můžeš říct
    • bulsara

Re: Freddie for ever

Cauky me je taky 16 let. Queen posloucham uz od mala. Moje teta je posloucha totiz taky tak to mam asi po ni..navic ona se narodila 5.9. ve stejny den jako Freddie ale asi o 5 let pozdeji *4* ...vubec newim jak takova haluz je mozna *1* upe ji zavidim. *16* Freddie byl vyjimecna osobnost, byl to showman. Jinak je ale smutne ze musel odejit tak brzo a pokazde kdyz posloucham These Are The Days Of Our Lives nebo No One But You tak je mi velmi smutno..jsou to nadherne pisnicky ale vsechny pisnicky od Queen jsou nadherne....We still love you Freddie *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit