-
MILÁČEK FREDDIE
FREDDIE? To byl človíček,na kterého není možné zapomenout.Myslím,ze to nebyl jen skvělý zpěvák,showmen,ale taky výborný kamarád a přítel.Tomu,kdo ho poznal a měl to štěstí,že s ním mohl prožít kus života,lze jen a jen závidět.Freddie navždy zůstane v našich srdcích,jako někdo,koho nelze nahradit.I STILL LOVE YOU FREDDIE!!!
*14* *14* -
Freddie forever
Freddie se narodil, skládal, zpíval, žil, aby udělal šťastný neskutečný množství lidí po celým světě. Bohužel jeho hektický a bohémský život ho stál zdraví a nakonec i život *9* . Lepšího zpěváka těžko někdy bude. Freddie forever and ever *4* . -
Freddie
Zdravím všechny fandy tohoto úžasného zpěváka:))) nebudu tady psát, jak strašně dlouho vyrůstám na jeho písních apdb. i když je to pravda, řeknu jen, že Freddie byl zpěvák, který vytřel všem zrak a myslim, že to dělá i nadále po jeho smrti, i když je spoustu suprovejch kapel a zpěváků(např: Depeche mode(má nejoblíbenější), Madonna, David Bowie atd..) myslim, že Freddieho hlas je velmi pronikavý a nepřekonatelný!! *4* -
I STILL LOVE YOU, FREDDIE
Freddie nikdy nezemřel. On zůstává dál s náma. Zůstáva v našich srdcích a nikdy nás neopustí. ON ne. Byl to neskutečně velkej člověk s obrovskym srdcem. Znám to už i z vyprávění mýho táty (bubnoval s nim na jednom koncertě). We MISS you Freddie. Byl, je a stále bude ten nejlepší zpěvák ze všech. Patří mezi ty, kteří neumírají. QUEEN FOREVER, FREDDIE FOREVER. I téměř 20 let po jeho smrti jeho písně znějí dál. Moc mi chybí. Bždycky je mi do brekuu, když čtu někde článek o Quen a je tam : "24.11.1991 Freddie Mercury umírá na AIDS. Si úúžasnej.I STILL LOVE YOU, FREDDIE. -
-
Re: I STILL LOVE YOU, FREDDIE
freddie mercury
on stale je naŠICH KRASNICH SRDIČKACH
UKRITEJ A JAKO PRINCEZNA DIANA TAKE JE VNIŠICH KRASNICCH SRDIČKACH freddik MERCURY NAŠ IDOL MILAČEK LASKA NAS FANOŠKU *5* *16* *8* *5* *3* *13* *5*
-
-
i love you freddie forever
I LOVE you freddie forever
je jedno ze byl na kluky ja sem taky na holky a nikomu to neva kdyz umrel este sem ani nebyla na svete ale diky cely diskografii co ma tata je queen my favourite band *14* -
freddie
Je to frajer! a to moc velkej *4* -
Náš Freddy
Freddy Mercury byl nekdo..vyrostl jsemna jeho hitech,a mam ho rad takoveho jaky byl...pro me to bude vzdy velky vzor *3* -
FREDDIE FOREVER
Lidi,vy jste snad na Freddieho zapomněli,nebo co?!Tak dlouho žádnej příspěvěk do diskuze.... *9* -
-
Re: FREDDIE FOREVER
Na Freddieho nelze zapomenout. Byl jedinečný, jeho charisma, jeho hlas, to jaké skládal písničky. Freddie forever. *14*
-
-
Freddie is number one
Všechno nejlepší k 16 výročí,moc tu chybíš,byl si a vždy budeš nejlepší. *4* -
proč???
Je to v prdeli.Nikdo jako on už tady nikdy nebude.Zase jsem poslouchala jeho písničky a teď mám z toho depku.Já vím,že si říkáte co tady vyšiluju,ale musela jsem to napsat. *9* -
-
Re: proč???
Ahoj qveeny poslouchám moc ráda.Já nechápu proč si lidi myslí že to byl blbej člověk.mě taky nikdo nechápe takže když já řeknu že qveeni jsou moje nejoblíbenější skupina tak každej dostane záchvat smíchu a radši se se mnou nebaví. *9* *7* -
Re: proč???
jo ja u jejich pisnicek brecim treba the show must go on. to je mega emotivni pisen *9* *14*
-