Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejfaninka
    Všechno nejlepší Freddie *9*
  • krischa

Mr. Love

Miluji tě.. a níkdy tě nepřestanu milovat...<3
  • Freddie je nenahraditelný

Freddie byl dokonalý!!!Uměl všechno:Dokonale zpívat, bomba kreslit, psát dobrě melodie a texty atd.!Strašně mu závidím!!(A byl i hezký*4*).Škoda, že umřel!Skoro vždy když někdo slavný umře se říká co by se mohlo stát kdyby žil...Většinou se tak ti mrtvý víc proslavý než když byli živí...Ale to u Freddieho rozhodně neplatí!!On dokázal velké věci!Sice například Beatles byli slavnější ,ale v mém srdci rozhodně ne!!! R.I.P. Freddie!!Pořád se na tebe dobře vzpomíná!! *3*
  • gagacek

miluji te

fredie je moje životní láska už od mala jej poslouchám..je to ten nejlepší zpěvák chlap a je velmi citlivý a nevadími že byl odlišný např jako že se jinak orijentoval...atd...fredie pro mě nezemřel a v mém srdci stále žije..za to co ve svém životě prožil si zaslouží potlesk....za to že na Zanzibaru jej nikdo neuznával..neměl ani..své místo na nástěnce...už jako malý byl talentovaný...ale Zanzibaru se o něj nezajímalo.....to byl asi důvod ktomu proč nezminovat svůj původ....jemi ho moc líto...byl to užasný člověk a ti lidi co ho kritizují kvůli tomu např že je GAY no a co jako to je normální ne ...nezaleží jaký je napovrch ale jaký byl v srdci...a ti lidi co ho kritizují at jdou doprdele..tam budou mít čas si promislet co udělala.....mám tě ráda fredie..... *14* *4*
  • Neumřel

Pro mě Fredie nezemřel. Vzhledem k věku jsem měla teoretickou možnost ho vidět, vzhledem k režimu to šlo těžko a Queen nehráli ani v rozhlase. Koupit alba nemožné. Přesto jsem k němu ke konci osmdesátých let došla a od té doby musím jeho hlas slyšet prakticky denně, alespoň na chvilku. ím je vlastně řečeno vše.
  • nejfaninka

>:-(

kterej dobrák tu furt ty hezký příspěvky hodnotí furt 5?? *7* *7* *7* *16* *16*
  • nejfaninka

:((

Teď jsem přišla domů a hned jsem zapálila svíčku a pouštím si Queeny!!!
    Hrozně mě mrzí že jsem ho nezažila!!!
    *8* *9*
    Tohle je prokletej den!!!
    Freddie odpočívej v pokoji VZPOMÍNÁME!! *9* *9* *4* *9* *9*
    • gagacek

Re: :((

jj to mě taky....kéž by jsem ho mohla videt...... :( *9* *9*
    • Re: :((

Freddie byl úžasnej *4* ... Ale myslím, že pro ty co ho měli rádi nezemřel.. jediné co si přeju se vrátit do doby, kdy žil a aspon jednou ho spatřit *14* a slyšet jeho krásný hlas... *7* *7* *7*
    • ara

Re: :((

Na tomhle dni není nic prokletého *4*
      Díky, Freddie, za tvou hudbu i za tebe samého *4*
      We love you and we always will.
      Rest in Peace Fredie Mercury (5.9. 1946 - 24.11.1991)
  • Freddie

Já zapálím svíčku. Byl to suprovej zpěvák. Freddie nikdy nezapomeneme *4*
    Máme tě rádi *4*
  • 19 let

Dnes je tomu 19 let, co Freddie odešel. Dejme si za něj minutu ticha.
    • Re: 19 let

Od rána čekám jestli si tady někdo na toto smutné výročí vzpomene. Díky Bohu, že sis vzpoměla aspoň ty. I já budu za 5 minut držet minutu ticha. Odpočívej v pokoji Freddie *4*
  • Jen...

Jen lituju že jsem se narodila 6 let po jeho smrti ;( nejlepší skupina,zpěvák na světe!!nikdo se mu nikdy nevyrovná *9*
    • gagacek

Re: Jen...

*9* *9* *9* jj přesně já jsem se taky narodila o 6 let později je to smůla...al ejsem ráda že jsou knížky cd atd.....aspon něco... *4* *4*
    • nejfaninka

Re: Jen...

souhlasim!!!!!!!! NIKDO na světě už nebude jako on dnes 13.11. právě probíhá na čt 2 koncert QUEEN!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší