-
Jen...
Jen lituju že jsem se narodila 6 let po jeho smrti ;( nejlepší skupina,zpěvák na světe!!nikdo se mu nikdy nevyrovná *9* -
ok
To že ve stejnej den umřel i bubeník Kiss, to vim už dlouho. Je to fakt hrůza. No a dnešního dne už se Ferda taky nedožil. Takovej krásnej věk. 64.... *9* -
to je strašný....
dnes sem si četla Freddieho životopis a zjistila sem hroznou věc...že ve stejný den kromě Freddieho zemřel ještě jeden geniální hudebník a to bubeník KISS Eric Carr ....tenhle den je jako prokletej...jeden de=dvě úmrtí skvělých hudebníků..... R.I.P Eric Carr R.I.P Freddie Mercury *9* *9* *9* *9* *9* *14* -
Fuj!!!!!
Teď jsem četla naprosto hroznej vtip. "Víte proč dostal Freddie Mercury AIDS? Jen tak, z prdele."
Nevim kterej debil to vymyslel, ale je to hrůza. Málem mě z toho trefilo. FUJ! Takhle ho urážet. Každej jsme ňákej ne?! *16* *16* *16* -
-
Re: Fuj!!!!!
ti lidi jsou magoři nesmí odsuzovazt lidi za to jací jsou já jsem třeba např...debilní no a co jako to je snad moje věc ne..tak at si ti lidi strcí hlavu do zadku....a co jako kdyby třeba oni byly postižení a my jsme se jim taky smály myslím že ba jim to nebylo příjemné... *16* *16* *16* *16* -
fuj, fakt se mi z tohohle dělá špatně... Freddie byl naprosto skvělej bez ohledu na jeho nemoc.. prostě nej hudebník na celým světě, nikdo už nebude jako on... jen mě strašně mrzí, že odešel přesně když mi byly 4 měsíce a že jsem ho nikdy nemohla vidět na koncertě.. *9* -
nechápu jak někdo může tohleto napsat to je fakt na zvracení a jestli si myslí že je vtipnej tak to teda *8* *8* *8*
-
-
Byl o jeden den starší než moje souznitelka v dnu narození Hanička Zagorová.
Pouze o jeden den byl Freddie Mercury starší jak Hana Zagorová. S tím rozdílem, že Freddie se narodil ve Východní Africe v Tanzánii a Hanička-písníčka v Petřkovicích. Navíc Freddie dávno umřel a Hanička se drží. Zdraví souznitel v dnu narození Haničky-písničky Kamil *4* -
Zlati Queeni...
JE TO VELKA SKODA ZE FREDDIE MERCURY ZEMREL. KAZDY ROK SI PRIPOMINAM JEHO NAROZENINY I JEHO DEN UMRTI. FREDDIE BYL PROSTE NEJLEPSI A NIKDO JINY HO NENAHRADI... -
simply the best
preco musel zomriet?? preco som nemohla zit v takych 80. rokoch?? on si to nezasluzil... uzasny spevak, skvely clovek, fenomenalny skladatel, krasny muz.... takych uz viac nebude... nikdy... jeden, jediny, jedinecny... freddie!
I'll get no sleep till I find you to Tell you when I've found you -
I love you
You take my breath, take my breath away.... -
Já jsem debil
Já nestihl Jeho narozeniny *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
JeDiNeČnÝ FreddiE
VšE NeJlEpŠí k NaRoZeNíNáM FrEddiE,BYl jsi nejlepší na celým světě,král popu...tvůj hlas byl jediný na světě,prostě nejlepší.Tvé písně jsou nezapomenutelné,škoda že už tu nejsi.Jsi prostě krááááááál hudby *3* -
-
Re: JeDiNeČnÝ FreddiE
Král popu? Prosim??! :D:D -
Re: JeDiNeČnÝ FreddiE
hmm jenom škoda, že Queen hráli rock =D
-
-
Legenda
Všechno nejlepší Freddie