-
Freddie byl prostě nejlepší...
-
král králů!!!
-
simply the best
preco musel zomriet?? preco som nemohla zit v takych 80. rokoch?? on si to nezasluzil... uzasny spevak, skvely clovek, fenomenalny skladatel, krasny muz.... takych uz viac nebude... nikdy... jeden, jediny, jedinecny... freddie!
I'll get no sleep till I find you to Tell you when I've found you -
I love you
You take my breath, take my breath away.... -
Ohromení
Přiznám se, že jsem na prahu středního věku/většina přispěvatelů by mohly být mé děti/ a hudba Queen v době, kdy já jsem byla teenager mě minula, ani nevím proč. Začala jsem ji poslouchat až po přečteni životopisu "Freddie Mercury" od Lesley-Ann Jonesové. A od té doby to začalo, nikdy jsem nebyla fanynka rocku, ale to, co slyším z cédéček je prostě nádhera, fantastická hudba a fascinující hlas Freddieho, já jsem se do ní a snad i do něho totálně zamilovala. Freddie byl krásný muž a věřte, že jsem bolestí a lítostí plakala nad fotografiemi z posledních měsíců jeho života. A teď mě ,Freddie , v tom muzikantským nebi poslouchej:I´ll love you till I´die. -
Zlati Queeni...
JE TO VELKA SKODA ZE FREDDIE MERCURY ZEMREL. KAZDY ROK SI PRIPOMINAM JEHO NAROZENINY I JEHO DEN UMRTI. FREDDIE BYL PROSTE NEJLEPSI A NIKDO JINY HO NENAHRADI... -
Fuj!!!!!
Teď jsem četla naprosto hroznej vtip. "Víte proč dostal Freddie Mercury AIDS? Jen tak, z prdele."
Nevim kterej debil to vymyslel, ale je to hrůza. Málem mě z toho trefilo. FUJ! Takhle ho urážet. Každej jsme ňákej ne?! *16* *16* *16* -
-
Re: Fuj!!!!!
ti lidi jsou magoři nesmí odsuzovazt lidi za to jací jsou já jsem třeba např...debilní no a co jako to je snad moje věc ne..tak at si ti lidi strcí hlavu do zadku....a co jako kdyby třeba oni byly postižení a my jsme se jim taky smály myslím že ba jim to nebylo příjemné... *16* *16* *16* *16* -
fuj, fakt se mi z tohohle dělá špatně... Freddie byl naprosto skvělej bez ohledu na jeho nemoc.. prostě nej hudebník na celým světě, nikdo už nebude jako on... jen mě strašně mrzí, že odešel přesně když mi byly 4 měsíce a že jsem ho nikdy nemohla vidět na koncertě.. *9* -
nechápu jak někdo může tohleto napsat to je fakt na zvracení a jestli si myslí že je vtipnej tak to teda *8* *8* *8*
-
-
>:-(
kterej dobrák tu furt ty hezký příspěvky hodnotí furt 5?? *7* *7* *7* *16* *16* -
king freddie!
takovej hlas je tu jen jednou za 100 let!!!! -
freddie=nejlepší z nejlepších
freddie byl podle mě nejlepší zpěvák kterýho moch svět stvořit,mrzí mě že jsem ho na živo nikdy neviděl, a nikdy už neuvidim prostě mě to štve, byl to zkrátka největší borec ve světě hudby,a stále je protože hvězdy nikdy nehasnou skupina Queen bude pro mě nejlepší na světě at žije zkrátka freddie mercury!!!! a samozdřejmě nezapomenu ani na zbytek skupiny Queen tak at žije i Roger,Brian,a John. -
Happy birthday, darling! :-* We still love you...