-
Ondřej Militký:Díky moc chlape *3*
-
?
nebylo to spis Innuendo v ty reklame...akorat to nebyl beefeeter ale balantajnka? -
-
Re: ?
Jo mas pravdu..Musim uznat ze si dobrej *5* Uz sem si ji stahnul..Diky moooc!
-
-
CELEBRATION
Tak můj věčný kultovní Freddie bude mít, tedy by měl 60. narozeniny! Okamžitě si pustím album The Miracle a budu myslet na jeho přání míru a lásky, kterou tak intenzivně a srdečně propagoval a předával na davy lidí! and time will come, one day you´ll see, when we can all be FRIENDS!!!!!!!! *14* Stále s tebou Freddie, tvůj odkaz neumírá a navždy zůstane zapsán v srdcích lidí i v dějinách jako takových! SOUL IS STILL ALIVE -
Narozeniny 60
Vše nejlepší k narozeninám Freddie Mercury. -
já bych taky chthttp://www.osobnosti.cz/img/smiles/5.gif pohoda ěla plakáty queenů *5* *5* *14* *14* *14* *5*
-
Děkuji Freddie
Zítra to bude 15 let co Freddie Mercury opustil skupinu QUEEN. Chtel jsem mu jen poděkovat za úžasné písně, práci a hlavne za založení nejlepší kapely světa. Dnešnímu hudebnímu světu chybí osobnost velikostí Freddieho Mercuryho. Zítra oslavíme tvuj život ve velkém stylu, tak jak si to měl rád. Pozdravuji tě do nebe FREDDIE -
-
Re: Děkuji Freddie
Teď jsem se rozbrečel...Škoda že uš není mezi námi!
-
-
dobrý den, není tady uvedeno umrtí..
-
Freddie
Dokonalý, úžasný, jedinečný..... prostě král... ať se na něj hází cokoliv v jakékoliv podobě, stále tady budou lidé, kteří se bez jeho úchvatného hlasu neobejdou...
Prostě jej miluji..
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Freddie
Vsetko najlepsie milacik mam ta moc rad a stale budem! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Zdravím všechny fandy Freddieho, chtěl jsem Vás zde poprosit, zda někdo neznáte přesnou adresu Freddieho domu v Londýně? V půli října odlétám do UK a velice rád bych tam zašel. Děkuji Alex, fanda Freddieho.
-
-
Ahoj. Adresa Freddieho domu je Garden Lodge, 1 Logan Place, Kensington, London, United Kingdom. Přeji krásný výlet *4* Já se tam chystám, pokud všechno vyjde, 24. 11. *14* *15*
-