-
Drak Mercury
tady v tom jeho životopise píšou, jak střídal chlapečky, ale že také miloval lásky (Austinová, Valentinová), o tom se ani nezmíní... -
Král Freddie
Pro mě byl Freddie ten nejlepší ( a taky nejkrásnější :-) ) zpěvák na Světě.Myslím si, že jsem byla v životě hodně ochuzená, nevidět tohoto KRÁLE live.Mám tě pořád v srdci, lásko. -
Freddie Mercury
Ahojky, právě jsem poslouchal starší alba od Queen I po the Game a je to bomba. Hlavně ta rozmanitost. Bomba jsou vypalovačky Brighton Rock, Dead on Time a Sheer Heart Attack. Ať žije kvalitní hudba v podobě čtyř angličanů Freddie Mercury, John Deacon, Brian May a Roger Taylor :-) -
pro Ondru
Přiznej se Ondro, že na ty starší alba jssem Tě navedla jááá:-) A jsou fááákt SUPER...Všichni co jsem přijdete : Stojí za to pustit si i prvních 6-7 alb...Nééé jen ty oposlouchané provařené novější !!!!;-) Hmmm? -
Lol, nechápu proč mi to tam dává, že jsem ženského pohlaví, když jsem muž. *4*
-
Jen...
Jen lituju že jsem se narodila 6 let po jeho smrti ;( nejlepší skupina,zpěvák na světe!!nikdo se mu nikdy nevyrovná *9* -
Jen...
Jen lituju že jsem se narodila 6 let po jeho smrti ;( nejlepší skupina,zpěvák na světe!!nikdo se mu nikdy nevyrovná *9* -
-
Re: Jen...
*9* *9* *9* jj přesně já jsem se taky narodila o 6 let později je to smůla...al ejsem ráda že jsou knížky cd atd.....aspon něco... *4* *4* -
Re: Jen...
souhlasim!!!!!!!! NIKDO na světě už nebude jako on dnes 13.11. právě probíhá na čt 2 koncert QUEEN!!!!
-
-
Freddie Mercury bol vážne nesmierne silnou osobnosťou.Tak krásne piesne písal aj počas choroby.Je ale pravdou, že bodku si do svojej knihy urobil sám.Hudba Queen vo mne navždy zostáva nesmrtelná
-
NEJ
JEHO HLAS, JEHO POHYBY, BYLY, JSOU, NEJLEPSI. CISTY HLAS I DUSE! ZVLADNUL V ZIVOTE TOHO, ZE JA BYJSEM TO NEZVLADNUL ANI ZA 200 LET... toje můj názor! *3* -
Jasně že nejsi.. Mě je 17 a hádej co asi nejraději poslouchám *5*