-
Moc zdravim vsechny priznivce Frediho Mercury ,musim rict ,ze jeho moc miluji ,mela jsem tp stesti ,ze jsem byla na jeho koncerte v Budapesti ,uzasny zazitek ,kdyz zemrel bylo to jako pohreb v rodine . Ahoj Renata
-
Pomohl mi svou hudbou z těch nejhorších chvil! Za to mu děkuji.
-
Král Freddie Mercury
Pro mě je asi nejlepší MOTHER LOVE. Je hlasově hodně náročná a Freddie je zazpíval s naprostou lehkostí. Je to král hudebních hlasů všech dob. Cus -
Freddie
Co bych dala za to kdybych mohla být na Tvojem koncertě Freddie...Chybíš mi, je mi 14 let a tak jsem tě už nezažila....
I love you -
Stranger
Freddie byl nejlepší zpěvák všech dob.
Nikdy jsem neslyšela lepšího. Moc mě mrzí, že zemřel.Miluju Queen a tímto vzdávám hold Freddimu Mercurymu - byl a jsi nejlepší, Freddie!!! *4* *4* -
byl nejlepší
Freddie byl jedinečná osobnost,s jedinečným hlasem.Vyrostla jsem na jeho písničkách jak já,tak i moje mamka.Doufám,že moje dítě taky jednou pochopí,že hudbu může dělat jen
člověk který má charisma...
Freddie,obdivuji Tě a nikdy nepřestanu...@ -
-
Re: byl nejlepší
ano fredii byl nejlepsi a skoda ze tak brzo odesel ale byl to jeho osud ,to aby ho lidi obdivovali dal jako by žil a on žije v našich srdcích ...... *4* *14*
-
-
Koukám, že je tady hodně přízpěvků řešící jeho orientaci. Tak byl na kluky a co?! A maj ho rádi miliony lidí na světě proto že byl teplej, nebo že hodně dobře zpíval a má na svědomí desítky nesmrtelných hitů??? Třeba jako Under pressure s D. Bowieim. Jen škoda, že už nikdy neuvidime tyhle 2 legendy spolu na jednom podiu, jako měli to štěstí tisíce lidí v 81.
-
.....
No trochu opožděně ale přeci...Tak dodatečně vše nej k narozkám Freddie!!!Jsi farajer největší.....Máš krásnej hlas *14* -
Freddie
Byl bisexual což je trochu rozdíl!Takže (jebal)i ženy!Jen pro opravu!A nenávážejte se do zpěváka,kterému se nikdo nevyrovná!!!
*13* Freddie forever!!! -
FREDDIE FOREVER
Freddie Mercury byl a zatim pořád je nejlepší zpěvák co kdy chodil po týhle planetě,jeho hlas byl něco co nikdo jiný v životě neměl,queen poslouchám už od 5 let a je mi 22,sou to jedničky,a vždy zůstanou jedničky,freddie je tě škoda,the best queen.