Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 19 let

Dnes je tomu 19 let, co Freddie odešel. Dejme si za něj minutu ticha.
    • Re: 19 let

Od rána čekám jestli si tady někdo na toto smutné výročí vzpomene. Díky Bohu, že sis vzpoměla aspoň ty. I já budu za 5 minut držet minutu ticha. Odpočívej v pokoji Freddie *4*
  • for Tom: já jsem si na to vzpomněla, dokonce jsem celý den strávila v černém oblečení, potesknila si u písně No One But You.. a také jsem čekala, že alespoň na Nově dají zprávu o něm, ale místo toho tam dali zprávu o výročí kanálu nova cinema.. nakopat do zadnic *16*
    • No a, NOVA CINEMA je náhodou důležitá!
      • Ale proti Freddiemu nic nemám!
  • Freddie

Já zapálím svíčku. Byl to suprovej zpěvák. Freddie nikdy nezapomeneme *4*
    Máme tě rádi *4*
  • výročí

Tak dneska to máme 14 let, co nám Freddi e zemřel. Je to strašný, ale co se dá dělat. Vzdávám holt tomuto božskému zpěvákovi.
  • Dnes je to přesně 20 let, co zemřel velmi slavný zpěvák Freddie Mercury. I taková velká sláva se skupinou Queen mu bohužel nestačila k tomu, aby se nevyhnul zákeřné nemoci AIDS. Freddie byl bisexuál a doplatil na bohémský život. Velká škoda, že odešel předčasně. Nicméně byl o jeden pouhý den starší jak moje souznitelka v dnu narození Hanička-písnička Zagorová. Hanka sice nedosáhla takových to megakoncertů jako Freddie, ale dodneška vyprodává sály v Čechách na Moravě a na Slovensku. Freddie byl šampión ve svém oboru. Například jeho píseň Champion, je dnes součástí oslav vítězů při nejrůznějších sportovních akcí. Freddie byl génius hudby, který se zapsal v pěveckém umění do nesmrtelnosti historie. Zdraví souznitel v dnu narození Hany Zagorové Kamil Točík.
  • Patřím také ke starší generaci, ale na koncert Queen jsem se do Budapešti nedostala.Dodnes lituji.Byli tak blízko.Proč píšu.Pro ty, kteří rozumíte polštině je na youtube.com zajímavé video pod názvem AIDS - oszustvo naukowe. Na něm můžeme shlédnout výpověď řecké novinářky Papagenidu,která byla rovněž nakažena virem HIV. A světe div se, přežila a těší se dobrému zdraví.Od jmenované se můžeme dozvědět, že ne- zabíjí virus, ale nasazené léky, které devastují orgány v těle. Hlavně játra.To léky na AIDS zničí člověku imunitu. V dalších videích vypovídají lékaři.Všichni, kdo brali léky zemřeli. Kdo odmítl, žije.
    Lidé umírají vlastně na otravu. Na viry léky nezabírají. Ať žije Farmaceutický koncern ! Byznis nemá slitování. Peníze versus lidský život. Proto je Freedie Mercury už jen legendou !! Škoda jeho života, škoda tohoto velkého umělce. Nikdo Mercuryho nenahradí. Nikdo nemá na jeho hlasový fond a šarm.!!
  • koncert

chtěla bych jen reagovat na nedělní koncert který dávali na HBO. místo Freddiho zpíval Paul Rogers a musím říct že se mi to vůbec nelíbilo. Prostě si myslím že si Queeni mohli vybrat mnohem lepšího zpěváka než toho Paula. Je to jen můj názor ale byla to hrůza. Na druhou stranu ostatní členové nezklamali když zpívali.
  • Freddie

Fred byl nejlepsi,souhlasim tady skoro se vsema,neprestavejte Queenovat.A doufam ze Queen budou stale akcni...i bez Freda a kdyby tady byl nejaky fanousek od Ostravska tak se muze ozvat.Cus
  • Happy Birthday Freddie Mercury !
    We miss you *13* *13* *11* *13*
  • In The Lap of The God ...

One man, One goal, One mission One heart, One soul, Just one solution One flash of light ... year One god, One vision One voice,One God,One Freddie, ... Jsme-li fanoušci a velcí patrioti Freddieho,jsme v dobrých rukou,jsme ... In The Lap Of The God ! JÁ JSEM,přátelé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší