-
Byl to zpěvák...
..který zpíval s králem popu! -
Před 21 lety nám hnusná nemoc vzala jednoho z nejlepších zpěváků, té doby, možná i té dnešní. A je jedno, jaký byl a nebo nebyl. Hlavní je to, že uměl úžasně zpívat a že kdyby si ho ten nahoře nevzal do nebe, stále by tu určitě byl.
Doufám, že se tam nahoře má dobře a stále zpívá. -
Splnil jsem si sen..byl jsem Na Logan Place a ty pocity se nedají vyjádřit..I miss you Freddie..
-
v té reklamě myslím byla píseň A kind of magic ... ne ?
-
Po smrti Freddieho si kluci vzali Paula Rodgerse, ale kritika spokojena nebyla.Bylo jasné, že to asi nebyla dobrá trefa.Paul dobře zpívá a na podiu dobře vypadá, ale ..Možná, že ho všichni až moc srovnávali s ...
Adam vnesl do kapely mládí, je to fešák a živel, zpívá krásně!... Já ale nějak nevím...Asi se mi stýská . Pořád...
Už nikdo nebude jako on... byl neuvěřitelný... božský...
Vzpomínáme... moc...ah6 -
Freddie byl proste pan zpevak a Queen uz bez nej to neni ono !
-
Já měla Freddieho taky moc ráda a vlastně pořád mám,i když už není mezi námi. Na koncerte v Budapešti jsem bohužel nebyla a do dnes toho moc lituju,musel to být skvělý a nezapomenutelný zážitek na celý život.
-
byla to legenda
-
Freddie is number one
Všechno nejlepší k 16 výročí,moc tu chybíš,byl si a vždy budeš nejlepší. *4* -
I STILL LOVE YOU, FREDDIE
Freddie nikdy nezemřel. On zůstává dál s náma. Zůstáva v našich srdcích a nikdy nás neopustí. ON ne. Byl to neskutečně velkej člověk s obrovskym srdcem. Znám to už i z vyprávění mýho táty (bubnoval s nim na jednom koncertě). We MISS you Freddie. Byl, je a stále bude ten nejlepší zpěvák ze všech. Patří mezi ty, kteří neumírají. QUEEN FOREVER, FREDDIE FOREVER. I téměř 20 let po jeho smrti jeho písně znějí dál. Moc mi chybí. Bždycky je mi do brekuu, když čtu někde článek o Quen a je tam : "24.11.1991 Freddie Mercury umírá na AIDS. Si úúžasnej.I STILL LOVE YOU, FREDDIE. -
-
Re: I STILL LOVE YOU, FREDDIE
freddie mercury
on stale je naŠICH KRASNICH SRDIČKACH
UKRITEJ A JAKO PRINCEZNA DIANA TAKE JE VNIŠICH KRASNICCH SRDIČKACH freddik MERCURY NAŠ IDOL MILAČEK LASKA NAS FANOŠKU *5* *16* *8* *5* *3* *13* *5*
-