-
Freddiho zboznuju od svych dvou let,kdyz jsem ho poprve spatrila v telce tak jsem prej rekla:''mamííí ten pan se mi libi''.Proste me i v tak utlem veku nejak upoutal,dnes je mi 20 a to kouzlo ktere me tenkrat uchvatilo na nem vidim porad:osobnost,obrovsky hlasovy rozsah a take se mi strasne libi jeho usmev,sirokaanskyy usmev *14* je to desne sexy.je to hold LEGENDA *4*
-
kontakt
Zdravim vsechny fandy nejlepsi skupiny na svete.Je my 15 a uz ted snim jak jednou pojedu do montreaux a prohlednu si freddieho pamatnik.Queen delali naprosto nadcasovou hudbu ktera zaujme spousty lidi i ted 15 let po freddieho smrti.Rad bych se kontaktoval a psal si s ostatnimi fanouskyn tak my prosim napiste na muj e-mali.queen forever *4* -
-
Re: kontakt
Já mám rád QUEEN už skoro 30 let.Těď jsem delší dobu v Mnichově v Něnecku.A prošel jsem všechny kluby a místa kde Freddie řádil a bydlel.Hledal jsem někoho kdo ho znal.A v jednom klubu jsem narazil na pána,který Freddieho znal. Krásně jsme si popovídali a trochu poplakali. Zatím ahoj. Queen Forever
-
-
dobre stranky queen
jen tak jsem hledal neco, a narazil jsem na studentske stranky queenu. tady je adresa je tam toho hodne, noty, pisnicky ke stazeni, obrazky atd... www.sweb.cz/beliner -
Freddie
Freddie byl ten nejlepší zpěvák, co kdy žil. Freddie měl jedinečný hlas a k tomu obrovské charisma, se kterým dokázal lidi zaujmout. To, že zemřel je velká škoda a moc mě to mrzí *9* . Velmi Tě obdivuji Freddie a zbožňuju tvé písničky! *14* I LOVE YOU! -
-
Re: Freddie
Zrejme bol asi najlepší, ale trošku ma trápi že sa o ňom rozpráva len ako o šoumenovi a človeku ktorý mal krásny hlas. Áno mal, o tom niet pochýb, ale hlavne a v prvom rade to bol briliantny muzikant a skladateľ! -
-
Re: Re: Freddie
Ano, určitě to byl i výborný hudebník a skladatel, kdo jiný by mohl složit Bohemian Rhapsody, to je geniální skladba a mnohé další písničky. *14*
-
-
-
Když zemřel Freddie bylo mi 12. a v té době bylo mým velkým nereálným snem vidět Queen. To se mi povedlo ve 27. letech pochopitelně bez Freddieho, ale krásný zážitek s jinak velmi dobrým zpěvákem. Ale skutečně závidím tomu, kdo kdy viděl Queen s Freddiem osobně, třeba ve Wembley. To muselo být neskutečné.
To co nahráli Queen ve studiu bylo vždy skvělé. Ale to co zahráli na pódiu, tak to bylo ještě
o několik stupínků lepší s vynikajícím Freddiem. Tady je samotná velikost Freddieho Mercuryho a Queen.
P. S: Bohové neumírají! Díky Freddie -
Freddie is best!
Happy Birthday Freddie!I'll love you forever!Edo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* http://www.youtube.com/watch?v=6bw4iEbTNKo *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
FREEDIE MERCURY byl pro mě pan zpěvák do dnes se hrají jeho písně např. we are the champions,don stopy now,we will rock you.Prostě nejlepší zpěvák všech dob.
-
Náš Freddy
Freddy Mercury byl nekdo..vyrostl jsemna jeho hitech,a mam ho rad takoveho jaky byl...pro me to bude vzdy velky vzor *3* -
Freddie je hudební Bůh
Lidi z talentem jako Freddie se uz nenarodí,proto on jedinečný a moc mi chybý a jeho hlas nás drží při životě proto ho musime slyšet každý den.Ať byl gay to je uplně jedno zpíval jako Bůh!!! -
obdiv
Freddie Mercury byl opravdu PAN zpěvák.Moc mě mrzí že jsem nikdy nebyla na jeho koncertě.Musel to být fascinující zážitek.Bohužel,v době kdy žil to nebylo možné a později,kdy už by to možné bylo,tak zemřel.Vždycky ho budu považovat za legendu populární hudby.Škoda, že již nic nového od něj nemůžeme slyšet,ale veliké díky alespoň za to,co nám tu zanechal. -
-
Re: obdiv
no, teda aspoň v Budapešti 1986 to šlo :-)
-