-
Freddie
Byl to ten nejlepší zpěvák na světě.Mám sice jediný CD od Queen,ale dokážu to poslouchat věčnost! *14* -
FREDDIE
Freddie je nej nej. Mám spoustu CD a DVD a můžu je poslouchat a koukat na ně pořád do kola. Jeho písničky mi dodávají hodně síly a elánu, jsou nádherný. Když vidím ty dnešní kapely a zpěváky, tak je to bída. To co dokázal na podiu Freddie nemá a nikdy nebude mít konkurenci. FREDDIE je bude vždy nejlepší. Je mi moc líto, jak krutý osud nakonec ukončil jeho život. Podle toho, co jsem oněm četla, musel to být i ohroFmně skvělý človíček. Freddie mej se tam na hoře krásně. Vzpomínáme na Tebe a je nás hodně moc. -
Pomoc,prosím!
Prosím,prosím, nemá náhodou někdo noty na klavír?(Freddieho samozřejmě)Na Queen Songs nějaký jsou,ale strašně málo....Tak PROSÍÍÍM..............! *9* -
Queen
Queen ,Queen Queen,porad Queen,rano Queen ,po snidani Queen ,v praci Queen,na mobilu Queen,na tricku Queen,v hlave jen Queen Queen Queen ,po obede Queen,po praci Queen ,jedu na dovolenou v aute Queen ,na pokoji svoje plakaty Queen,pak prijedu domu a zase ????Queen Queen Queen,vsihni ,mi rikaji nehrabeti z toho?A ja na to Queen Queen Queen,vecer Queen,verili byste ze se mi o Queen i zda? -
-
Re: Queen
Jsem na tom podobně.Freddieho hlas mě doslova fascinuje.Můžu ho poslouchat téměř denně.Ale řekni,copak je možné Freddiemu a Queen odolat? *3* -
Mám to skoro stejně. -
JSI MANIAK ale jsou nejlepsi *3*
-
-
FREDDIE ?
Ať byl jakej byl, ať byla jeho sexualní orientace zaměřena jakýmkoliv směrem,patřilo to k němu. Byl to FREDDIE MERCURY a byl nejlepší . A myslím, že v srdcích nás všech, kteří jsme ho obdivovali a měli rádi, to tak zůstane napořád. Freddie díky moc, za všechno. -
-
Re: FREDDIE ?
napsala ses to velice hezky dik*14*
-
-
Velký díky že ho bůh poslál na zem!!!
-
24.11. 2011 jsem byla u Garden Lodge v Londýně. Podle mého tam bylo docela dost lidí (během těch 2,25 hodiny nás tam většinou stálo mezi 20 a 40, ale lidé se tam často střídali), za což jsem byla vážně moc ráda. Freddie má stále fanoušky po celém světě, kteří na něj vzpomínají i po 20 letech a kteří jsou ochotni dokonce zajít zavzpomínat i k jeho domu. Legendy nikdy neumírají a on jí rozhodně je.
We still love you, darling. We miss you but you still live in our hearts. -
-
Ahoj, prosím tě kde přesně najdu Garden lodge? jaká ulice atd? A jak to tam probíhá?děkuju *3*
-
-
Adresu už jsem tu jednou psala - Garden Lodge, 1 Logan Place, Kensington, London, United Kingdom.
Letos tam Mary Austin nechala udělat plexisklové desky několik metrů na obě strany od hlavního vchodu z ulice, takže lidé psali na ty desky, lepily na ně lístečky se vzkazy a Freddieho fotky, nebo je dávaly za ty desky. Mnoho lidí tam přináší květiny/kytice, někdo také svíčky. Lidé tam chodí během celého dne, ale nejvíc jich tam je asi přesně v tu dobu, kdy Freddie zemřel (oficiálně 6:48 pm). Bohužel jsem neměla to štěstí tam přímo v tuto dobu být, takže nevím, jestli se tam děje něco speciálního.
Samozřejmě téměř všichni tam fotí a alespoň chvíli tam postojí. Někteří tam dokonce přichází i v oblečení s motivy Queen.
Koukni na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=brScCFhanK4&list=FLLM9clHtUwF-3HYtL1T6oFA&index=24&feature=plpp_video -
-
Freddieho zbožňujem. Jeho sa ani nedá nemilovať !!! Veľká škoda, že odišiel tak skoro. Freddie forever !!! *3*
-
-
-
-
Krásné narozeniny
Vše nejlepší k narozeninám tomu největšímu umělci, který kdy zpíval. Je nám po tobě moc smutno Freddie -
Freddie
Jen ty nejlepší umíraj mladý a Freddie byl ,je a bude nejlepší!Proto ho stihnul tento strasný osud!Te to prostě legenda a legendy nikdy nezemřou!!!Freddie ses bůh a já na tebe nikdy nezapomenu...Díky! -
Neumřel
Pro mě Fredie nezemřel. Vzhledem k věku jsem měla teoretickou možnost ho vidět, vzhledem k režimu to šlo těžko a Queen nehráli ani v rozhlase. Koupit alba nemožné. Přesto jsem k němu ke konci osmdesátých let došla a od té doby musím jeho hlas slyšet prakticky denně, alespoň na chvilku. ím je vlastně řečeno vše.