-
Freddie Mercury vs Bulsara
Mno, zajímavé příspěvky, ale nechápu jak můžete napadat někoho, když napíše že F.M. se mu nelíbí. Je to jeho názor, a moc hudbě nerozumí. Freddie Mercury má hlas o rozpětí 4 oktáv z toho 1 oktáva falset. Měl ho pěkně čistý, nebudu už za ním brečet a oplakávat jej, bohužel život je takový jaký je. Je to pro mě jedinečný zpěvák s velkým Z. A samozřejmě, že také komponista! Rád si poslechnu jeho písně. *3* -
prostě freddie
Bezpochyby jeden z nejlepších zpěváků,co se kdy narodil,tohohle umělce je fakt škoda.Doufám,že teď dělá radost těm lidem kde teď je(asi v nebi).Jsem ráda,že jsme měli vůbec možnost ho poznat!Freddie děkujeme za tebe!!!!!!! -
-
Re: prostě freddie
V nebi to těžko.Spíš v pekle.
Za soustavné porušování přikázání nesesmilníš. -
-
Re: Re: prostě freddie
Jak se choval je přece jenom jeho věc,ne?Nebe by si zasloužil kvůli hudbě kterou složil,protože hodně lidem tou hudbou dodává energii!
-
-
-
navzdy
Bez Freddieho pisnicek bych si nedokazal predstavit zivot. v jeho pisnickach se vetsinou zpiva o zivote a hlavne pisnicka These Are The Days Of Our Lives ve ktere se s nama Freddie louci,s nama fanouskama.I still love you Freddie *14* *14* -
IQ Českého národa.
Freddie byl pro primitivy bisexuál a pramenilo to z jeho bohémského života. Je každého věc jak žije a ským žije. Ať se každý podívá sám na sebe, jak je vylízaný. Zdravím lidi co uznávají jeho umění. *3* -
Taky mě dost udivuje že Queeny poslouchá hodně mladých lidí a ani já nejsem vyjímkou akorát mě mrzí že třeba můj přítel je pořád uráží a tím vlastně i mě. No asi neví co je to hudba že?? *3*
-
Posel bohů
Freddie dělej radost v nebi nepřestávej a zpívej božský Freddie -
pokračovatel
Nemůžu si vzpomenout, který zpěvák pokračoval po úmrtí Freddieho se skupinou Queen a natočil i některé jeho hity. helpněte -
-
Re: pokračovatel
Možná myslíš Paula Rodgerse. *7* -
-
Re: Re: pokračovatel
ne myslíš mercuryho *3*
-
-
Re: pokračovatel
Mno, The Show must go on s nimi zpíval Elton John, jinak nevím.
-
-
FREDDIE
Jsi nej, Freddie. Stále...ještě nikdo tě nepřekonal a ani nepřekoná. Jsme stále jen Tvoji. *14* -
.....
Freddie Mercury, je ten nejlepší zpěvák pod sluncem! Kam se na něj hrabe nějákej blbej Junstin Timberlake??? Má krásnej hlas...Je ho škoda, ale zase si svuj život užil na plno ale zaplatil velikou daň....
FREDDIE 4EVER!!!
*14* -
jsi nenahraditelný
Qveeni se sice snaží seč mohou pokračovat, ale bez Tebe Freddie to už nikdy nemůže být ono. Podle ohlasů na včerejší vystoupení v Praze se to potvrdilo.Mooooooc chybíš. Štěstí, že žijeme v době, kdy si tě můžeme vychutnat prostřednictvím videa, CD ..... Ale přeci jen tvoje osobní přítomnost je i tou nejlepší technikou bohužel nezastupitelná. Měj se v nebíčku dobře a věř, že jsi tady zanechal hodně moc smutných fanynek a fanoušků *4*