Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes uplynulo 20 let od úmrtí jednoho z nejlepších a nejvýraznějších zpěváků moderních dějin a já mám z toho rozporuplné pocity:
    Kolik si nás na tento den vzpomělo? Kolik z nás sem něco napsalo?
    Když Freddie zemřel stal se rozlučkový koncert, který přenášely desítky TV stanic do celého světa, symbolem boje proti AIDSu a dnes - po 20 letech toto výročí nezmínila ve zprávách ani jedna naše TV stanice (myslím Prima, Nova, ČT)! Přitom je dnes tato nemoc stejně aktuální, ne-li aktuálnější než před 20 lety...
  • Byl a je to fakt cool zpěvák! Písničky Queen sou nesmrtelný! *4* *4* *4*
    • Jo, máš pravdu!!!
  • Freddie je jeden z nejlepších zpěváků co znám. Škoda že už nežije. Patří mu odemne velký Dík za to co pro hudbu udělal.
    • Uplně jste řekla to co já si myslím.
  • proč???

Je to v prdeli.Nikdo jako on už tady nikdy nebude.Zase jsem poslouchala jeho písničky a teď mám z toho depku.Já vím,že si říkáte co tady vyšiluju,ale musela jsem to napsat. *9*
    • Re: proč???

Ahoj qveeny poslouchám moc ráda.Já nechápu proč si lidi myslí že to byl blbej člověk.mě taky nikdo nechápe takže když já řeknu že qveeni jsou moje nejoblíbenější skupina tak každej dostane záchvat smíchu a radši se se mnou nebaví. *9* *7*
    • Re: proč???

jo ja u jejich pisnicek brecim treba the show must go on. to je mega emotivni pisen *9* *14*
  • mili.h

Freddie!!!!!!!!

Ahojky.Jsem tady ve fanclubu nová, ale fanynka Queenů jsem snad už od plenek... Je mi 22 let a strašně bych si přála abych se narodila dřív, abych mohla zažít tu úžasnou šou pod vedením Freddiho Mercuryho...Pána, sice né krásného,ale natolik oslńujícího a charismatického s nejLASKAVĚJŠÍM úsměvem pod sluncem... chtěl milovat a být milován o čem vypovídají snad všechny jeho písně,které mám hluboko vryty v srdci... Všichni tě milujeme Frediie a ať jsi kdekoli, tak v naších srdcí zůstáváš navždy...... *14* *9* *9*
  • Byl o jeden den starší než moje souznitelka v dnu narození Hanička Zagorová.

Pouze o jeden den byl Freddie Mercury starší jak Hana Zagorová. S tím rozdílem, že Freddie se narodil ve Východní Africe v Tanzánii a Hanička-písníčka v Petřkovicích. Navíc Freddie dávno umřel a Hanička se drží. Zdraví souznitel v dnu narození Haničky-písničky Kamil *4*
  • nejfaninka

:((

Teď jsem přišla domů a hned jsem zapálila svíčku a pouštím si Queeny!!!
    Hrozně mě mrzí že jsem ho nezažila!!!
    *8* *9*
    Tohle je prokletej den!!!
    Freddie odpočívej v pokoji VZPOMÍNÁME!! *9* *9* *4* *9* *9*
    • gagacek

Re: :((

jj to mě taky....kéž by jsem ho mohla videt...... :( *9* *9*
    • Re: :((

Freddie byl úžasnej *4* ... Ale myslím, že pro ty co ho měli rádi nezemřel.. jediné co si přeju se vrátit do doby, kdy žil a aspon jednou ho spatřit *14* a slyšet jeho krásný hlas... *7* *7* *7*
    • ara

Re: :((

Na tomhle dni není nic prokletého *4*
      Díky, Freddie, za tvou hudbu i za tebe samého *4*
      We love you and we always will.
      Rest in Peace Fredie Mercury (5.9. 1946 - 24.11.1991)
  • rex25
    Je mi to strašně líto, že už nemůže být mezi námi. Ale legenda nikdy neumírá. Já na něj nezapomenu nikdy. Myslel jsem na to dlouho, že vlastně 24.11.2011 tomu bude 20 let, co nás bohužel opustil. Když si představím, že přesně před 20 lety už v tolik hodin nežil...
    ...chce se mi brečet(a to jsem chlap). Je mi, tak strašně líto, že jsem nemohl být na ani jednom jeho koncertu a vidět ho naživo.
    Jinak mohli aspoň nějakou vzpomínku dát do tv. Ještěže jsou ty rádia. Kde na něj zavzpomínali. Ale když nic do té tv nedali a místo toho tam dali ty trapné seriály, které stejně o ničem nejsou, tak je to opravdu smutné.
  • krischa

Mr. Love

Miluji tě.. a níkdy tě nepřestanu milovat...<3
  • *4* queen *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit