-
Freddie
Zdravím všechny fandy tohoto úžasného zpěváka:))) nebudu tady psát, jak strašně dlouho vyrůstám na jeho písních apdb. i když je to pravda, řeknu jen, že Freddie byl zpěvák, který vytřel všem zrak a myslim, že to dělá i nadále po jeho smrti, i když je spoustu suprovejch kapel a zpěváků(např: Depeche mode(má nejoblíbenější), Madonna, David Bowie atd..) myslim, že Freddieho hlas je velmi pronikavý a nepřekonatelný!! *4* -
NAROZKY
Tak si tak pročítám příspěvky a jsem ráda, že Freddiho většinou milujeme a obdivujeme. Těch pár vulgárních ubožáků nestojí ani za vyjádření (ale štvou mne).
NEZAPOMEŇTE NA FREDDIHO NAROZKY!!!!!! Už se blíží -
Freddie- KRÁL!!!
-
show must go on
Souhlasím, že píseň WHO WANTS TO LIVE FOREVER je nádherná a taktéž mi z ní jde mráz po zádech, ale samozdřejměje tu ještě jedna a to je SHOW MUST GO ON- nejvíce se mi líbí tato část:
Ooh mé srdce ve mě puká
Můj make-up možná stéká
Ale můj úsměv stále zůstává
Moje duše je zdobená jako křídla motýla
Včerejší příběhy budou stárnout ale nikdy nezemřou
JÁ MŮŽU LÉTAT- MÍ PŘÁTELÉ...
Postavím se tomu s rozesmátou tváří
Já se nikdy nevzdávám
Stále - s šou
Dostanu SE až na vrchol,
přežiju
Teď v sobě musím najít vůli to vše překonat....
Teď mi jde mráz po zádech!!Co asi cítil,když psal tuto píseň - NADĚJI???
Freddie,teď už opravdu můžeš létat. Navždy zůstaneš v naších srdcích... -
-
Re: show must go on
hmm no viete ze who wants to live forever napisal brian?? ked nie tak uz viete... ja ked som to zistila som bola strasne nestastna.... ta piesen sa tak velmi hodi k freddiemu.... -
-
Re: Re: show must go on
Proč nešťastná? u Queenů všichni skládali dobré písně a byli jako skupina skvělý tým.
-
-
-
je nám smutno
Drahý Freddie,zítřek je pro nás, tvoje fanoušky, velmi smutným dnem. Tvůj hlas nám stále zní ze všech dostupných médií, je krásný, osobitý a nezaměnitelný. Jsi tady stále s námi. *14* *14* *14* -
show
show must go on Freddie -
Geniální zpěvák a showman. Je škoda, že umřel tak brzo. Nebýt té zkeřné nemoci, mohl by pokračovat ve své velice dobré tvorbě. On a Queen vždy budou tvořit základ mého playlistu. Vyrůstala jsem na nich a vždy mě bude mrzet,že jsem neměla možnost je vidět na živo. Záznami nejsou nikdy to pravé. Rok a kus po mých prvních narozeninách odešla legenda, která nikdy neopustí naše srdce a vždy nám bude dodávat energii do budoucího života. :)
-
Jo!
Máme tříletého syna a když pustíme Queeny,tak tančí,skáče,šílí,prostě je miluje tak jako my, Freddie byl a zůstane nejlepším, NIKDO na něj nemá a už nikdy nikdo nedokáže to, co on!!! -
Legenda
Všechno nejlepší Freddie -
Freddie byl největší osobností rocku.je ot nesmrtelná legenda a můj osobní velký vzor! *14* *14* vim o něm víc jak o sobě.!!! jeho hlas to je nejde to popsat!: :D nikdy a nikdo takovej hlas mít už nebude. *13* *13* škoda že musel odejít tak mlad..... :(