-
Freddie byl fakt dobrej je ho velká škoda. Queen už bez neho to není proste ono a Paul Rodgers je o ničem !
-
nej spěvák světa
Hej já měla kluka a on mi jednou řekl že Freddie je fet'ák a já se za to co řekl sem si s ním rozešla!!... *4* -
-
forever Freddy Mercury
Já jsem Freddyho znala je mi 55 let a byla jsem na jeho koncertech.a jednou jsem se s ním setkala a mám doma jeho podpis.Když zemřel tak jsem brečela snad 14 dní než jsem se z toho dostala tak to trvalo hodně dlouho.Ani ted´ z toho nejsem v pohodě.I LOVE YOU FREDDY!!! -
-
Re: forever Freddy Mercury
Já jsem na tom stejně.Je mi taky 55 a Freddieho přímo zbožňuju.Jen lituju,že jsem na jeho koncertě nebyla,tenkrát to nebylo tak jednoduchý.V říjnu jdu na koncert Queenů,ale mám strach,že bez Freddieho to nebude ono.No uvidím.Freddie v našich srdcích má svoje pevné místečko.FREDDIE FOREVER. *14* *14* -
-
Re: Re: forever Freddy Mercury
neboj ......... jse bude divat jse naneho divame a zpominame aspon ho nic netrapi vem te jsi svičky věnce , križ a spominejte ja ho tajna faninika budu........................zpominat naneho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: forever Freddy Mercury
kdo by nebrečel jak taky mam srdičku jako ty forever i love you freddy mercury nej vic zbožnuji barcelonu a dalši hity jeho čauky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
dealer
v jedné jeho písni se zpívá,,I když mi srdce puká a roztéká se make-up pořád se usmívám." tu to píseň mám nejraději,protože ta slova se vám zaryjí hluboko do paměti a nemůžete je vymazat ani byste to chtěli,Pan Mercury žil jak chtěl a nevšímal si co na to řekne okolí žil z minuty na minutu,když zpíval nezůstaly jedny oči suché a davy zpívaly s ním jeho písně,nejde nikím nahradit,proto zůstane pro jeho fanoušky nesmrtelný,on neumřel žije dál v našich srdcích a myslích
SHOW MUST GO ON *14* *4* -
62
Krásné narozeniny Freddie,oslav to tam nahoře ve svém stylu.Nikdy nezmizíš z našich srdíček a vzpomínek. I STILL LOVE YOU FREDDIE!!! *14* *14* -
Freddie Mercury je legenda ,taky nenahraditelny se svou kapelou
forever *4* *14* *2* -
mlaďoši, máte můj dík...
Už se zase blíží listopad..nikdy nezapomenu na ten den, kdy to říkali v televizi. Pamatuji si to hnusné počasí co bylo a jak jsme plakali. Každopádně ať řeknu taky něco hezkého..moc mě těší u srdíčka, kolik tady čtu příspěvků od lidí do 20 let, kteří vyrostli na Queenu a stále jej poslouchají. To je v dnešní době vskutku hodno uznání, protože dnes musí být puberťák in, aby před ostatníma tlučhubama obstál Takže držím palce všem mladistvým, aby si do toho nenechali kecat a dál si svůj život zkrášlovali Freddieho hudebním dědictvím *3* -
-
Re: mlaďoši, máte můj dík...
ja nejsem pubertak
je mi 29 let ..........dores bud slušna *14* *14* *14* *14*
-
-
Dneska by bylo Freddiemu 69 let. Tak všechno nejlepší Freddie:-)
-
The Miracle
Mercury je,byl a bude vždy pro mě idol.On žil tak jak chtěl a nebral to,co chtěli ostatní.Každej si myslí,že byl už od mládí na kluky,ale nebyl,byl ženat sedum let se ženou.Mercury žije v našich srdcích a,kdo neviděl aspoň jednou klip Living on my own tak jako by nežil,protože tam byl Freddie takový jaký byl ve skutečnosti.Kdo neměl šanci ho vidět někdy v televizi a tvrdí,že posluchá QUEEN tak lže,protože on tam mluví pravdu a nic si nevymejšlí. Proto ho miluju,nejvetší škoda je,že jsem ho nemohl potkat. Sbohem pane Mercury,žijte dál tak jak jste žil. SHOW MUST GO ON. -
-
Re: The Miracle
Freddie nebyl nikdy ženatý v jeho životě byly dvě ženy Mary Austin a Barbara Valentine. -
Re: The Miracle
Dík za tvoje slova, vyjádřil jsi moc krásně přesně co cítím i já. Tvůj příspěvek mi při vzpomínce na mého idola FREDDIEHO vehnal slzy do oči a vůbec se za to nestydím. Feeddie byl a zůstane v našich srdcích stále živý. -
-
Re: Re: The Miracle
taky jsem včera nanej misela moc mi chyby pokud mate tiskarnu tak jsi ho vitisknete jako včera ,,,,,,,,,,,,,,,, slzi mam až do dneska napořad aj freddikem merccury velikanem tady jsem dala vam fotky jeho velika obdivovatelkině................. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Velikan
Nebudu se zminovat o jeho osobnim zivote ale umeleckem Byl to velikan ktery mel v sobe dar (CHARISMA) opravdu tuto vec umeleckou ma malo kdo a to proto ze to se neda naucit s tim se clovek rodi.Freddie Mercury to mel vrozene a proto byl takovy vynikajici zpevak ze super pisnickama ktere se poslouchali a budou se poslouchat na porad...Pan umelec VELIKAN.........Pokud jde o pisen muzu rict ze skoro vsechny jejich skladby se mi lyby ale nezamenitelna skladba kterou kdyz slysim jde mraz po zadech je WHO WANTS TO LIVE FOREVER -
-
Re: Velikan
WHO WANTS TO LIVE FOREVER,tobě to asi říkat nemusím,ale kdo chce skutečně pochopit text této písně musí vidět film Higlander...It's all decided for us -
-
Re: Re: Velikan
film som nevidela ale aj tak myslim ze to chapem az do hlbky... netreba nic pozerat jeho hlas hovori za vsetko...!! -
Přesně! Kdo viděl tu scénu musí souhlasit, že to rve srdce, nádherná píseň. Freddie forever... -
Asi tak nejak -
-
Re: Re: Re: Velikan
Theres no chance for us
Its all decided for us
This world has only one sweet moment set aside for us
Forever is our today
Nema to chybu To rika vse
-
-
-
-
I kdyz jdu na koncert Queen s Paulem Rodgersem nikdy to uz nebude ono a ja bych vymenil skoro cokoliv ve svem zivote za to abych mohl Freddieho nikdy videt!!!Uz se to tu jednou psalo ale i ja musim na nej myslet kazdy den a alspon si poustet videoklipy FREDDIE BYL JSI NEJLEPSI A NIKDY NEZAPOMENEM!!!